Здравей Гост

Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?

• 333 Отговора
  • 51746 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Е , защо си падат по кучки?
Какво търсят?
Кой астрологичен аспект ще посочите в подкрепа на мнението си?
« Последна редакция: Ноември 01, 2010, 03:10:36 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Защо мъжете си падат по кучки? Какво искат ?
« Отговор #1 -: Ноември 01, 2010, 04:01:28 am »
Защото са комплексирани , защото са нереализирани и защото това е единствения начин да бъдат мъже....Иначе са пустиня , или....малко по-тежки от жените! Въпрос на размер! ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #2 -: Ноември 01, 2010, 04:05:44 am »
...или защото майките им са кучки  ;D

предполагам, че такива мъже имат венера в скорпион  :-\  или в овен

но все пак да не ги слагаме всички мъже под един знаменател

да питаме например Жином какви жени харесва  ;)

може и крис:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Ноември 01, 2010, 04:08:31 am »
...или защото майките им са кучки  ;D

но все пак да не ги слагаме всички мъже под един знаменател

да питаме например Жином какви жени харесва  ;)

За овнешката съм съгласна , аплаус към тълкуването....Мъжката водолейска венера също е непредсказуема.... :blink: ;) и тук имам дребни съмнения! :unsure: :rolleyes:

*

Stella

• 7765
« Отговор #4 -: Ноември 01, 2010, 04:10:50 am »
Моля, без генерални обобщения. Моят не си пада по кучки. По-правилно е да се каже "Защо някои мъже си падат по кучки. Ами според мен "подобното се привлича от подобно"
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

nerealna

« Отговор #5 -: Ноември 01, 2010, 04:12:12 am »

Как какво искат, ами пари искат, Марая, париииии.

не само пари. искат и да им намериш терен и да им решиш психологическите проблеми  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6 -: Ноември 01, 2010, 04:13:30 am »
Не знам, аз лично не съм попадала на мъже, които харесват/предпочитат кучки. Но ми се е случвало да попадам на мъже, които преди мен са попадали на кучки, и с мен си избиват комплексите после. Тъжна гледка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #7 -: Ноември 01, 2010, 04:14:14 am »
Според мен мъжете търсят и искат единствено и само секс. Останалото им го дават приятелите. Тези, които търсят в жените и пари, въобще няма да ги коментирам...

*

Stella

• 7765
« Отговор #8 -: Ноември 01, 2010, 04:14:55 am »

Неее, не биватака да се генерализира. Познавам поне няколко мъже, които са с Венера в Скорпион и са изключително претенциозни- държат на лоялността във взаимоотношенията.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #9 -: Ноември 01, 2010, 04:15:38 am »
Не знам, аз лично не съм попадала на мъже, които харесват/предпочитат кучки. Но ми се е случвало да попадам на мъже, които преди мен са попадали на кучки, и с мен си избиват комплексите после. Тъжна гледка.

Наистина тъжно.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #10 -: Ноември 01, 2010, 04:16:15 am »
Защото са комплексирани , защото са нереализирани и защото това е единствения начин да бъдат мъже....Иначе са пустиня , или....малко по-тежки от жените! Въпрос на размер! ;D ;)

Защото това е единствения начин да се почувстват мъже, особено когато са неуверени в себе си и в това което искат. Затова правят това, което смятат че един мъж трябва да прави, а кучките са идеални за целта. Т.е. основната движеща сила пак е страха.

*

Uran

• 6041
« Отговор #11 -: Ноември 01, 2010, 04:16:45 am »
Tърсят любов, приятелство, секс.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #12 -: Ноември 01, 2010, 04:18:28 am »
Кучката е не само жена, която предлага секс. Според мен кучката е цялостно поведение. Познавам много млади, интелигентни момчета, с положение, които търсят точно такива и се влюбват в тях. Жалка картина...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #13 -: Ноември 01, 2010, 04:20:14 am »

Неее, не биватака да се генерализира. Познавам поне няколко мъже, които са с Венера в Скорпион и са изключително претенциозни- държат на лоялността във взаимоотношенията.

Според мен Венера в Скорпион е вярна. Венера в Овен е малко по-егоистична и може да се стигне до там. Водолейската Венера е опасна. :blink:

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #14 -: Ноември 01, 2010, 04:21:43 am »
Ей да не се лъжем ;)
падат си по кучки, но никога не се женят за тях :P
другаде е скрит кинжала на истината ;D
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Ноември 01, 2010, 04:21:47 am »

Защото това е единствения начин да се почувстват мъже, особено когато са неуверени в себе си и в това което искат. Затова правят това, което смятат че един мъж трябва да прави, а кучките са идеални за целта. Т.е. основната движеща сила пак е страха.

Добре бе [b Дон ]Жином[/b] , защо харесват силните жени , защо са луди и болни по тях , а ходят да се доказват в дренките и трънките , като зайци и после...после опити за задна....?
Е на тоя въпрос ми отговори , твойта мъдрост има значение за мен!

*

Stella

• 7765
« Отговор #16 -: Ноември 01, 2010, 04:22:47 am »
Ами такива ги пращам на психолози, психоаналитици, психиатри и т.н.  Това депресиран мъж си е голямо бедствие.  :-X  В такива филми може да те вкара, че до МВР-то да стигнеш. Далече от такива.  А за терена -  има много хотели, мотели, хижи, паланки и дворове.  Презастроено е. И нощувките не са толкова скъпи!  :P  

А стЮга, бе! Ами моят като е психолог къде да го пратя? Не му действат методите им, той ги знае. Къде да намери утеха?

*

Uran

• 6041
« Отговор #17 -: Ноември 01, 2010, 04:24:00 am »
Какво влагате в определението КУЧКА или то се отнася за всяка мръсница (мамицата и!) отмъкнала под носа ви Желаният? :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #18 -: Ноември 01, 2010, 04:24:24 am »
Според мен мъжете търсят и искат единствено и само секс.

И майка си...някой да ги приласкае. търсят топлота.

*

nerealna

« Отговор #19 -: Ноември 01, 2010, 04:25:17 am »

Добре бе [b Дон ]Жином[/b] , защо харесват силните жени , защо са луди и болни по тях , а ходят да се доказват в дренките и трънките , като зайци и после...после опити за задна....?
Е на тоя въпрос ми отговори , твойта мъдрост има значение за мен!

да ти отговоря преди него. според мен- защото са мързеливци и не им се ще да си дават мн зор  ;D със силните жени им е по-лесно. не трябва да мислят за нищо. жените го правят  ;)