...или защото майките им са кучки предполагам, че такива мъже имат венера в скорпион или в овен но все пак да не ги слагаме всички мъже под един знаменателда питаме например Жином какви жени харесва
Как какво искат, ами пари искат, Марая, париииии.
предполагам, че такива мъже имат венера в скорпион или в овен
Не знам, аз лично не съм попадала на мъже, които харесват/предпочитат кучки. Но ми се е случвало да попадам на мъже, които преди мен са попадали на кучки, и с мен си избиват комплексите после. Тъжна гледка.
Защото са комплексирани , защото са нереализирани и защото това е единствения начин да бъдат мъже....Иначе са пустиня , или....малко по-тежки от жените! Въпрос на размер!
Цитат на: nerealna в Ноември 01, 2010, 04:05:44 amпредполагам, че такива мъже имат венера в скорпион или в овен Неее, не биватака да се генерализира. Познавам поне няколко мъже, които са с Венера в Скорпион и са изключително претенциозни- държат на лоялността във взаимоотношенията.
Цитат на: Марая в Ноември 01, 2010, 04:01:28 amЗащото са комплексирани , защото са нереализирани и защото това е единствения начин да бъдат мъже....Иначе са пустиня , или....малко по-тежки от жените! Въпрос на размер! Защото това е единствения начин да се почувстват мъже, особено когато са неуверени в себе си и в това което искат. Затова правят това, което смятат че един мъж трябва да прави, а кучките са идеални за целта. Т.е. основната движеща сила пак е страха.
Ами такива ги пращам на психолози, психоаналитици, психиатри и т.н. Това депресиран мъж си е голямо бедствие. В такива филми може да те вкара, че до МВР-то да стигнеш. Далече от такива. А за терена - има много хотели, мотели, хижи, паланки и дворове. Презастроено е. И нощувките не са толкова скъпи!
Според мен мъжете търсят и искат единствено и само секс.
Добре бе [b Дон ]Жином[/b] , защо харесват силните жени , защо са луди и болни по тях , а ходят да се доказват в дренките и трънките , като зайци и после...после опити за задна....?Е на тоя въпрос ми отговори , твойта мъдрост има значение за мен!