Здравей Гост

Кой е недолюбвания от Вас слънчев знак

• 154 Отговора
  • 20122 Прегледи
*

holanda

Re:Кой е недолюбвания от Вас слънчев знак
« Отговор #80 -: Октомври 28, 2010, 12:34:41 am »
Щот' имаш луна в дева  ;D ..

Везни мъж - неее !

е,тя не ми действа много  :mellow:
имам твърде ''развей прах''-ови аспекти,за да и се оставя  ;D

a za mujete Vezni,4e ne sta'at,e vsepriznat fakt!!!
незнам ти как си го установил обаче... :P
/не ми се хващай,имам странен хумор,редовните ме знаят,за новите се промотирам  ;D/

*

Uran

• 6041
« Отговор #81 -: Октомври 28, 2010, 12:37:45 am »
И жените, мъжете дева са хубави, но на мъжете им липсва сексапил- едни такива изписанички, спретнатички ама пусто... не те карат да си мислиш неприлични неща. :blink:

*

Santi

« Отговор #82 -: Октомври 28, 2010, 12:50:50 am »
Щот' имаш луна в дева  ;D ..

Везни мъж - неее !

е,тя не ми действа много  :mellow:
имам твърде ''развей прах''-ови аспекти,за да и се оставя  ;D

a za mujete Vezni,4e ne sta'at,e vsepriznat fakt!!!
незнам ти как си го установил обаче... :P
/не ми се хващай,имам странен хумор,редовните ме знаят,за новите се промотирам  ;D/

Добре, щом не ти действа, не се брои  :blink:  ..

Опит "приятели", така да ги нарека  ;D - използвачи, лицемери, много зле са ..

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #83 -: Октомври 28, 2010, 01:55:49 am »
Ах, да, тези западняци... Аз един път говорих с готвача на белгийския посланик и ми каза, че не си пуска водата в тоалетната и след голяма нужда, за да пести вода... За германски семейства съм чувала, че ходят с кожуси в апартаментите си, за да не плащат парно... Те били бетер наште цигани, бре. И аз съм имала гаджета западняци, само единия беше стиснат (а между другото си знаеше рода от 17 век насам - богати търговци). Но той си беше и Рак човека,така че обяснимо.
Еми Ая, ти би трябвало да се приспособиш лесно към това семейство, си мисля аз. Дано да си щастлива! ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #84 -: Октомври 28, 2010, 02:05:34 am »
Източноевропейците не ценим ресурсите. Големи разсипници сме.
п.п. ;DАна, това с белгийския посланик сигурно е някакъв фолклор сред персонала. Чак толкова!!! Не ми се вярва( а аз трудно се стряскам от такива гранични с-ния)! ;D ;D ;D
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 04:13:14 am от Uran »

*

Santi

« Отговор #85 -: Октомври 28, 2010, 03:14:42 am »
Сантииии,  ;D има мърляви представители от ВСИЧКИ знаци без изключения. Има и много миризливи циганки с подчертана Дева в картата.  ;D Нооо, тук не категоризираме никого, говорим ОБОБЩЕНО!  Във всички книги, алманаси, бюлетини, статии и списания, ще прочетеш, че Девата е най-разумния знак в зодиака и най-чистия ( спретнат), както и че Девите са работните пчелички  ;D . Това идва от 6-ия дом, който се свързва с работата, здравето и ежедневни задължения и т.н. и т.н. все такива неща. И понеже мнозина считат ежедневните задължения са ДОСАДНИ  И СКУЧНИ, а ние обръщаме внимание на тях повече от необходимото, за това сме скучни, сухи и монотонни.  ;D

Що пък ромите ги набърка сега ?

Аз ти говоря за реални хора(различни възрастови граници и семейно положение), не за книжки, списания, брошури и т.н ..

Под ДОСАДНИ и СКУЧНИ се разбира човек, който те пита за едно и също нещо по няколко пъти на ден, натяква ти че вечер докато ходиш джапанките ти се влачат или пък само ресторантите в които бил ходил били хубави и т.н и т.н - няма да изреждам цяла плеяда от безсмислици . Вече ако говорим за мъж Дева - там нещата стават страшни ..

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #86 -: Октомври 28, 2010, 03:17:40 am »
Ние сме широки славянски души.
Еми, изинявай, ама нито ще си мия с гъба мивката докато си мия зъбите, а ако сестрата на годеника ми гаси лампата (тя принципно няма място в наште взаимоотношения и не би трябвало да сме под един покрив), ще й махна главата просто. Така ще й обясна някои неща за ресурсите. Смятам, че тя и годеника ще ме разберат.

*

abroad

« Отговор #87 -: Октомври 28, 2010, 03:56:50 am »
aiia, стига се оправдава  ;D, няма нужда
тук ми харесва да спомена, че най-ценни съвети съм получавала от добрата си приятелка със слънце в дева /впрочем стелиум там/ и в 12ти дом ;)
другите са с любимите ми подчертани скорпи акценти, но са по-категорични и без много-много обяснения  ;D

aiia, вземи сънувай и мен в положителен контекст, моля ;D
« Последна редакция: Октомври 28, 2010, 04:03:58 am от abroad »

*

abroad

« Отговор #88 -: Октомври 28, 2010, 04:01:01 am »
Мога да се сдърпам с всеки,без значение откъде му свети.

Тъй, де. То, в крайна сметка опираме пак до нашия си хороскоп, досущ като светлоотразител ;D

ноо ясно,Цербера си е цербер по душа,създаден да варди от  добри хора  ;D

ние сме си най-големия цербер /с всички аналогии и асоциации, наложени върху това/

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #89 -: Октомври 28, 2010, 04:12:28 am »
Имам Сатурн и Юпитер в Дева (11 дом) сигурно затова около мен е пълно с представители на този слънчев знак.
Мога много да напиша за тях, но общата им характерна черта, е че цялото им съзнание се върти около една мисъл - ПАРИ!
Не казвам, че е лошо, нека си мислят как да изкарат повече пари, как да ги изхарчат, къде да ги вложат, но на мен ми идва в повече цялото това съсредоточаване в тази тема.
И аз обичам да имам пари, но не говоря само за това.
Дори въобще не говоря за пари, докато при тях това е основна тема на разговор. Странното е, че все се оплакват от липсата на такива, а е общоизвестен факт, че разполагат с достатъчно.

*

holanda

« Отговор #90 -: Октомври 28, 2010, 04:16:21 am »
ние сме си най-големия цербер /с всички аналогии и асоциации, наложени върху това/

точно затова го написах.
Пазя се от добри* хора. ;D
Въпреки,че както намекваш..добрите и лoшите са само отражение на това,вътре в мен.И при всеки друг  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #91 -: Октомври 28, 2010, 04:16:50 am »
Тук сигурно и аз трябва да развея бяла кърпа, защото имам една наистина много добра приятелка със Слънце в дева, която е фин и чувствителен човек. С нея сме си говорили с часове по телефона на всякакви теми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #92 -: Октомври 28, 2010, 04:21:42 am »
Интересно, но имах колежка с три планети в Дева (Слънце, Венера и Меркурий) и тя също все за пари говореше, чак да ти се догади. Пари, та пари - всяка втора дума... И все не й стигат, колкото и печели, а в момента печели доста добре. Няма наяждане овнешката й Луна в съвпад с Юпитер и квадрат със Сатурн - never is enough. И като тръгне да разказва в подробности как пила еди къде си кафе с еди кой си и кафето струвало два лева, накрая той платил цялата сметка да й стопли сърчицето, милата... Направо настръхвам. В тях мъж Овен я търпи, хванала си е и любовник Близнак - с Марс в Близнаци (при нея) всичко трябва да е по две.  ;D С това не искам да кажа нищо лошо за Девите де, но нали тук е споделянка, та реших и аз да споделя малко впечатления.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

katrin_ls

« Отговор #93 -: Октомври 28, 2010, 04:24:25 am »
Каквото и да пишат за нас, каквото и да чуете , от мен знайте - Девата не може да бъде физически агресивен знак! Но за сметка на това, степента на вербална агресия е доста голяма , стигаме до 85%, мен са ме тествали, проф. психолог - моя приятелка. Въпросът тук е дали ще подходим каруцарската или интелигентно ще критикуваме. Това е до възпитанието според мен и от каква среда произхождаш. То се отнася до всички знаци, де. За отмъстителност и дума не може да става! А за злопаметност, да, аз помня много, като слоновете. Но не го използвам като да наложа удар, а просто си имам едно на ум!

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #94 -: Октомври 28, 2010, 04:30:51 am »
Девите не са Злобни, нито агресивни, това е сигурно!!!
Хиххи, Лили, колко познати разговори!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #95 -: Октомври 28, 2010, 04:36:11 am »
Но за сметка на това, степента на вербална агресия е доста голяма ... Въпросът тук е дали ще подходим каруцарската или интелигентно ще критикуваме.

Да, вярно, въпросната Дева, за която споменах, не спира да говори, направо главоболие ще получиш от нея и го прави каруцарската. Но аз си го обяснявам с Марс в Близнаци в квадрат със Слънцето, Меркурий също е силен, Луната е в Овен. Тая жена хич не си поплюва.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #96 -: Октомври 28, 2010, 04:38:23 am »
В тях мъж Овен я търпи, хванала си е и любовник Близнак - с Марс в Близнаци (при нея) всичко трябва да е по две.  ;D С това не искам да кажа нищо лошо за Девите де, но нали тук е споделянка, та реших и аз да споделя малко впечатления.

седянка е ;D
най-голям брой комбинации с "търпение" на Овен и Дева срещам
всъщност мисля, че девичките са хитри ;D, а овните твърде заети със собственото си аз, за да допуснат, че някой ги манипулира стратегически, нищо че именно от това бягат
пък и небезизвестният девиз "Слънцето сутрин изгрява, за да ме следва ;D" е добра храна за всеки, с желание за изгода ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #97 -: Октомври 28, 2010, 04:52:22 am »
Мъжете Овен са огън и жупел - харесват ми ;D, но не мога да живея под един покрив с техен представител!

*

abroad

« Отговор #98 -: Октомври 28, 2010, 04:53:02 am »
таз приятелка, дето често споменавам живее с овен от мноооого години
не мисли за първосигналните и описвани в дебелите стандартни прашни книги овни, тези които аз познавам са доста добре прикрити и изтънчени, ни тропат с крак, ни буйстват, само са свикнали на тяхната да става, но без много шум ;D, а девата го разбира твърде късно... ;D

« Отговор #99 -: Октомври 28, 2010, 04:53:12 am »
Мъжете Овен са огън и жупел

Това е градска легенда  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.