как да възприема друга реалност, като ми тропат съседите върху главата, например
и ти не ми отговори на този въпрос, който нищо че изглежда маловажен си е съвсем съществен, защото ако не мога да си реша проблема с бита, за какво друго ниво да говорим
Нека аз. :confuse3:
Права си. Наскоро в продължение на повече от половин година се появиха внезапно съседи отгоре и отдолу, които започнаха да правят купони до 5-6 сутринта по няколко пъти в седмицата. Когато отгоре спят, отдолу купон и обратното. Бях полудяла. Ходих до полицията 100 пъти, случвало ми се е да не спя до 6 часа, след което се обличам и отивам в полицията, пиша жалба, а после отивам на работа.
Ходих до министерството и там пусках жалба, виках полиция редовно по няколко пъти на нощ.
Докато изюрках полицаите да се занимаят с тия отдолу, да ги привикат, да им четат конско и прочее. Тия отдолу мирясаха малко. Скоро след това тия отгоре се напиха кански и надуха музиката като на циганска сватба в 11,15 през нощта. В 2,30 спряха внезапно. После разбрах, че в полицията са получени множество оплаквания от съседи и от други блокове, полицаите се видяли в чудо, тропали им по вратите, ония не отварят и не чуват, тогава полицаите незаконн им врътнали тока и се залостили до вратата, като излязъл бунакът, го сгащили и в полицията на топло едно денонощие плюс голяма глоба...та мирясаха и тия отгоре относително.
Светският аспект е - да изчезваме от тая държава, защото тя не работи.
Езотеричният аспект е- знам ли от кой транзит, но може и от Плутон съвпад Слънце, който водел бил до безсъние и в такйв случай все пак по-добре да не спя заради комшии, отколкото да не спя от болка.
А общото заключение е- всичко е опитност, божа работа кое ще ти се спусне.
И в заключение, лозето не ще молинва, а иска мотика...проблемите с бита най-добре се разрешават с конкретни действия в бита, можеш да си вариш вода с магия, но по-малко енергоемко е - с бързовар...