Сега ще ви кажа какво е кучка.
Тя студентка по медицина - той в окръжния комитет на комсомола. Тя от по-малък град, той от Варна.
Жени се за него, за да остане във Варна, ражда му дете, свекърва и и гледа детето, докато тя се изучи.
Завършва, завързва роман с декана на университета, за да си намери добро място за специализация...докато следва ходи на купони. Мъжът и я сварва да се целува пред входа с един неин колега след един такъв купон, а тя му казва:"Ееее, голяма работа! Да не би да ме изтрие!?" Майка и продава апартамента и и дава половината пари, а тя си уголемява бюста без знанието на съпруга си...после носи широки блузи, защото не може да свикне с новия му размер....междувременно забелязва обява да следдипломна квалификация в чужбина - печели обавята и заминава с тенденцията да изтегли там семейството си...Да, ама не! Лъжаааа! Поканва само детето. То отивайки там установява, че майка му живее с друг мъж и изпада в нервна криза. Тя му поставя условието "Избирай или аз или баща ти?! Той баща ти ме биеше, мамо, ти не знаеш!" (естествено нищо от това не е вярно). Връщат своевременно детето в България, след което бащата го влачи по психиатри и не може да се разведе няколко години по нашите закони, докато тя по щатските закони вече е разведена.....и т.н. и т.н. А на Марая мъжа и я напуснал, заради друга кучка, па после се върнал...А ти какво направи Марая, ти какво направи? - изплаква си мъката по форума..За мен не си кучка, ма щом така си решила.