Здравей Гост

Асцендент Рак xxx

• 24 Отговора
  • 4215 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Асцендент Рак
« Отговор #20 -: Октомври 28, 2010, 01:42:18 am »
Дъщеря ми е вероятно с асц. Рак (а може би и Близнаци) - на границата е.
Слънцето е в Дева, но няма описаните качества като бързо ядосване, лесна обидчивост и обвиняване на околните.
Ще следя с интерес темата, за да определя с по-голяма точност асцендента и.

На, глей ма на, и си праЙ изводите. Асц. на Рака у средата - накъдето и да ме ректифицираш, се съм си там :P.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #21 -: Октомври 28, 2010, 03:18:26 am »
:57:   Да имаш АС Рак е също толкова гадно като да имаш Дева, Риби, Овен, Близнаци, Лъв, Скорпион и т.н. да не ги изреждаме ...  ;D  

Хахаха, точно така!  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #22 -: Октомври 28, 2010, 12:34:18 pm »
аз съм с асц. рак.

И аз, бе душо! Ма то тия дни стана да те е страх да си кажеш АЦ-то и слънцето по форума. Чета и мисля, мисля и чета, па ред сълзи, ред сополи. Ша трябва да са реинкарнираме без време, видяло се е, ма чакам да видя кво ша каже народът - кое слънце къде, луната къде и с кое АЦ най-убаво. Че то нищо не ми е за света на мен.

Ама, до - всички присъстващи - някои от хората, които най-много обичам са с тук разглежданото АЦ, и не беше целта да го оплюем съвместно. Всеки си има някакви кусури. Просто е факт, че при кардиналните АCта са малко по-ярки кусурите, но пък и действат двигателно на околните...

[/quote

В какъв смисъл по-яки кусури?! Хич и не мисля, че съм по-зле от останалите. Луната ми е в секстил с АЦ, слънцето и мерка са в тригон към АСЦ, Сатурн в секстил...еее,ако ми кажете, че не го съвместявам с цялата си карта,молА, молА...айде,де! ;D
Сяяяя,Белика, твойто АС, кво е, бе,душо....да видиш кви кусури 'шти намеря язе-)))...Девешката ми луна мнооо обича да критикува ;D ;D ;D ;D ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #23 -: Октомври 28, 2010, 07:59:03 pm »
Аууууу,знам ти кусура, ама ще ти го кажа друг път-)))))).
Че, кой е казал,че си искала да плюеш хората-))))Баси, след като и ти можеш да поплюваш,ам някой ден, като се видим, можем да плюем взаимно-))) ;D ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Uran

• 6041
« Отговор #24 -: Октомври 28, 2010, 08:41:03 pm »
След ректификация и аз мога да се присъединя към вас.
Понастоящем асц. ми е в пъри градус на лъв. :blink: