Идеята с чантите обаче на мен много ми допада ... дела се искат май wink.gif
Тъй, тъй!
2 от тях получих наведнъж - романтично, а? Различаваха се само по цвят.
Все едно насипно - на килограм...
Нищо де!
Аз затова и по-горе казах, че други неща са много по-важни.
Тях ако имам, дума няма да кажа.
То и сега - весело да става!
А ти ме уби с историйката за детския киборг-часовник, при това жълт!!!!!!!
Ако джаджите прогресират във времето към да речем други джаджи дето се движат /на 4 колела да речем/ или пък нещо от сорта - нямам против!
Пожелавам ти го!
Тъй, тъй!
2 от тях получих наведнъж - романтично, а? Различаваха се само по цвят.
Все едно насипно - на килограм...
Нищо де!
Аз затова и по-горе казах, че други неща са много по-важни.
Тях ако имам, дума няма да кажа.
То и сега - весело да става!
А ти ме уби с историйката за детския киборг-часовник, при това жълт!!!!!!!
Ако джаджите прогресират във времето към да речем други джаджи дето се движат /на 4 колела да речем/ или пък нещо от сорта - нямам против!
Пожелавам ти го! 

истински магарета могат да бъдат в непохватността си
"непохватността" е просто зов за грижа мисля си ... ако си оборудвана като за път - спортни обувки, и с чанти за пълнене ако са те снабдили - ами тръгвай и събирай, труден е периода на Сатурн в 1, сигурно добре ще ти послужат подаръците . Възможно ли е при Сат. в12 да си била неособено ясна/изразителна в посланията си към околния свят, общуването и комуникацията с него ... за ясни форма на общуване, решителност и стабилна устойчивост ще е времето му в 1, насрещен вятър и бури ще има - сега все още ги желаем(щото аман от безветрие)- и ако имаш торбица/ упс чанта, от която понякога нещо за подкрепа да си извадиш, ще има моменти на благодарност ... те са, които много струват.
При нас подаръците също са част от развитието на партньорството, съпружеството ни ... години наред взаимно си подарявахме неща които всеки сам би искал да има и му харесват, допадат, ценни са му, но не би купил за себе си, би го подарил на обичаното същество ... как мило звучи ... пък в реалността почти трагична смешка

- той ми подарява, миникомпютъри, хексаглоти и прочие мигащи, светещи, писукащи постижения на съвременната техника(с тях вече мога да отворя антиквариат за дигитални устройства :ph34r: ), аз на него - красиви копринени бродирани ризи, пуловери с фантастични десени, копчета за ръкавели, игли за вратовръзки, пръстени и прочие ... той пък щанд с такива неща може да си направи.
И каквито сме лунни типове - реакциите ни съответно още по-трагикомични... той и до ден днешен стачкува и отказва дори да си купи костюм, дрехите ги взима със себе си само като си ходим в Бг, че да се оплаче на майка си какви дивотии му подарява развеяната му жена, а няма на света жена която да не ги хареса, майка му обикновено реагира възгоржено преди той да може да и се оплаче

и едва тогава милия се примирява и почва да си ги носи, да се радва и на комплиментите които получава ... ама това тайно де, пред мен до край твърди, че са ... кога дълги, кога къси, коганамсиквоси ... как да не го обичам?
Та случката с жълтия часовник беше за мен сигнал, че ми е време да попорастна ... дотогава си мислех че ще е нагло да кажа какво искам примерно ... оттогава насетне месеци предварително изразявах поне три конкретни желания и заполучавах принтер, лептоп, глезещи периферии за него и в такъв ред. Возило не искам да ми подаряват ... това е един винаги подходящ за скандали повод между мъж и жена ... той я поддържа - аз карам ... че и претенции имам

... това съвсем чистосърдечно и профилактично за незатлъстяване.
олеее вече забравих какво исках да кажа :ph34r: дано поне подходяща тема съм отворила