Здравей Гост

Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?

• 333 Отговора
  • 51905 Прегледи
*

Santi

Re:Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?
« Отговор #140 -: Ноември 01, 2010, 07:44:53 pm »

няма лично,споко,просто това обръщение извика в мен картина на разгорор между дядо и внуче и ми стана смешно.Но темата е за Кучките все пак,да не спамим  :rolf:

[/quote]

Така да е .. peace .

Че кучки има ли, че да ги обсъждаме ? Интереси и глупави хора да ги наречем общо взето определят нещата .

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #141 -: Ноември 01, 2010, 07:48:08 pm »
А на Марая мъжа и я напуснал, заради друга кучка, па после се върнал...А ти какво направи Марая, ти какво направи? - изплаква си мъката по форума..За мен не си кучка, ма щом така си решила.

Благодаря Небесна! :blink: ;)

Питам се , коя от двете ни е по-голяма кучка от вчера ТЯ или АЗ? ;D ;D ;D

Защо ти е важно да знаеш? И това ли трябва да е мерилото?

Zащото това е начин да опознаеш себе си! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #143 -: Ноември 01, 2010, 08:14:14 pm »
А на Марая мъжа и я напуснал, заради друга кучка, па после се върнал...А ти какво направи Марая, ти какво направи? - изплаква си мъката по форума..За мен не си кучка, ма щом така си решила.

Благодаря Небесна! :blink: ;)

Питам се , коя от двете ни е по-голяма кучка от вчера ТЯ или АЗ? ;D ;D ;D

Защо ти е важно да знаеш? И това ли трябва да е мерилото?

Zащото това е начин да опознаеш себе си! ;D

Ние опознаваме себе си като действаме и чрез обикновеното сравнение с другите хора.
Втората позиция е пасивната - иска ни се ама не ни стиска, или се самоопределяме на думи и тогава има разнобой между думи и дела.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #144 -: Ноември 01, 2010, 08:17:06 pm »
Кучката е образ. Просто роля. Продукт на съвремието ни, на новите принципи или по-скоро липсата им.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #145 -: Ноември 01, 2010, 08:22:12 pm »
Кучката е образ. Просто роля. Продукт на съвремието ни, на новите принципи или по-скоро липсата им.

Абе кучки е имало и винаги ще има. Вземете украинката...съпругата на Сюлейман великолепни
http://tatyana.hit.bg/materiali/interesni/interesni_roksalana.html
Оттогава датира израза "Русо гладно няма! Особено,когато стане дума за интриги.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

nerealna

« Отговор #146 -: Ноември 01, 2010, 08:22:56 pm »
за всички тези жени, които са недоволни от мъжете си и ги плюят и т.н. ще кажа че мъжете се държат с вас, така както им позволите. не бих изптърпяла и ден с мъж който ме унижава, потиска и ме кара по някакъв начин да съжалявам, че съм се омъжила за него. нито отговорнст, нито навик, нито деца биха ме спряли да го напусна. такъв мъж не мога да обичам.

и ако се изживявате като жертви, накрая наистина ще станете жертви ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #147 -: Ноември 01, 2010, 08:24:44 pm »
за всички тези жени, които са недоволни от мъжете си и ги плюят и т.н. ще кажа че мъжете се държат с вас, така както им позволите. не бих изптърпяла и ден с мъж който ме унижава, потиска и ме кара по някакъв начин да съжалявам, че съм се омъжила за него. нито отговорнст, нито навик, нито деца биха ме спряли. такъв мъж не мога да обичам.

:72: И все пак защо си падат по кучки и защо се женят за кучки? ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #148 -: Ноември 01, 2010, 08:24:52 pm »
за всички тези жени, които са недоволни от мъжете си и ги плюят и т.н. ще кажа че мъжете се държат с вас, така както им позволите. не бих изптърпяла и ден с мъж който ме унижава, потиска и ме кара по някакъв начин да съжалявам, че съм се омъжила за него. нито отговорнст, нито навик, нито деца биха ме спряли да го напусна. такъв мъж не мога да обичам.

Една свястна приказка накрая!  :clap:

*

nerealna

« Отговор #149 -: Ноември 01, 2010, 08:25:42 pm »
за всички тези жени, които са недоволни от мъжете си и ги плюят и т.н. ще кажа че мъжете се държат с вас, така както им позволите. не бих изптърпяла и ден с мъж който ме унижава, потиска и ме кара по някакъв начин да съжалявам, че съм се омъжила за него. нито отговорнст, нито навик, нито деца биха ме спряли. такъв мъж не мога да обичам.

марайче...ами питай твоя бе  ;D

*

tadj-all

« Отговор #150 -: Ноември 01, 2010, 08:25:57 pm »
Не съм много по споделянето, но ще каже две-три думи по въпроса:

Харесвам кучки и срещам кучки.
Харесва ми, че си мислят, че могат да си правят, каквото поискат. Което не е вярно! Харесва ми, че, дори и без да го искат - ме предизвикват. Да ги покоря! Харесва ми, че мога да бъда груб с тях и да не се чувствам гузно след това.
Но най ми харесва, когато успеят да ме предизвикат до онази степен, когато избухвам и ги помитам. Просто в този момент(избухването) съм просто тук и сега и не мисля за след после или за вчера! това е най-най-най творческия момент, поне за мен.
Няма нужда казвам, че всичко опира до секса. Никаква топлина, камо ли любов!

И мисля, че няма нужда да казвам, че никога не бих си взел такава за жена - нищо, че е интересно и динамично!

П.п: Има още много причини за мъжете, да харесват кучки. Една от тях е, ако мъжа е по-пасивен и има нужда да бъде воден...

*

Stella

• 7765
« Отговор #151 -: Ноември 01, 2010, 08:26:16 pm »

Защо не отправим допитване до авторката на книгата, която подкрепя тази теза. Моите наблюдения не са, че мъжете се женят за кучки. И поначало не любя да се обобщава.

*

Stella

• 7765
« Отговор #152 -: Ноември 01, 2010, 08:27:52 pm »
Не съм много по споделянето, но ще каже две-три думи по въпроса:

Харесвам кучки и срещам кучки.
Харесва ми, че си мислят, че могат да си правят, каквото поискат. Което не е вярно! Харесва ми, че, дори и без да го искат - ме предизвикват. Да ги покоря! Харесва ми, че мога да бъда груб с тях и да не се чувствам гузно след това.
Но най ми харесва, когато успеят да ме предизвикат до онази степен, когато избухвам и ги помитам. Просто в този момент(избухването) съм просто тук и сега и не мисля за след после или за вчера! това е най-най-най творческия момент, поне за мен.
Няма нужда казвам, че всичко опира до секса. Никаква топлина, камо ли любов!

И мисля, че няма нужда да казвам, че никога не бих си взел такава за жена - нищо, че е интересно и динамично!П.п: Има още много причини за мъжете, да харесват кучки. Една от тях е, ако мъжа е по-пасивен и има нужда да бъде воден...

Това е истината. Кучките ги употребляват, но не се женят за тях.

*

Stella

• 7765
« Отговор #153 -: Ноември 01, 2010, 08:32:11 pm »

Да, тя в повечето случаи е силна жена - но е силна, защото животът я принудил да бъде такава.

Ето какво значи сила: http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-104494

*

sunrain

• 6710
« Отговор #154 -: Ноември 01, 2010, 08:33:30 pm »
Във всеки един момент жената може да нахълта с високи токове и да се облече в този образ. Защото днес жената вече е силна, независима, търсеща, динамична, уникална и най-вече имаща право на избор...равна с мъжете /основен проблем/.

Но до един миг е. Да я наречем "Кучката". Тя е умна и си знае интереса. Другите аз наричам парцали. За тях после.

Затова кучката рано или късно спира с игрите или си измисля нови. Не съм съгласна, че вечно мъжа трябва да се държи в напрежение, но....не бива и да e "приспан" от казармен режим и всичко по час. Като всеки  - дали мъж или жена, всеки се вълнува от интересни преживявания и споделени поводи за радост.

Но каквото и да си говорим, животът е толкова прост, а ние сами обикновено си го усложняваме - най-често от глупост и неизвестност какво желаем, какво търсим.

А що се отнася до парцалите, които други в днешно време припознават като кучки - станало нарицателно за секси и силна жена, което е жалко, ще се позова и аз на история, както Стелла.

Жена на около 40. Омъжена, с дете. От началото на брака си тя търси други. Прави секс с тях в съседната стая, прави секс с тях на гости, прави секс с тях на работното място, прави секс. Тръпките я водят по-далеч, лъжите стават част от живота й, има любовници, с които си обещават да остареят, и така мъка след мъка, смях след смях, поредната "кармична история"...двуличието й стига до там да превърне последния си секс-донор /сещай се и финансов/ в първи семеен приятел. Парцал или кучка, сантименталност й липсва и по отношение на приятелства и по отношение на истинските и непреходни неща. Последният и той женен, с деца, а двамата познайници вече години наред поддържат връзка тип семейство. Коя ли е тяхната истина?

Но, ако да си играеш на кучка е сладко, да станеш парцал вече е падение, с което осъзнаваш, но прекалено късно, че нараняваш и унижаваш себе си, а дотогава си ранил сърцето на много други наоколо.    

А пък дали мъжете се женят за кучки или не, незнам, според мен всеки си намира майстора, какъвто търси и му е нужен. За кучката би било истинско нещастие да падне в лапите на безволев довчерашен сваляч, а за мухльото е голям крах на илюзиите да заживее с жената-кучка. Съдба.  ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

« Отговор #155 -: Ноември 01, 2010, 08:40:08 pm »
още от самото начало казах, че за това какви жени харесват мъжете има значение отношението им най-вече с майката.
ако майката е била прекалено грижовна за сина си / в смисъл детето да е изгладено, изпрно, нахранено ...тука всичко ок, но ако майката е жена, която не си показва емоциите - не го гушка, не го цунка, не играе с него, не му е давала необходимите ласки- такъв мъж ще си търси жена тип "домакиня" за вкъщи и любовница тип "кучка", с която да се забавлява .
 това е марая. всичко се крие в детството и отношеняиат с родителите.  :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #156 -: Ноември 01, 2010, 08:43:46 pm »
Питам се, коя от двете ни е по-голяма кучка от вчера ТЯ или АЗ? ;D ;D ;D

И ти какво, търсиш си извинение или просто ти се искаше се похвалиш  :P?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #157 -: Ноември 01, 2010, 08:43:56 pm »
още от самото начало казах, че за това какви жени харесват мъжете има значение отношението им най-вече с майката.
ако майката е била прекалено грижовна за сина си / в смисъл детето да е изгладено, изпрно, нахранено ...тука всичко ок, но ако майката е жена, която не си показва емоциите - не го гушка, не го цунка, не играе с него, не му е давала необходимите ласки- такъв мъж ще си търси жена тип "домакиня" за вкъщи и любовница тип "кучка", с която да се забавлява .
 това е марая. всичко се крие в детството и отношеняиат с родителите.  :blink:

Не мисля Нереална ! Не съм съгласна с това...
Човек се изгражда сам , първите 7г. формират характера , но той се променя в средата...у-ще , университет , групи , интереси , контакти....
Поведенческия модел се разбива малко по малко....

*

Uran

• 6041
« Отговор #158 -: Ноември 01, 2010, 08:46:58 pm »
Много е обтекаемо това определение поради това, че силно зависи от личността на този който ти го дава и от мотивите му.
Хипотетичен случай: Банален любовен триъгълник м/у абсолютно неангажирани ( разбирай несемейни и без деца) люде. И двете дами са силно заинтересовани от обекта. Той -първоначално от чисто любопитство проявява интерес и към двете, който интерес да кажем изключва секс. Впоследствие е очарован от едната и деликатно се опитва да отклони другата. Тя обаче не се предава-"бори се" за "мъжа на живота" си и..неуспява.
Като как ще охарактеризира съперницата си, която не се е оттеглила знаейки, че и Тя харесва
въпрсония мъж?
Ами..като кучка и "предателка" ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #159 -: Ноември 01, 2010, 08:47:01 pm »
Питам се, коя от двете ни е по-голяма кучка от вчера ТЯ или АЗ? ;D ;D ;D

И ти какво, търсиш си извинение или просто ти се искаше се похвалиш  :P?

Това беше в кръга на шегата...И не е нужно да казвам каквото и да било....
Книгата е доста интересна , ако имате време и желание я прочете , защото никога , ама никога не е късно за нищо... ;) :blink: