На мен ми шареше нам си колко години през 5-ти дом, който почва от Скорпион, Стрелец интерсептиран, и около 2 градуса Козирог. Значи - много е важно през кой дом минава. Там дава някаква обсесия - да се занимаваш с нещата на дома. При мен бяха едни любовни драми... Докат го намера моя мъж... Айде - намерих го. Преборих една- две конкурентки (докато ми беше в опозиция с Луната) за сърцето на таз севда ненагледна. После загубихме едно дете - пак около опозицията с Луната, която в 11-ти в Близнаци. Сега тука не ща да стряскам никого, ама с дете се сдобихме чак след години, когато навлезе в 6-ти дом.
Сега в 6-ти дом гледам, съм се загрижила за диети, непушене, процедури за детоксикация си правя, спортувам, кат една същинска Дева съм се заела със здравето си.
Мисля, че ако се нагодиш, съгласиш с него, някак навреме си уреждаш сметките и го слушаш как да си устройваш живота в една определена област, можеш плавно да преминеш през транзита, че даже и да се поздравиш с успехи. (Например, сега като почна да злоупотребявам с разни вредни за здравето ми неща, той направо ме разболява... Що пък да не се вслушам в енергиите?)