Дъщеря ми е вероятно с асц. Рак (а може би и Близнаци) - на границата е. Слънцето е в Дева, но няма описаните качества като бързо ядосване, лесна обидчивост и обвиняване на околните.Ще следя с интерес темата, за да определя с по-голяма точност асцендента и.
:57: Да имаш АС Рак е също толкова гадно като да имаш Дева, Риби, Овен, Близнаци, Лъв, Скорпион и т.н. да не ги изреждаме ...
Цитат на: Diyana в Октомври 28, 2010, 01:40:18 amЦитат на: kabala в Октомври 27, 2010, 08:33:35 pmаз съм с асц. рак.И аз, бе душо! Ма то тия дни стана да те е страх да си кажеш АЦ-то и слънцето по форума. Чета и мисля, мисля и чета, па ред сълзи, ред сополи. Ша трябва да са реинкарнираме без време, видяло се е, ма чакам да видя кво ша каже народът - кое слънце къде, луната къде и с кое АЦ най-убаво. Че то нищо не ми е за света на мен. Ама, до - всички присъстващи - някои от хората, които най-много обичам са с тук разглежданото АЦ, и не беше целта да го оплюем съвместно. Всеки си има някакви кусури. Просто е факт, че при кардиналните АCта са малко по-ярки кусурите, но пък и действат двигателно на околните...[/quoteВ какъв смисъл по-яки кусури?! Хич и не мисля, че съм по-зле от останалите. Луната ми е в секстил с АЦ, слънцето и мерка са в тригон към АСЦ, Сатурн в секстил...еее,ако ми кажете, че не го съвместявам с цялата си карта,молА, молА...айде,де! Сяяяя,Белика, твойто АС, кво е, бе,душо....да видиш кви кусури 'шти намеря язе-)))...Девешката ми луна мнооо обича да критикува
Цитат на: kabala в Октомври 27, 2010, 08:33:35 pmаз съм с асц. рак.И аз, бе душо! Ма то тия дни стана да те е страх да си кажеш АЦ-то и слънцето по форума. Чета и мисля, мисля и чета, па ред сълзи, ред сополи. Ша трябва да са реинкарнираме без време, видяло се е, ма чакам да видя кво ша каже народът - кое слънце къде, луната къде и с кое АЦ най-убаво. Че то нищо не ми е за света на мен.
аз съм с асц. рак.