Здравей Гост

Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?

• 333 Отговора
  • 51698 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?
« Отговор #100 -: Ноември 01, 2010, 05:52:57 pm »
Освен това не сме сигурни, че всички мъже си падат и се женят за кучки, за да умуваме какво искат. Още нито един от мъжките ни потребители не го е потвърдил.

Сигурно им става все по-трудно да ни разбират  :-\

Миии , то във форума май няма много мъжко присъствие....
Крис току-що се произнесе..., остава да се включи Синухе , Зъболекар , Джопелини/той къде се загуби по трасето :rolleyes: :-\?....

От астрологична гледна точка мисля , че има няколко аспекта които определят точно жената- кучка , като жена която мъжете боготворят....
Зле аспектиран марс  във воден знак в мъжка карта....
Слаба луна , докосната от Сатурн и Марс в мъжка карта
Слънце съвпад Луна в мъжка карта...

Мисля....просто опит....Нищо лично :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
« Отговор #101 -: Ноември 01, 2010, 05:54:19 pm »
и к'ва е тая анкета изобщо?  ;D

Астрологична  ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #102 -: Ноември 01, 2010, 05:56:20 pm »
Еми, и аз мисля като Уран.
Иначе, Несус, аз Скорпитата много ги обичам, ама тва напяване, мислене все за секс... Досада... Сексът е готино и необходимо нещо, и човек верно може леко да се вманиачи, ако го няма на една ръка разстояние, но стремежите и приоритетите се сменят по някое време... Неизбежно е... макар, че за Скорпионите не отговарям. :unsure:

*

nerealna

« Отговор #103 -: Ноември 01, 2010, 05:57:24 pm »
Аз също съм давала свобода, но така загубих една много качествена връзка навремето. Защото идва 5-тата, идва 10-тата, и с 11-тата кучка човекът си тръгва. При такъв голям избор, и след като са изтекли "5-те години", и когато си и млад... така става. Така че аз лично вече не съм толкова либерална. Вече и имам какво да губя, и изобщо не мисля да давам лесно пътя на мъжа си. Нека да не съм интересна кучка.

аз под свобода не разбирам това, всеки да си развява байряците и да изневерява с който му падне. ти ако обичаш някой наистина, ако ти е хубаво с него в ежедневието, ако всичко е нормално в секса  и връзката ви е  стойностна няма и да си изневерявате :)

а пък той ако е решил да изневерява едва ли ше можеш да го спреш . мъжете често изневеряват не защото другата е по- хубава по умна или т.н., а просто защото е друга, различна жена.

Нереална, ти си противоречиш в двата си абзаца. Може и да те обича и да е решил, че иска за малко нещо различно. Много често срещано явление. Тука и мъжете да кажат - има ли някой който ще откаже на оферта на кучка. Па макар и тайно, еднократно. Ще си каже тя жената няма да разбере, и все едно нищо не е било. Еми няма мъж, който да откаже.

ми не - аз говорех за мъжете, които изневеряват по принцип и защо го правят според мен.
ако обича жена си няма да има нужда да й изневерява, ако е с нея по задължение, заради чувството на отговорност, заради децата по навик и т.н. тогава изневерява . имах предвид че причината не е защото е по хубава другата, а защото е различна.изнвеверява, защото с неговата му е писнало, а то е защото не я обича.

*

Марая

• 28287
« Отговор #104 -: Ноември 01, 2010, 05:57:41 pm »
Видяхте ли ретро венера в скорпион какво изкара -
 ;)
разговор за кучките и техните производни ;D
като влезе във везни ще стигнем и до справедливо заключение ;D
във всяка от нас дреме една бясна и желана кучка
или поне така ни се иска
стига сме били все добрите момичета
в знака на скорпиона венерката ми си иска .........мъст ;D ;D[/b][/size]

:rolf: :rolf:

Много се смях! От сърце... :kissd: :88:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #105 -: Ноември 01, 2010, 06:01:03 pm »
и к'ва е тая анкета изобщо?  ;D

p.s.  Добро утро  :49:

Анкета за кучката :rolf: :rolf:

« Последна редакция: Ноември 01, 2010, 06:06:30 pm от Марая »

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #106 -: Ноември 01, 2010, 06:07:34 pm »
Аз също съм давала свобода, но така загубих една много качествена връзка навремето. Защото идва 5-тата, идва 10-тата, и с 11-тата кучка човекът си тръгва. При такъв голям избор, и след като са изтекли "5-те години", и когато си и млад... така става. Така че аз лично вече не съм толкова либерална. Вече и имам какво да губя, и изобщо не мисля да давам лесно пътя на мъжа си. Нека да не съм интересна кучка.

аз под свобода не разбирам това, всеки да си развява байряците и да изневерява с който му падне. ти ако обичаш някой наистина, ако ти е хубаво с него в ежедневието, ако всичко е нормално в секса  и връзката ви е  стойностна няма и да си изневерявате :)

а пък той ако е решил да изневерява едва ли ше можеш да го спреш . мъжете често изневеряват не защото другата е по- хубава по умна или т.н., а просто защото е друга, различна жена.

Нереална, ти си противоречиш в двата си абзаца. Може и да те обича и да е решил, че иска за малко нещо различно. Много често срещано явление. Тука и мъжете да кажат - има ли някой който ще откаже на оферта на кучка. Па макар и тайно, еднократно. Ще си каже тя жената няма да разбере, и все едно нищо не е било. Еми няма мъж, който да откаже.

ми не - аз говорех за мъжете, които изневеряват по принцип и защо го правят според мен.
ако обича жена си няма да има нужда да й изневерява, ако е с нея по задължение, заради чувството на отговорност, заради децата по навик и т.н. тогава изневерява . имах предвид че причината не е защото е по хубава другата, а защото е различна.изнвеверява, защото с неговата му е писнало, а то е защото не я обича.

Смайват ме такива наивни разсъждения за мъжете. За мъжете - генерално, че има изключения - има. Нереална, много приказки си чела като дете... Надявам се, че не ми се обиждаш, но нямаш достатъчно опит. Или пък си намерила мъжа мечта, когото всички чакаме от деца.

*

Divna

« Отговор #107 -: Ноември 01, 2010, 06:09:34 pm »

По повод изневярата се сетих за едно изказване на Баба Ванга, в което тя отговаря на една жена питаща защо мъжът й й изневерява.
"Жено, ти всеки ден една и съща манджа ли ядеш?"

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #108 -: Ноември 01, 2010, 06:13:08 pm »
Със сигурност бих отказала оферта на куч, без дори да се замислям
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Марая

• 28287
« Отговор #109 -: Ноември 01, 2010, 06:14:08 pm »
Тука и мъжете да кажат - има ли някой който ще откаже на оферта на кучка. Па макар и тайно, еднократно. Ще си каже тя жената няма да разбере, и все едно нищо не е било. Еми няма мъж, който да откаже.
В момента четеш такъв. ;D

Крис , ще те попитам нещо лично , защото те чета... ;D ;D

Колко връзки си имал и колко години си живял с една жена? :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #110 -: Ноември 01, 2010, 06:15:23 pm »
Със сигурност бих отказала оферта на куч, без дори да се замислям

;D ;D
A как ще разбереш , че е такъв , ако не си му сърбала попарата? :rolleyes: :-\

*

nerealna

« Отговор #111 -: Ноември 01, 2010, 06:17:25 pm »

Смайват ме такива наивни разсъждения за мъжете. За мъжете - генерално, че има изключения - има. Нереална, много приказки си чела като дете... Надявам се, че не ми се обиждаш, но нямаш достатъчно опит. Или пък си намерила мъжа мечта, когото всички чакаме от деца.

:blink:
второто е повярвай :)

мъжът ми е духовно ориентирана личност. вегетарианец е, не пуши, не пие и се занимава с йога. четем си заедно книжките, ходим по излети, спортуваме и така   ;)

*

holanda

« Отговор #112 -: Ноември 01, 2010, 06:19:04 pm »

Анкета за кучката :rolf: :rolf

това звучи като '' ода за кучкатa ''
то бива,бива ..ама.. ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #113 -: Ноември 01, 2010, 06:19:53 pm »

:blink:
второто е повярвай :)

мъжът ми е духовно ориентирана личност. вегетарианец е, не пуши, не пие и се занимава с йога. четем си заедно книжките, ходим по излети, спортуваме и така   ;)

Дай Боже всекиму! :58:
No , тези мъже са малко , да не кажа , че са архелогическа находка ;D или....са заети!... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #114 -: Ноември 01, 2010, 06:20:55 pm »

Анкета за кучката :rolf: :rolf

това звучи като '' ода за кучкатa ''
то бива,бива ..ама.. ;D

A ти....Кучка ли си? :P ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #115 -: Ноември 01, 2010, 06:21:47 pm »
Мъжете не са чак толкова първосигнални или поне не всички. Както има вечно тъсещи мъже, така има и женският им еквивалент. Като се съберат 2 подобни екземпляра обикновено е латино сериал. Случва се околните дори и да им завидят за шумните отношения, защото видиш ли там се случва нещо.
Ами то може и да се случва и без CNN да го отрази и да бъде с много по-голям интензитет и дълбочина.

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #116 -: Ноември 01, 2010, 06:24:12 pm »
Останах с впечатлението, че много от потребителите смятат, че рутината и липсата на разнообразие са отговорни за изневерите и затова искам да споделя, че има много начини човек да направи живота си интересен, може дори да не ги търси сам, а с партньора си, въпрос на предпочитание.
Всъщност въпроса е защо хората изневеряват и отговорите ще са различни, оттам и решенията.
Марая, не съм съгласна, че на мъжете трябва всеки ден да им е екшън и че само тогава ще останат.

Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

holanda

« Отговор #117 -: Ноември 01, 2010, 06:24:28 pm »

не,имам само ексцентричен темперамент  ;D  :25:

*

Марая

• 28287
« Отговор #118 -: Ноември 01, 2010, 06:29:21 pm »
Там където няма огън , само там няма дим....
Но дали понякога зад димната завеса виждаме огъня , дали виждаме силата на горене , дали усещаме топлината му или просто знаем сигурни сме , че го има.... :blink:

Нищо не ни е дадено даром и кучката знае точно това....
Защото никога не е късно за едно ново огънче в една нова гора...., та дори и когато си отишъл с цел да набереш гъби.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #119 -: Ноември 01, 2010, 06:31:53 pm »

не,имам само ексцентричен темперамент  ;D  :25:

Ah Tiii...., малка кучка ;D ;D...
Лошо момиче такова..., няма да попаднеш в РАЯ , а директно в мъжките сърца.... :wub: ;D