Здравей Гост

Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?

• 333 Отговора
  • 51595 Прегледи
*

jinom

• **
  • 1753
Re:Защо мъжете си падат по кучки? Какво искат ?
« Отговор #20 -: Ноември 01, 2010, 04:25:48 am »
защо харесват силните жени , защо са луди и болни по тях , а ходят да се доказват в дренките и трънките , като зайци и после...после опити за задна....?
Е на тоя въпрос ми отговори , твойта мъдрост има значение за мен!
[/b]

Защото са разделени в дилемата дали да бъдат себе си или да бъдат измислени от приказките. Техните дилеми обикновенно никога не свършват, освен ако силните жени не им съкратят мъките и не ги оставят на произвола на съдбата.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #21 -: Ноември 01, 2010, 04:26:16 am »
Ая, ами явно не говорим за мъже, а за помияри. И защо се коркате за такива??

*

Stella

• 7765
« Отговор #22 -: Ноември 01, 2010, 04:26:32 am »
Ей да не се лъжем ;)
падат си по кучки, но никога не се женят за тях :P
другаде е скрит кинжала на истината ;D

Абсолютно вярно! за тези, които си падат по кучки.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Mia21

• 2502
« Отговор #23 -: Ноември 01, 2010, 04:27:40 am »
За мен, както написах по-горе кучка е поведение- жена, която е мръсница в леглото, първоначално създаваща впечатление, че е по-труднодостъпна, която кара мъжа да я следва и държи да се съобразява изцяло с нея, със съответния за целта подходящ външен вид. Нещо такова си я преставям...Тип чалга певица...Да ме прощават феновете на този стил...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Ноември 01, 2010, 04:27:59 am »
В интерес на истината, никога не се бях замисляла, нямам дефиниция за кучка.
Но така бих нарекла жена без скрупули, която гази като валяк всичко и всички по пътя си без да й мигне окото.
Разбира се това, което за мен е липса на скрупули, друга би го нарекла целеустременост и пробивност.
Но аз нямам проблем с кучките, затова не ми е нужно да ги дефинирам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #25 -: Ноември 01, 2010, 04:28:16 am »
Ох, тази тема не е за мен. Моята среда не е такава, сори!
Каквито богомолците - такава и иконата!
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Uran

• 6041
« Отговор #26 -: Ноември 01, 2010, 04:30:08 am »
Склонни сме да преписваме на съперничките си какви ли не недостатъци -от чалга вкус до разгулно поведение.Относно леглото- ами това е свободна територия и щом и на двте страни им е Ок кои сме ние да съдим.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #27 -: Ноември 01, 2010, 04:30:26 am »
Според мен мъжете търсят и искат единствено и само секс.

И майка си...някой да ги приласкае. търсят топлота.

Не искам да бъда майка му, а съпругата му, или жена му...Тогава отново се получава проблем, ако вляза и в тази роля...И него ли да дюндюркам?! За това ще си имам деца... :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #28 -: Ноември 01, 2010, 04:33:07 am »

Не искам да бъда майка му, а съпругата му, или жена му...Тогава отново се получава проблем, ако вляза и в тази роля...И него ли да дюндюркам?! За това ще си имам деца... :blink:

Тогава бъди кучка, нямаш др. алтернатива. Той ще гледа децата, а ти ще си гледаш живота и ще си навъдиш 2-3-ма любовника.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #29 -: Ноември 01, 2010, 04:33:49 am »
Между другото, преди две години за рождения ден една приятелка ми подари книга със същото заглавие - "Защо мъжете си падат по кучки".  ;D Популярна психология. Но така и не я прочетох, стои и бере прах на етажерката. Не е в моята таргет група този тип литература.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #30 -: Ноември 01, 2010, 04:34:45 am »
Склонни сме да преписваме на съперничките си какви ли не недостатъци -от чалга вкус до разгулно поведение.Относно леглото- ами това е свободна територия и щом и на двте страни им е Ок кои сме ние да съдим.

Никой не говори за съпернички тук. Става дума за жена, която предлага единствено и само секс, по простата причина, че няма какво друго да предложи. Не е нужно да ми е съперничка, за да я охарактеризирам. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Ноември 01, 2010, 04:37:00 am »
За тези, които предлагат само секс, имаше други епитети, струва ми се.  ;D
А за да си "кучка", трябва да умееш не само секс, а и други работи. Секс всички могат да правят.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #32 -: Ноември 01, 2010, 04:38:43 am »

Тогава бъди кучка, нямаш др. алтернатива. Той ще гледа децата, а ти ще си гледаш живота и ще си навъдиш 2-3-ма любовника.

Наистина ли мислиш, че алтернативата на това да не му бъда майка е да съм кучка?!Накара ме много сериозно да се замисля...

*

Uran

• 6041
« Отговор #33 -: Ноември 01, 2010, 04:38:54 am »
Аз съм убедена, че всяка от нас поне веднъж е била определяна като кучка.

« Отговор #34 -: Ноември 01, 2010, 04:40:34 am »

Никой не говори за съпернички тук. Става дума за жена, която предлага единствено и само секс, по простата причина, че няма какво друго да предложи. Не е нужно да ми е съперничка, за да я охарактеризирам. :blink:

Защо мислиш,че тя няма какво друго да предложи?Последно време ставам свидетел на нещата,които явно са част от нормалния живот,колкото и да не ми харесва.Много хора,било мъже или жени поддържат сексуални отношения,понякога еднократно,а понякога не,дори поради простата причина,че не желаят емоционални проблеми и обвързване на някакво ниво,може би да го наречем страх.Те така са решили за себе си и така живеят.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #35 -: Ноември 01, 2010, 04:41:09 am »

Дебело подчертавам -АЗ СЪМ КУЧКА! ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Ноември 01, 2010, 04:41:28 am »

И аз така си мисля.  ;D
Когато изоставиш някой мъж, ти си кучка.
Когато си недостъпна, пак си кучка.
Когато не става на неговата, кучка си без право на обжалване.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #37 -: Ноември 01, 2010, 04:42:17 am »
защо харесват силните жени , защо са луди и болни по тях , а ходят да се доказват в дренките и трънките , като зайци и после...после опити за задна....?
Е на тоя въпрос ми отговори , твойта мъдрост има значение за мен!
[/b]

Защото са разделени в дилемата дали да бъдат себе си или да бъдат измислени от приказките. Техните дилеми обикновенно никога не свършват, освен ако силните жени не им съкратят мъките и не ги оставят на произвола на съдбата.  ;D

:-X :-X :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #38 -: Ноември 01, 2010, 04:42:57 am »
Мъжът не си пада по "кучка", а по жена, която е способна да удоволетвори неговите сексуални фантазии.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Ноември 01, 2010, 04:44:10 am »
Мъжът не си пада по "кучка", а по жена, която е способна да удоволетвори неговите сексуални фантазии.

Стига да е мъж с фантазии.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.