Здравей Гост

Транзит на Плутон през натално Слънце.

• 56 Отговора
  • 8882 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Транзит на Плутон през натално Слънце.
« Отговор #20 -: Ноември 01, 2010, 03:24:17 am »
И на вътрешно, и на външно.
Но аз още съм в началото на цикъла, надявам се да не зациклям много.  ;D

А той на какво мнение е? :rolleyes:
Той е бавен..., много бавен , не бърза за никъде...и още нещо- харесва предлюбовната игра.... :P ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #21 -: Ноември 01, 2010, 03:27:23 am »
всъщност, нещо като чистилище е - за първи път го живях, като съвпадна с АС - има/няма 6-7 години отне, имаше и ефективни прояви

« Отговор #22 -: Ноември 01, 2010, 03:42:25 am »
като съвпадна с АС - има/няма 6-7 години отне, имаше и ефективни прояви
Аууууу  :o интересно! Разкажи PLZ  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #23 -: Ноември 01, 2010, 04:22:09 am »
Не се шашкайте толкова бе момичета!
Такива, като мен, където си го имеме тоя съвпад по рождение, какво да кажем?  ;D

Наскоро преживях квадратурата на Плутон/Слънце - не беше леко. Периодът беше свързан с много житейски промени. Но се оцелява.
Иначе, тр. Плутон върху нат. Луна ми донесе запознанство с бившия ми съпруг - бащата на децата ми. Периодът беше изключително красив. Нямала съм никакви сътресения /душевни, физически и т.н./

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #24 -: Ноември 01, 2010, 04:14:40 pm »
Мой познат има Слънце на 6 градус в Козирог.Плутон от почти година му шари върху Слънцето,което е във 2-ри дом.
Резултатът-и двата му бизнеса фалираха,взеха му скъпата кола на изплащане,едва плаща вноските за ипотекирания апартамент .Преди няколко месеца изгуби  скъп приятел в катастрофа.Раздели се и с голямата си любов ,заради която преди 2 години се разведе и заряза жена си и дъщерите си.Непрекъснати спорове с роднини относно някакви наследени парцели.
Споделя,че това е най-кофти периода в целия му живот.Отдал се е на безразборни сексуални контакти като начин да се справи с напрежението и стреса.
Плутон  е упр. на асцендента и на 12-ти,намира се в 10-ти.
Аз  след 26 години очаквам Плутон върху Слънцето ми.Както ми е упр. на 6-ти и е в 4-ти,мирише ми на тежко заболяване,че даже и умиране... ;DАко по-рано не ме натисне друг рисков транзит,де... :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Ноември 01, 2010, 04:26:19 pm »
Плутон е чиатач , винаги съм твърдяла , че той изпълнява присъдата....

Мимс , късмет има твоя познат с 2-я си дом...При мен дома прз който нагази слънцето беше 1-ви... :blink:.
Плутон дава много , но след като те рзтърси до основи , след като унищожи и последните надежди...Едва тогава е готов на сделка и тя задължително е по неговите правила.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #26 -: Ноември 01, 2010, 04:27:46 pm »
Мимс, а на твоят познат къде му е Луната? Някъде между Дева и Скорпион?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #27 -: Ноември 01, 2010, 04:35:46 pm »
Не,в Близнаци,седмодомна.. ;DНе е мъж за една жена..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #28 -: Ноември 01, 2010, 05:51:48 pm »
Не,в Близнаци..

Чудих се дали не мога да го хързулна по някое от шани-сатитата, ма не става. Трябва да му е било миналата година едното сати, не тази. Макар че за транзит на Сатурн през пети от Луна също се казва, че е лош, но това се дължи по-скоро на субективни преживявания, а не на житейски неприятности - липса на ясна преценка за ситуацията и нещата.

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #29 -: Ноември 01, 2010, 10:47:21 pm »
На мен ми шареше нам си колко години през 5-ти дом, който почва от Скорпион, Стрелец интерсептиран, и около 2 градуса Козирог. Значи - много е важно през кой дом минава. Там дава някаква обсесия - да се занимаваш с нещата на дома. При мен бяха едни любовни драми... Докат го намера моя мъж... Айде - намерих го. Преборих една- две конкурентки (докато ми беше в опозиция с Луната) за сърцето на таз севда ненагледна. После загубихме едно дете - пак около опозицията с Луната, която в 11-ти в Близнаци. Сега тука не ща да стряскам никого, ама с дете се сдобихме чак след години, когато навлезе в 6-ти дом.
Сега в 6-ти дом гледам, съм се загрижила за диети, непушене, процедури за детоксикация си правя, спортувам, кат една същинска Дева съм се заела със здравето си.
Мисля, че ако се нагодиш, съгласиш с него, някак навреме си уреждаш сметките и го слушаш как да си устройваш живота в една определена област, можеш плавно да преминеш през транзита, че даже и да се поздравиш с успехи. (Например, сега като почна да злоупотребявам с разни вредни за здравето ми неща, той направо ме разболява... Що пък да не се вслушам в енергиите?)
« Последна редакция: Ноември 02, 2010, 01:26:45 am от ana125 »

*

tadj-all

« Отговор #30 -: Ноември 01, 2010, 11:57:38 pm »
Много ме интересува този тразнит. Моля който го е преживял да опише какво му се е случило. Аз ще го преживея, чак когато влезе във Водолей, но отсега настръхвам като си помисля, понеже и Луната ми е там. Имам чувството, че е е голяма мъка този транзит, най-вече защото Плутон е бавна планета и пече на бавен огън. Моля!

ПП. Въобще при родените по новолуние хубавите транзити са много хубави, а лошите са много лоши, заради съвпада на светилата.

Ти, откъде си сигурна, че ще си жива дотогава? Да, предполага се, ама от сега да се дерзаеш е, все едно да се дерзая, че един ден детето ми ще се разболее от настинка и да му мисля с какво да го лекувам. И как да го предотвратя.

Иначе - най-общо - това е най-сладкия момент в живота. Остави ги, какви разправят, че било зле, чистел, мажел, хвърлял и режел меса.
Верно е- кълца и реже, като в сериалите "Клъцни&Срежи", ама след това човек е като "нов".

Не говоря от личен опит, а от наблюдения.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Ноември 02, 2010, 12:06:08 am »

Извини ме , но нещо от опита си с него  ;D/Плутон/ можеш ли да споделиш и какво? :blink:

*

tadj-all

« Отговор #32 -: Ноември 02, 2010, 12:16:01 am »

Извини ме , но нещо от опита си с него  ;D/Плутон/ можеш ли да споделиш и какво? :blink:

Мога.
Обаче е доста трудна тема. И хлъзгава.

Принципно - проявлението на зад-Сатурновите планети действат в РАМКИТЕ на Сатурн. За да се появи реално в живота, трябва да чукне Сатурн в някаква посока.

И пак по-принцип - най-"боли", когато в рожденния е ъглов.

Ако има нещо по-конкретно - питай!

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Ноември 02, 2010, 12:25:11 am »

Мога.

Принципно - проявлението на зад-Сатурновите планети действат в РАМКИТЕ на Сатурн. За да се появи реално в живота, трябва да чукне Сатурн в някаква посока.

Ако има нещо по-конкретно - питай!

Много странно , не знам причината , но имаме абсолютно единодушие по въпроса.... :rolleyes:

А за ъгъла , винаги боли , особенно когато е твърд .... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #34 -: Ноември 02, 2010, 01:16:50 am »
Не се шашкайте толкова бе момичета!
Такива, като мен, където си го имеме тоя съвпад по рождение, какво да кажем?  ;D

Наскоро преживях квадратурата на Плутон/Слънце - не беше леко. Периодът беше свързан с много житейски промени. Но се оцелява.
Иначе, тр. Плутон върху нат. Луна ми донесе запознанство с бившия ми съпруг - бащата на децата ми. Периодът беше изключително красив. Нямала съм никакви сътресения /душевни, физически и т.н./

Аз при квадратурата на Плутон със светилата забременях и родих детето си - после 3 години в оптуск по майчинство.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Ноември 02, 2010, 01:19:36 am »

Извини ме , но нещо от опита си с него  ;D/Плутон/ можеш ли да споделиш и какво? :blink:

Мога.

Боли и когато ти застане на асцендента правейки тао-квадрат с натални планети, в т.ч. и със собствената си позиция. (уточнявам, че при мен главните оси са под 60 градуса, т.е. наталния не е ъглов).
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Ноември 02, 2010, 01:21:23 am »
Боли и когато ти застане на асцендента правейки тао-квадрат с натални планети, в т.ч. и със собствената си позиция.

Абе не сте му усетили всичко  ;D ;D , щом питате за слънцето! Но сигурно му усещате дъха.... ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #37 -: Ноември 02, 2010, 01:22:36 am »
При квадратът със светилата родих и имах спокойно майчинство. Какво друго да ти кажа. На асцендента ме разтресе.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #38 -: Ноември 02, 2010, 01:50:22 am »
На мен тр. Плутон ще ми направи Тао-квадрат със светилата
и понеже е намесен и тр.Сатурн в Тао със светилата предшестващ
Плутоновия транзит....не знам.... не мога да " забегна"...сгащили са ме
на тясно   :(
Дано доживея поне Венерата да стане директна, че точно сега
правя ремонт - на терсене на всички астрологични правила
( не ми се мисли за резулата...просто го правя - така се падна..ууф...)  :-[
Естествени минерали и амулети

*

Stella

• 7765
« Отговор #39 -: Ноември 02, 2010, 01:51:44 am »
При квадратът със светилата родих и имах спокойно майчинство. Какво друго да ти кажа. На асцендента ме разтресе.
Абсолютно всичко що е на АС ме разтресва много повече в сравнение със светилата. ;Д

Отново значимостта на главните оси излиза на преден план. Ето колко е важна точната домификация за прогностиката.