И накрая какво се оказа - любимците на зодиака за огнените знаци. Може би, определящо е географската ширина на която се намираме - гореща (южняшка) кръв си имаме. Дайте ни чалги до дупка, кючеци, люта ракия и всякакви забавни мероприятия. Аз не ги мразя огнените знаци, но определено ентусиазма и амбицията им ми идват вповече и този стремеж да се наложат на всяка цена. В дискотеката трябва да са център на внимание , най-най-най, най-новите дрехи трябва да са облекли, тази показност определено е смешна, особено когато е без покритие. Вземат дрехи назаем само и само да се покажат. Ето, това не харесвам. И че са много разхвърляни, като от самолет са им пуснати дрехите по пода, по шкафове нахвърляни, смачкани дрехи, бюрата им са малки кочинки. Ето, това не харесвам. Не са организирани. Ако имат нещо да вършат, то го правят в 99 секунда. Преди това може няколко дена да се разгелдисвали по улиците. Имат спешна работа, но те казват - има време. Накрая цяла нощ вършат това което имат. На сутринта издават работата. След това припадат от преумора и напрежение. Ей такива наблюдения имам.
Иначе са най-големите купонджии, спор няма. Спят по 2 часа, отиват на работа, връщат се къпят се, обличат новите дрехи, щракат с пръсти до 4 часа и после спят пак 2 часа и пак на работа. Каквото припечелят го изхарчват на момента. Ако избират сладолед в супермаркет, отидоха 2 часа. Веднъж ходих с едни стрелкини да избираме сладолед. Първо замръзнах до фризера. После си взех една клечка, платих я, излязох, хапнах го. Стоях още 1 час, те още се мотаха, избираме сладолед. Полудях буквално. Накрая не купиха сладолед, защото нямало не знам си какъв там с еди какви си спешъл работи вътре... Абе, пусти глад за тях 
Това пък изобщо не е вярно,явно имаме различни наблюдения.Най-яркия пример съм аз за себе си -това за дрехите изобщо не е така,не се опитвам да се наложа на някого,каму ли наемайки дрехи само и само да се покажа на някого - абсурд,вярно е,че съм малко разхвърляна,ама то в крайна сметка за мен така си е подредено

''Силните владеят хаоса'' пък то аз така си знам кое къде е

това си ми е личен вид организация,не ми допадат педантични хора,направо ми бъркат в не знам къде

без да се обиждате :rolleyes: А това,че оставят спешна работа за последния момент - аз не съм така,абсурд,даже ако може по-скоро да си я махна от главата,по-добре.Но това съм аз.....
Иначе имах наблюдения преди време върху едно Овне,априлско,не му знам асцендента,обаче така ми лазеше човека по нервите,работа имаме за вършене,той се шляе из пространството,направо ми идеше нанагорно :angry: