Здравей Гост

Кой е недолюбвания от Вас слънчев знак

• 154 Отговора
  • 19995 Прегледи
*

nerealna

Re:Кой е недолюбвания от Вас слънчев знак
« Отговор #40 -: Октомври 27, 2010, 07:33:13 am »
когато искаш от някой да не е егоист, значи, че искаш да стане на твоето, което значи че ти си егоист... ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #41 -: Октомври 27, 2010, 07:36:16 am »
Оооо, шефе, ти не си Рак, Скорпион и Риби със сигурност. Те ще умрат ако живеят и 1 ден сами.

Познавам Рак. АСЦ - Рак, който си живееше с години сам и сега си спомня с умиление за доброто старо време и сам си казва, че е тъп, че го е изгубил.  ;D

Ама това е щото не е достатъчно духовно напреднал и зодията му се отразява.  ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #42 -: Октомври 27, 2010, 07:45:01 am »
По-скоро си мисля, че е бил не достатъчно привлекателен и бил е принуден да живее сам.  ;D После си  е намерил някой кака, но понеже е свикнал да живее сам и му е било трудно. Водните знаци са прилепчиви към всичко, като ваденки са, каноконолит направо. Нужна е дисекция...  ;D  Обаче веднъж отлепят ли се, после нямат спирачки, като невидяли са.  ;D

Много привлекателен си е. Даже прекалено, но аз обяснявам за духовното, а ти си продължаваш за твоето си. Ами водните знаци дето са станали монаси към какво са се прилепили? И те ли не могат да живеят 1 ден сами? ;D

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #43 -: Октомври 27, 2010, 07:54:16 am »
Прилепили са се към този начин на живот - отшелническия. Започна да ми харесваш обаче, може и воден знак да си...  ;D  Излъчваш леко сексапил тази нощ, говориш за привлекателност.  :mellow:  :rolleyes:

А водните знаци може да живеят ПО ПРИНУДА сами. Ако са сами, те ще се скъсат от рев, но няма да ти кажат. Просто умират да се грижат за някого или тях да ги обгрижават.

Може да съм всякакъв.  ;)

А иначе не споря какво харесват и не харесват. Само казвам, че тоя който харесва свободата, избира свободата и няма сила на този свят, която да му попречи.  :blink:

Лека нощ.  :bedtime2:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #44 -: Октомври 27, 2010, 03:09:49 pm »
Честно казано, не намирам за вярно в реалността нито едно обобщение за нито един слънчев знак от прочетеното тук. Рибите - мъдреци, Стрелците - философи, Близнаците - лицемери, Везните - бездушни, Раците - дребнави, Лъвовете - петли...
Стига бе, вие сериозно ли?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #45 -: Октомври 27, 2010, 03:18:54 pm »
аз даже не съм ги прочела тези неща, но много трудно се разбирам с везните, да не казвам никак, но може би аз попадам на по-"низшите" типове, егоцентрични и безочливи......рибите са много хлъзгави дори и за моята водно-земна природа...  :blink:
« Последна редакция: Октомври 27, 2010, 03:44:25 pm от vanilla »

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #46 -: Октомври 27, 2010, 03:39:33 pm »
Честно казано, не намирам за вярно в реалността нито едно обобщение за нито един слънчев знак от прочетеното тук. Рибите - мъдреци, Стрелците - философи, Близнаците - лицемери, Везните - бездушни, Раците - дребнави, Лъвовете - петли...
Стига бе, вие сериозно ли?

И аз не намирам нищо вярно в тези определения.
За мен лично дразнители са Телците и Девите. Първите, защото са мноого флегматични, а вторите, защото са интерасчии.

БЛИЗНАЦИТЕ ги обичам мнооооогооо!!!
Само хубави неща мога да кажа за тях, както за мъжете, така и за жените!

« Отговор #47 -: Октомври 27, 2010, 04:03:11 pm »
... и аз обичам много Близнаците, любим слънчев знак  :wub:

недолюбвам Везните, особено жените, лицемерието при тези, които познавам надминава в пъти споменатото близнашко, освен това са ми много колебливи, все мислят и пресмятат, все едно кой знае кво решават ...
След Везните нареждам Рибките и Козирозите, ама пак нищо лично към тукашните представители  :blink:

Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Uran

• 6041
« Отговор #48 -: Октомври 27, 2010, 04:03:31 pm »
Доста духовни и жертвоготовни личности има под знака на материалния рак- Левски, Дънов...

*

holanda

« Отговор #49 -: Октомври 27, 2010, 04:34:19 pm »
с толкова категорични отговори,човек би помислил,че допълнения като Венери,Мaрсове,транссатyрнови планети са само трик за поддърjaне мистичния характер на Астрологията  :unsure:

Не пиша в тази тема,защото нямам наблюдения .
Мога да се сдърпам с всеки,без значение откъде му свети.
 Не обичам да ми намилат на главата как да живея и за да съм по темата-на Раци,Деви и Козирози им прави впечатление,че не водя ''пълноценен здравословен живот'' и си позволяват най-нагло да ми навлизат в личното пространство със съвети,които съм прочела 300 години преди тях от някои вестник.
На мен ми идват много скучни   :-\
 Майка е Козирог,а другите две споменати зодии са на лелки,съседки и бивши съученички

*

abroad

« Отговор #50 -: Октомври 27, 2010, 05:27:23 pm »

Тъй, де. То, в крайна сметка опираме пак до нашия си хороскоп, досущ като светлоотразител ;D

*

Vanila

• *
  • 385
« Отговор #51 -: Октомври 27, 2010, 05:38:38 pm »
Мога да се сдърпам с всеки, без значение откъде му свети.

Тъй, де. То, в крайна сметка опираме пак до нашия си хороскоп, досущ като светлоотразител ;D

;D
Слънце в Телец ~ Асцендент Скорпион

*

holanda

« Отговор #52 -: Октомври 27, 2010, 05:56:13 pm »

ноо ясно,Цербера си е цербер по душа,създаден да варди от  добри хора  ;D
Не разбирам толкова желанието им /конкретно на по-чистите зодии/ да се правят на доброcъвестни ,да сдърjaт емоции,сякаш света ще рухне ако нарушат системата.
Точно тяхната скрита агресия създаде екшъните,ужасите и престъпленията  ;D Това е ирония ,разбира се..но е факт,че по-откритите хора изразяват енергията,която сдърjaните контролират.Все някак трябва да избие.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #53 -: Октомври 27, 2010, 06:26:57 pm »

ноо ясно,Цербера си е цербер по душа,създаден да варди от  добри хора  ;D
Не разбирам толкова желанието им /конкретно на по-чистите зодии/ да се правят на доброcъвестни ,да сдърjaт емоции,сякаш света ще рухне ако нарушат системата.
Точно тяхната скрита агресия създаде екшъните,ужасите и престъпленията  ;D Това е ирония ,разбира се..но е факт,че по-откритите хора изразяват енергията,която сдърjaните контролират.Все някак трябва да избие.

Вероятно си права за някои неща, но тази сдържана енергия и емоции могат да са много полезни и да служат като силен катализатор за трансформация...плюс това тези хора като цяло имат нужда вероятно от малко повече енергия, за това и я складират, но и така не им се получават нещата....друго трябва да се разбере...как да използваме енергията пълноценно....
 :blink:

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #54 -: Октомври 27, 2010, 06:38:43 pm »
Телец - на първо място. Преди да са ми казали коя зодия са, почвам да се въртя нервно в тяхно присъствие, или някъде там дълбоко да ми се обажда някакъв поне лек сигнал за дразнение. Като изключим чисто инстинктивната неприязън, ги преценявам като откровено прости хора (да ме извиняват, ама не мога да се сдържа), дори и да са учили 2-3 висши образования, си остава нещо инфантилно, недоразвито в тези хора (те не са и учили за друго, а за престиж или пари, така че за какво духовно издигане да говорим). Общо взето теорията им в живота е: "А пък на мен в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки". Абе да дрънка там нещо. Мъжете са със склонност към насилие (за мен просто еманацията на един Телец е тоя Трактор, който сега е навсякъде по вестниците, както и мутрите или изобщо мъже от силовите групи може и полицаи), жените са от типа най - противен в последните години - на демонстрация на пари, дрехи екскурзии в чужбина и всеки, който не може да си позволи тези неща, е на ниво развитие на водорасло (типажа манекенка, мутреса и т.н.). Значи, говоря за общия тип. Има изключения, мога да понеса по-леко един Телец с много Близнаци в хороскопа примерно. Но пак едва ли ще ми стане пръв приятел.

Рак - най-прекрасната жена във всяко едно отношение, която се е явявала в живота ми, беше Ракиня. Какво да ви кажа, тя беше... Всичко, всичко най - хубаво, което можете да си представите за истинска жена и истински човек. Страхотна! Тя беше тип лейди Даяна - хубава, мила, добра, съчувствена, помагаше на по-слабите и болните от нея, сърдечна, абе - квото се сетите.... Нещо като ангел, аз такива хора други изобщо не съм срещала след нея. И оттам - нататък, аз лично не съм срещала ни един Рак, който да ми спечели симпатиите... Най ме дразни отношението им към парите, и то на дребно (иначе всички се интересуваме от пари така или иначе). Да речем - аз съм адвокат. Работя с един нотаиус Рак - жена. На бюрото й имаше снимка на малките й деца и всичките салтанати там, които подсказват, че е Рак, аз даже й познах зодията и преди да я питам). На тази жена аз й нося сделки и клиенти за десетки хиляди левове (говоря за парите, които чисто влизат в нейния джоб). Тя обаче държеше, когато преснимаме някои документи на нейния ксерокс, да й плащам по 8 стотинки на страница. И серия неща от този род. Накрая просто си смених нотариус. Така че тя от стиснатост и алчност си загуби колега партньор, иако не приятел - добър познат. Или - сваляше ме навремето един момък Рак. Въпрсите, които най го занимаваха - каква кола карам, колко пари изкарвам. Там няма свян, всичко се казва - става директен пазарлък. Друг ухажвач Рак (пак докато бях мома) ми гледаше етикетите на дрехите - от кои марки се обличам, както и с колко известни хора се познавам... Тях все с парите някой ги лъже, а те все искат да се награбят. Но тези хора са скъпи на триците, евтини на брашното. Те могат да изпуснат голямата пара, заради едни 8 стотинки. Искрено съчувствам на хора, които имат в семействата си Раци, особено в моменти, когато се открие наследство - те са първите, които се втурват да се налапат, и ако могат и ще утрепят роднините за това. Ама буквално. В същото време - много стиснати, тях все някой ги минава. Поне ако бяха като Лъвовете (които критикувах наскоро в един - два поста), да взимаш, но да имаш широка ръка, а това се стиснало, завило, покрило, спестило...

Девите ме дразнят с използвачеството си, и да има далавера навсякъде. Некви комбинации се мислят, некъв интерес да има все. Те и жените си избират така - да има полза. И мърморенето. За тях няма идеални ситуации и идеални хора. (То и за нас няма, ама си затваряме очите.) Жените Деви май са по-поносими. Иначе за компания стават - все пак меркурианци са.

За Близнаци сте писали доста. Аз много леко и веднага се разбирам с Близнак. Много ми е приятна тяхната компания. Но покрай гаджета и близки Близнаци знам, че това са предатели. Звучи мелодраматично, но няма по-точна дума. Тези хора биха продали и майка си, ако са нещо затруднени и трябва да избират "аз" или "тя". Не преувеличавам; познавам много Близнаци и не съм виждала изключения от това правило.

Разбира се, всяка зодия си има недостатъците, както и има изключения от правилото, но за мен тия 4 зодии са сигнал да стоя по-настрани (освен ако не срещна голямото изключение, де). Известни резерви имам и към Лъв (особено жените), Везни (мъже - това не са мъже според мен).  Наскоро се усетих, че ако имам някакви дразнители, те са общо взето от първите 6 зодии до Дева вкл. Твърде много са насочени към себе си и егоистични... Овен обаче почват нещо повече да ми харесват, освен цялостната енргия, може би и защото мойто прогресивно Слънце вече се придвижва натам, а и може би усещам енергиите сега на Уран и Юпитер как се сменят с Овенски?....
« Последна редакция: Октомври 27, 2010, 07:10:41 pm от ana125 »

*

holanda

« Отговор #55 -: Октомври 27, 2010, 06:56:27 pm »
...плюс това тези хора като цяло имат нужда вероятно от малко повече енергия, за това и я складират, но и така не им се получават нещата....друго трябва да се разбере...как да използваме енергията пълноценно....
 :blink:

за складирането на енергия е така,мислех да го пиша,но щеше да си противоречи с останалото  :blink:

при пълноценното използване на енергията си има малки тънкости,спрециално отрицателната такава,лошите мисли и намерения,спрямо друг човек са неприятни и някои ги отхвърлят само заради факта,че ако ги приемат като част от себе си,ще разрушат образа на добър човек...към които се стремят ,защото така трябва.
При липса на тонус и отпадналост,се нуждаем от тестостерон.Когато не проявим правилната реакция,а задържим усещането в себе си,колкото да спестим енергия-не стига ,че се саморазрушаваме,а и изпускаме шанса да се освободим от напрежението.Това състарява,превръща ни в песимисти и претъпяваме усещанията си.Вземи например следната ситуация-
ти си Дева,а гаджето Водолей. Писнало ти е от мръсните чорапи под леглото ,но продъляваш да ги обираш,защото вътрешно се стремиш към съвър6енство,а съвър6ените хора са добри.Следователно и ти ще се опитваш да си такава,но никъде не пише,че добрите хора викат,крещят и се бунтуват.Затова страниш от тези емоции.ще ги приемаш като нещо,от което трябва да се пазиш. И всеки един момент,когато почувстваш гняв ,ще се стараеш да го задържиш,но заедно с това го развиваш и уголемяваш,именно заради неправилните възприятия спрямо него.Т.е. гнева към другия се обръща в теб ,защото не го изразяваш правилно /може би само ще смъмриш отсрещния/ и му лепваш своя гняв,заради това,че се изнервяш,а това е лоша емоция и те прави лоша в собствените си очи.

*

holanda

« Отговор #56 -: Октомври 27, 2010, 07:10:42 pm »
Ти с тая дева ме хвърли у шах. ;D
Ако това с мръсните чорапи е нивото на емоциите, да и имам емоциите..

ами имам една,която само идва да ми готви и все мрънка,че това трябвало да направя,онова трябвало да науча..все едно утре ще ме ожени за някои земевладелец от дивия Запад и трябва да съм покорна чистница,да знам как стават нещата..да съм домакиня..
мога да правя кифтета,мусака,супи,пиле със сметана и палачинки.За повече си имам рецепти  :mellow:
Обаче на нея и е приятно да ми казва,че не съм наред.И като и сипя с голямата сопа,ставам безчувствена.Големи драми са,баба ми е Рак,Майка-Козирог. Няколко Девишки съученички чак се радваха като ги поканя да ми почистят.То и аз се радвах,де.. ;D
 а за емоциите,да..само малките неща визирах,защото рядко се осъзнават,но са много действащи след време

*

Uran

• 6041
« Отговор #57 -: Октомври 27, 2010, 07:15:54 pm »
За дразнител- земните, като приоритет- Девите. К3 ми е дева.
Това недоразумение Митерва от НОИ ако не Слънце в дева със сигурност нещо друго има там. ;D ;D
Аналитични? -дрън-дрън.

*

holanda

« Отговор #58 -: Октомври 27, 2010, 07:30:14 pm »
ооо,ужас,и ти ли си държиш чорапите под леглото?  :-X  ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #59 -: Октомври 27, 2010, 08:10:46 pm »
Много интересно защо така Меркурий концентрира негативно отношение в тази тема. Пък в Джотиш е най-духовната планета. Даже Юпитер има малко тамас - тъмнина и страст в себе си, а Меркурий е чист дух и стремежите и мотивите му са дефинирани изцяло от идеята за освобождение на духа от земното, от материалното.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda