Здравей Гост

Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?

• 333 Отговора
  • 51726 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?
« Отговор #120 -: Ноември 01, 2010, 06:47:13 pm »

ми не - аз говорех за мъжете, които изневеряват по принцип и защо го правят според мен.
ако обича жена си няма да има нужда да й изневерява, ако е с нея по задължение, заради чувството на отговорност, заради децата по навик и т.н. тогава изневерява . имах предвид че причината не е защото е по хубава другата, а защото е различна.изнвеверява, защото с неговата му е писнало, а то е защото не я обича.

По повод изневярата се сетих за едно изказване на Баба Ванга, в което тя отговаря на една жена питаща защо мъжът й й изневерява.
"Жено, ти всеки ден една и съща манджа ли ядеш?"

Да ме прости,  ама тя не е най-добрия критерий за взаимоотношения.
И до ден днешен не мога приема едно нейно изказване, че всяка жена е курва, а мъж курварин няма.
Горкият и съпруг - затова ли се е пропил?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #121 -: Ноември 01, 2010, 06:51:28 pm »
Живял съм половин година с жена(по-голяма от мен), но няма да ти отговарям в конкретика(и да дирите компромати за безкрайни налагания на опит), търсете си друг ентусиаст за "мъжът и кучката". ;D
Определено повечето от кучките са ми банални, за голяма част от мъжете е вярно, че мислят с оная си работа(споменавал съм го и преди), напълно съм съгласен, но все пак не всичко се свежда до е секс(даже, със злоупотребата му може да се каже, че може да се превърне в наркотик за по-лабилни хора).

Браво, Крис! А аз съм с мъж 9год. по-млад от мен и не съм кучка.

ПП. И не му натяквам нищо свързано с "опита", затова и дистанция между нас на практика няма.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #122 -: Ноември 01, 2010, 06:55:05 pm »
За всяка жена - по един йога! И тогава - край на кучкарника! Егати и спама е тая тема, ама е приятна  :blink:

*

holanda

« Отговор #123 -: Ноември 01, 2010, 06:56:33 pm »
Ah Tiii...., малка кучка ;D ;D...
Лошо момиче такова..., няма да попаднеш в РАЯ , а директно в мъжките сърца.... :wub: ;D

това за ексцентричния темперамент е във връзка с Луната ми по сидерал,беше шеgичка  ;D Никога не съм се отнасяла зле с мъжете,не играя игрички,за да създам образ на опасна мадама. Случвало ми се е да бъда наричана кучка от мъже,защото ги режа рязко или им изнасям по-добри аргументи по някои въпроси.Имам  мнение за почти всичко и ако човек се опита да ми НАЛОЖИ своето,съм по-дръзка в отговора си.

Има твърде глупави мъже и твърде глупави жени,които нито знаят какво искат,нито как да го постигнат и с тази си инертност вредят и на мъжете. Създават един простоват модел на съществуване и себеизразяване ,а после се тръ6кат по кафетата защо мъжете им си падат по кучки.
В случая кучките са по-независимите жени с принципи и своя логика. А тези,които ги осъjдат са именно съ6тите,които искат да бъдат,но нямат потенциала и качествата. И изобщо цялата тази история с жените-кучки ми е голяма глупост,няма такова нещо ,има само предразсъдъци,неизразен потенциал или липса на такъв.

На мен не ми е приятно и не изпитвам чест ,когато се обърнат така (''супер кучка си'') към мен,дори само за да изразят един вид респект към това,което правя

*

Stella

• 7765
« Отговор #124 -: Ноември 01, 2010, 06:58:39 pm »
За всяка жена - по един йога! И тогава - край на кучкарника! Егати и спама е тая тема, ама е приятна  :blink:

Абе то от самото начало е ясно че темата обслужва новият образ на Марая. Да и е честит! Лошо няма да експериментираме с нови образи...забавно е. Във всеки от нас дреме по един неразгърнал се образ.

*

Stella

• 7765
« Отговор #125 -: Ноември 01, 2010, 07:02:24 pm »

В случая кучките са по-независимите жени с принципи и своя логика.

Е,и? притежавам всичко това, но продължавам да твърдя, че не съм кучка. Нещо ми убягва в това определение.

*

Santi

« Отговор #126 -: Ноември 01, 2010, 07:05:15 pm »
А какво е кучка  ;D ? Въпрос без отговор май, а ?

*

holanda

« Отговор #127 -: Ноември 01, 2010, 07:07:35 pm »

В случая кучките са по-независимите жени с принципи и своя логика.

Е,и? притежавам всичко това, но продължавам да твърдя, че не съм кучка. Нещо ми убягва в това определение.

точно това е, там ми е иронията..затова казвам,че няма кучки и кучове ,а само глупави хора

*

Santi

« Отговор #128 -: Ноември 01, 2010, 07:14:21 pm »
Това е истината жълтичко  :08: .. Някои хора просто главата им е за  украса и толкова си могат ...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #129 -: Ноември 01, 2010, 07:14:28 pm »
А какво е кучка  ;D ? Въпрос без отговор май, а ?

Kaто се върнеш назд , ще прочетеш....,втори път е трудно за разказване... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #130 -: Ноември 01, 2010, 07:16:59 pm »
Кучка според някои е едно женско куче, което си е вдигнало опашката. Според други - независима, еманципирана, съвременна, модерна жена, на която не й пука за мъжете, върти ги на малкия си пръст, праи ги луди, а те само за нея мечтаят. (И фантазията свършва дотук, защото после или жената кучка е по пантофи вкъщи и чака благоверния, а 3 деца й реват на главата, или е сама в квартирата си в Манхатън и разсъждава сама за секса и града).
Някъде между тея двете се движим. И там жълтолилава каза някои други нюанси.
« Последна редакция: Ноември 01, 2010, 07:24:04 pm от ana125 »

*

Stella

• 7765
« Отговор #131 -: Ноември 01, 2010, 07:17:04 pm »
Сега ще ви кажа какво е кучка.
Тя студентка по медицина - той в окръжния комитет на комсомола. Тя от по-малък град, той от Варна.
Жени се за него, за да остане във Варна, ражда му дете, свекърва и и гледа детето, докато тя се изучи.
Завършва, завързва роман с декана на университета, за да си намери добро място за специализация...докато следва ходи на купони. Мъжът и я сварва да се целува пред входа с един неин колега след един такъв купон, а тя му казва:"Ееее, голяма работа! Да не би да ме изтрие!?" Майка и продава апартамента и и дава половината пари, а тя си уголемява бюста без знанието на съпруга си...после носи широки блузи, защото не може да свикне с новия му размер....междувременно забелязва обява да следдипломна квалификация в чужбина - печели обавята и заминава с тенденцията да изтегли там семейството си...Да, ама не! Лъжаааа! Поканва само детето. То отивайки там установява, че майка му живее с друг мъж и изпада в нервна криза. Тя му поставя условието "Избирай или аз или баща ти?! Той баща ти ме биеше, мамо, ти не знаеш!" (естествено нищо от това не е вярно). Връщат своевременно детето в България, след което бащата го влачи по психиатри и не може да се разведе няколко години по нашите закони, докато тя по щатските закони вече е разведена.....и т.н. и т.н. А на Марая мъжа и я напуснал, заради друга кучка, па после се върнал...А ти какво направи Марая, ти какво направи? - изплаква си мъката по форума..За мен не си кучка, ма щом така си решила.

*

holanda

« Отговор #132 -: Ноември 01, 2010, 07:22:39 pm »
Това е истината жълтичко  :08: .. Някои хора просто главата им е за  украса и толкова си могат ...

''Jълтичко '',написано от мъj ми звучи като ''лекенце ''  ;D,даже незнам защо.Извинявам се,просто такава асоциация ми дойде  ;D
Ти не си ли около двайсет и три-четири-пет годишен..или само аз съм останала с такова впечатление  :-\ (питам във връзка с Jълтичкото  :blink: )

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #133 -: Ноември 01, 2010, 07:26:48 pm »
Ах, да и третия вид кучки, за които аз също споменах на предна страница - кучката на Стела. Към този вид аз лично не съм склонна да проявявам чувство за хумор, защото те отиват докрай и в края на краищата страда не друг а собствените им деца (които за нищичко не са виновни). Това са едни много скапани майки.

*

Stella

• 7765
« Отговор #134 -: Ноември 01, 2010, 07:29:07 pm »
Ах, да и третия вид кучки, за които аз също споменах на предна страница - кучката на Стела. Към този вид аз лично не съм склонна да проявявам чувство за хумор, защото те отиват докрай и в края на краищата страда не друг а собствените им деца (които за нищичко не са виновни). Това са едни много скапани майки.

Разказала съм само една малка част. Тя е от този тип жени, които са готови да минат през всичко, за да си постигнат целта, накрая изпитват отвращение към обекта, за да не намразят себе си.

*

Santi

« Отговор #135 -: Ноември 01, 2010, 07:30:51 pm »

''Jълтичко '',написано от мъj ми звучи като ''лекенце ''  ;D,даже незнам защо.Извинявам се,просто такава асоциация ми дойде  ;D
Ти не си ли около двайсет и три-четири-пет годишен..или само аз съм останала с такова впечатление  :-\ (питам във връзка с Jълтичкото  :blink: )

Ей тая луна в дева, какви ги върши  ;D .. Не ми обръщай толкова внимание, цепя си през просото някой път, нищо лично  ;) .

*

Stella

• 7765
« Отговор #136 -: Ноември 01, 2010, 07:32:34 pm »
Това е истината жълтичко  :08: .. Някои хора просто главата им е за  украса и толкова си могат ...

''Jълтичко '',написано от мъj ми звучи като ''лекенце ''  

От бебешко ако.... :rolf:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #137 -: Ноември 01, 2010, 07:34:13 pm »
А на Марая мъжа и я напуснал, заради друга кучка, па после се върнал...А ти какво направи Марая, ти какво направи? - изплаква си мъката по форума..За мен не си кучка, ма щом така си решила.

Благодаря Небесна! :blink: ;)

Питам се , коя от двете ни е по-голяма кучка от вчера ТЯ или АЗ? ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #138 -: Ноември 01, 2010, 07:37:07 pm »
А на Марая мъжа и я напуснал, заради друга кучка, па после се върнал...А ти какво направи Марая, ти какво направи? - изплаква си мъката по форума..За мен не си кучка, ма щом така си решила.

Благодаря Небесна! :blink: ;)

Питам се , коя от двете ни е по-голяма кучка от вчера ТЯ или АЗ? ;D ;D ;D

Защо ти е важно да знаеш? И това ли трябва да е мерилото?

*

holanda

« Отговор #139 -: Ноември 01, 2010, 07:38:00 pm »
.. Не ми обръщай толкова внимание, цепя си през просото някой път, нищо лично  ;) .

няма лично,споко,просто това обръщение извика в мен картина на разгоvор между дядо и внуче и ми стана смешно.Но темата е за Кучките все пак,да не спамим  :rolf:
« Последна редакция: Ноември 01, 2010, 07:48:57 pm от жълтолилава »