Във всеки един момент жената може да нахълта с високи токове и да се облече в този образ. Защото днес жената вече е силна, независима, търсеща, динамична, уникална и най-вече имаща право на избор...равна с мъжете /основен проблем/.
Но до един миг е. Да я наречем "Кучката". Тя е умна и си знае интереса. Другите аз наричам парцали. За тях после.
Затова кучката рано или късно спира с игрите или си измисля нови. Не съм съгласна, че вечно мъжа трябва да се държи в напрежение, но....не бива и да e "приспан" от казармен режим и всичко по час. Като всеки - дали мъж или жена, всеки се вълнува от интересни преживявания и споделени поводи за радост.
Но каквото и да си говорим, животът е толкова прост, а ние сами обикновено си го усложняваме - най-често от глупост и неизвестност какво желаем, какво търсим.
А що се отнася до парцалите, които други в днешно време припознават като кучки - станало нарицателно за секси и силна жена, което е жалко, ще се позова и аз на история, както Стелла.
Жена на около 40. Омъжена, с дете. От началото на брака си тя търси други. Прави секс с тях в съседната стая, прави секс с тях на гости, прави секс с тях на работното място, прави секс. Тръпките я водят по-далеч, лъжите стават част от живота й, има любовници, с които си обещават да остареят, и така мъка след мъка, смях след смях, поредната "кармична история"...двуличието й стига до там да превърне последния си секс-донор /сещай се и финансов/ в първи семеен приятел. Парцал или кучка, сантименталност й липсва и по отношение на приятелства и по отношение на истинските и непреходни неща. Последният и той женен, с деца, а двамата познайници вече години наред поддържат връзка тип семейство. Коя ли е тяхната истина?
Но, ако да си играеш на кучка е сладко, да станеш парцал вече е падение, с което осъзнаваш, но прекалено късно, че нараняваш и унижаваш себе си, а дотогава си ранил сърцето на много други наоколо.
А пък дали мъжете се женят за кучки или не, незнам, според мен всеки си намира майстора, какъвто търси и му е нужен. За кучката би било истинско нещастие да падне в лапите на безволев довчерашен сваляч, а за мухльото е голям крах на илюзиите да заживее с жената-кучка. Съдба.