Здравей Гост

Кой е любимия Ви слънчев знак

• 135 Отговора
  • 21062 Прегледи
*

holanda

Re:Кой е любимия Ви слънчев знак
« Отговор #60 -: Октомври 25, 2010, 10:52:06 pm »
А така,Девата винаги ще ти сипе да 'апнеш   :57: :57:  ;D

*

holanda

« Отговор #61 -: Октомври 25, 2010, 11:02:47 pm »
  Не степенуват нещата и това си е.

ама им е кеф,нали,добре си живеят и са щастливи
а Дева мърморката само дебне кога ще и се напраши палмата,за да я почисти отново  :P
ех,големи скици сте,аз не ви се радвам много,имах един съучених Дева,с които деляхме един чин..ама ти казвам,няма такова 6типене и разграничаване на чина  ;D
От Луната ми в Дева само сметки за вода плащам ,какво да и харесвам изобщо  :lol:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Октомври 25, 2010, 11:20:19 pm »
Спряха й телефона, защото термалната вода е много важна.  :-\  Не степенуват нещата и това си е.

То поне да има файда от тая термална вода  ;D, предпочитам да си платя телефона.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #63 -: Октомври 26, 2010, 02:48:03 am »
Няма такова нещо при мен като любим, ако е Овен и кво?! .. ако луната му е в Риби мм? ;D
Тук ми куца теорията за любим знак..
Всеки един от изброените има своя греат скил ;D ;D
Пък и това, което виждате в Стрелеца примерно, то всъщност е сидералния Скорпион, но и това няма особено значениe, понеже асцендента е пъти в по-важен. ;D

.. затова аз давам вот на недоверие  :rolf:

Крис  мръсни са ти стъклата....
Не виждаш добре ....
Идвам да ги измия! :-[ :P

Ооооооох, напиках се от смях! Давай, Марая! Ха, така! Опппаааа!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #64 -: Октомври 26, 2010, 03:24:08 am »
Няма такова нещо при мен като любим, ако е Овен и кво?! .. ако луната му е в Риби мм? ;D
Тук ми куца теорията за любим знак..
Всеки един от изброените има своя греат скил ;D ;D
Пък и това, което виждате в Стрелеца примерно, то всъщност е сидералния Скорпион, но и това няма особено значениe, понеже асцендента е пъти в по-важен. ;D

.. затова аз давам вот на недоверие  :rolf:

Крис  мръсни са ти стъклата....
Не виждаш добре ....
Идвам да ги измия! :-[ :P

Ооооооох, напиках се от смях! Давай, Марая! Ха, така! Опппаааа!

Обичам кристалите и  индигата , но те имат замъглени стъкла спуснати тук на земята- рекох да ги почистя.....И знаеш ли Стела - той отпраши....Просто избяга! :o :o Какво го изплаши?! ;D ;D ;D Размера- мамка му и прасе - размера винаги е имал значение! ;D ;)
« Последна редакция: Октомври 26, 2010, 03:29:30 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #65 -: Октомври 26, 2010, 03:34:18 am »
Всъщност кой рече, че е кристал или ненам си кво или той сам се провъзгласи?  ;D

Охх, Ая, нещо гадно за мъж Лъв немаш ли, че тъкмо днес пак ми лази по нервите един, пък аз изобще не се вписвам сред техните величия, но то се знае що, нямам чуденки по въпроса.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Октомври 26, 2010, 03:37:05 am »
Всъщност кой рече, че е кристал или ненам си кво или той сам се провъзгласи?  ;D

Еми така пише в книгите - има поколения индига, после идват поколения кристали...  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #67 -: Октомври 26, 2010, 03:40:01 am »
Еми така е, като не съм на ти с модерните книги, се излагам с подобни въпроси.  ;D Ще прощавате.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Октомври 26, 2010, 03:51:04 am »

Скорпион....Той е и орел , той е утрото и залеза....С него започва и свършва всичко....
Раждането и смъртта..... :blink:

Той може да те доведе до екстаз с поглед...Непредсказуем , див , луд..... :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #69 -: Октомври 26, 2010, 04:54:11 am »
И накрая какво се оказа  - любимците на зодиака за огнените знаци. Може би, определящо е географската ширина на която се намираме - гореща (южняшка) кръв си имаме. Дайте ни чалги до дупка, кючеци, люта ракия и всякакви забавни мероприятия. Аз не ги мразя огнените знаци, но определено ентусиазма и амбицията им ми идват вповече и този стремеж да се наложат на всяка цена. В дискотеката трябва да са център на внимание , най-най-най, най-новите дрехи трябва да са облекли, тази показност определено е смешна, особено когато е без покритие. Вземат дрехи назаем само и само да се покажат. Ето, това не харесвам. И че са много разхвърляни, като от самолет са им пуснати дрехите по пода, по шкафове нахвърляни, смачкани дрехи, бюрата им са малки кочинки. Ето, това не харесвам. Не са организирани. Ако имат нещо да вършат, то го правят в 99 секунда. Преди това може няколко дена да се разгелдисвали по улиците. Имат спешна работа, но те казват - има време. Накрая цяла нощ вършат това което имат. На сутринта издават работата. След това припадат от преумора и напрежение. Ей такива наблюдения имам.

Иначе са най-големите купонджии, спор няма.  Спят по 2 часа, отиват на работа, връщат се къпят се, обличат новите дрехи, щракат с пръсти до 4 часа и после спят пак 2 часа и пак на работа. Каквото припечелят го изхарчват на момента. Ако избират сладолед в супермаркет, отидоха 2 часа. Веднъж ходих с едни стрелкини да избираме сладолед. Първо замръзнах до фризера. После си взех една клечка, платих я, излязох, хапнах го. Стоях още 1 час, те още се мотаха, избираме сладолед. Полудях буквално. Накрая не купиха сладолед, защото нямало не знам си какъв там с еди какви си спешъл работи вътре... Абе, пусти глад за тях ;D

Това пък изобщо не е вярно,явно имаме различни наблюдения.Най-яркия пример съм аз за себе си -това за дрехите изобщо не е така,не се опитвам да се наложа на някого,каму ли наемайки дрехи само и само да се покажа на някого - абсурд,вярно е,че съм малко разхвърляна,ама то в крайна сметка за мен така си е подредено  ;D ''Силните владеят хаоса'' пък то аз така си знам кое къде е  :P това си ми е личен вид организация,не ми допадат педантични хора,направо ми бъркат в не знам къде  ;D без да се обиждате  :rolleyes: А това,че оставят спешна работа за последния момент - аз не съм така,абсурд,даже ако може по-скоро да си я махна от главата,по-добре.Но това съм аз.....
Иначе имах наблюдения преди време върху едно Овне,априлско,не му знам асцендента,обаче така ми лазеше човека по нервите,работа имаме за вършене,той се шляе из пространството,направо ми идеше  нанагорно :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Октомври 26, 2010, 04:56:11 am »
Още е рано за края.... ;D ;)

*

nerealna

« Отговор #71 -: Октомври 26, 2010, 04:58:32 am »

Той може да те доведе до екстаз с поглед...

може и да ти изкара акъла ...  ;D

имам фобия от скорпиони и по точно от луна в скорпион   :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #72 -: Октомври 26, 2010, 05:01:31 am »

По-скоро да ти вземе акъла... ;D ;D

*

nerealna

« Отговор #73 -: Октомври 26, 2010, 05:11:20 am »

По-скоро да ти вземе акъла... ;D ;D

:rolf:

*

Vision

• 3523
« Отговор #74 -: Октомври 26, 2010, 05:13:07 am »
Вижън, Рая, Сънрайн  ;D

Съпругата Лъв – Панаир на суетата.  ;D

Жената Лъв добре разбира разликата между секса и брака. Тя е готова веднага да установи партньорски отношения с мъжа, но има доста високи изисквания. Жената Лъв няма никакво намерение да отстъпва първото място в социалните състезания на мъжете, вгорчавайки с това живота на мнозина. След като постигне желаното, Жената Лъв се успокоява, защото въпреки впечатляващите си волеви качества, тя се стреми към осигурен и предсказуем живот, който няма как да бъде изграден от безкрайна борба за лично благополучие.
Жената-Лъв обича светския живот, развлеченията, богатството, стреми се към високо положение и ръководни роли. Тя обожава да е в центъра на вниманието. Тя е достатъчно прагматична, реалистична, енергична и суетна.
Жената Лъв е надарена с развита воля, способна е да защити себе си, семейството си и представите си за живота. Отношението й към децата е образцово, ако реши да има такива. Лъвицата притежава голяма вътрешна енергия и амбиции, затова реализацията само в рамките на семейството й е недостатъчна, тя ще се стреми и към активен живот извън дома – на работа, в спорта, няма значение къде. Тя често ръководи съпруга си и взима управлението на всички семейни дела в свои ръце. По правило така възникват нещастните семейства.
Жената Лъв избира или силен, надарен с власт и богатство съпруг, или такъв, който лесно би могла да управлява. Не показва особени астрологични пристрастия, защото, както вече казахме, никога не се омъжва спонтанно, заради каприз или любовен порив. Чувството за собствено достойнство и благородната душа й помагат с чест да излиза от различни жизнени ситуации. Ако такава жена е надарена с високи вътрешни идеали, тя може да украси всяко общество.

Жената ЛЪВ
Избраникът трябва да има мъжествена фигура, престижна кола и бляскава репутация в обществото. Няма да минете без серенади под прозореца и дуел със съперника. Винаги уверената в своите сили жената Лъв повече от всичко обича всичко да бъде ефектно и драматично като на кино. И нейният партньор трябва да бъде главен предмет на гордостта й. Поне в началото. Достойнството на жената Лъв е в това, че тя никога не мрънка пред силния пол и изобщо не ви закача за дреболии. Жените Лъв предпочитат да представят себе си в едър план.

дали има и 15% в това, което да е истина за мен..много са..или аз не съм лъв, или това е груба, обобщенческа генерализация, която не ме касае лично.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

holanda

« Отговор #75 -: Октомври 26, 2010, 05:27:30 am »

бе кви са тея Скорпиони,дето само с идеята за себе си ви тръ6кат от възбуда тук  ;D
мамата си дjaса  :-[  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Октомври 26, 2010, 05:40:09 am »
Vision, ти си изключение, за теб знаем, че не си суетна.. и че си скромна като Девиците.  ;D :P   Постнах го на ШЕГА, да се посмеем малко!!!  ;D

Не си искренна АИЯ....
Давай! Все от някъде трябва да почне битката на Марс! :blink:
И не се сърди! Това усещам и това казвам! ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Октомври 26, 2010, 05:43:05 am »

бе кви са тея Скорпиони,дето само с идеята за себе си ви тръ6кат от възбуда тук  ;D

Абе ти пробвай , пък после на Лични ще разкажеш....., щото ще ти завидят!
 ;D :P

*

holanda

« Отговор #78 -: Октомври 26, 2010, 05:45:30 am »

страшна си,леле мале
 :rolf: :rolf:

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Октомври 26, 2010, 05:48:43 am »

страшна си,леле мале
 :rolf: :rolf:

Откровенна и пряма , просто истинска! ;) ;D