Цитат на: Nessus в Октомври 31, 2010, 05:57:00 pmЛеле, любимо за слънцето ми....... „Аз съм това, аз съм онова,” .......овнешка му работа :ariess:А къде ти е Меркурия: "Аз съм това, аз съм онова"? :kissd:
Леле, любимо за слънцето ми....... „Аз съм това, аз съм онова,” .......овнешка му работа :ariess:
По близнашки Марс в 12-ти-чета,пиша,гледам филм и говоря по телефон едновременно.. ;DИ не изпускам какво си шушнат хората около мен..
И аз много харесвам оптимизма си и че намирам изход от критични ситуации - Слънце в 1-ви дом в тригон с Марс, Плутон и Сатурн в 8-ми дом.
Аз съм невероятен, мога да изкарвам дим от ушите си, както и да си кисна краката в студена вода.
както и да си кисна краката в студена вода.
Оо ама аз докато се омажa ще има да тъъъркаш ли търкаш.. това е много голям разход на енергия
Цитат на: жълтолилава в Ноември 01, 2010, 01:40:25 amкато малка тренирах лека атлетика ,внимавай какво си пожелаваш,току виж съм ти свалила кожата даже :rolf:пожелавам си кожодерка
като малка тренирах лека атлетика ,внимавай какво си пожелаваш,току виж съм ти свалила кожата даже :rolf:
Цитат на: kris в Ноември 01, 2010, 01:56:25 amЦитат на: жълтолилава в Ноември 01, 2010, 01:40:25 amкато малка тренирах лека атлетика ,внимавай какво си пожелаваш,току виж съм ти свалила кожата даже :rolf:пожелавам си кожодерка Това да не ви е форум за садо-мазо?
Цитат на: jinom в Ноември 01, 2010, 03:00:20 amЦитат на: kris в Ноември 01, 2010, 01:56:25 amЦитат на: жълтолилава в Ноември 01, 2010, 01:40:25 amкато малка тренирах лека атлетика ,внимавай какво си пожелаваш,току виж съм ти свалила кожата даже :rolf:пожелавам си кожодерка Това да не ви е форум за садо-мазо? :rolf:Всеки има право да си пожелава всичко .....вселената си знае работата.....
Цитат на: Марая в Ноември 01, 2010, 03:06:50 amЦитат на: jinom в Ноември 01, 2010, 03:00:20 amЦитат на: kris в Ноември 01, 2010, 01:56:25 amЦитат на: жълтолилава в Ноември 01, 2010, 01:40:25 amкато малка тренирах лека атлетика ,внимавай какво си пожелаваш,току виж съм ти свалила кожата даже :rolf:пожелавам си кожодерка Това да не ви е форум за садо-мазо? :rolf:Всеки има право да си пожелава всичко .....вселената си знае работата..... Да,да,знае си работата,и аз много работи си пожелавам,ама кей файда?! :angry:
значи и държавата ни е садо-мазо, кожодерка за поданиците си и накрая геноцид :72:
Затова като се съберат много жени и един админ във форум и става мазало.
Цитат на: kris в Ноември 03, 2010, 03:39:11 amЗатова като се съберат много жени и един админ във форум и става мазало. :rolf: :rolf: Много констатации...., имаш предложение ли? :rolleyes:
Цитат на: Марая в Ноември 03, 2010, 03:49:53 amЦитат на: kris в Ноември 03, 2010, 03:39:11 amЗатова като се съберат много жени и един админ във форум и става мазало. :rolf: :rolf: Много констатации...., имаш предложение ли? :rolleyes: не знам какви предложения може да има след като вече каза веднъж, че му спада вижда ми се ненадежден