Здравей Гост

Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?

• 333 Отговора
  • 51861 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Защо мъжете си падат и женят за кучки? Какво искат ?
« Отговор #160 -: Ноември 01, 2010, 08:50:21 pm »
Кучката е образ. Просто роля. Продукт на съвремието ни, на новите принципи или по-скоро липсата им.

:72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #162 -: Ноември 01, 2010, 09:04:33 pm »
DЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВАМ , ЧЕ ТОВА БЕШЕ ШЕГА КЪМ НЕБЕСНА!
МОЛЯ ВИ , НЕ ТЪРСЕТЕ НИЩО ЛИЧНО ТУК! ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА , ЗАЩОТО НИКОГА НЕ Е КЪСНО ЗА НИЩО!..... ;D ;D ;D

;D С удоволствие бих я прочел, ако ми беше грабнала окото, но в случая като и видя заглавието и ми спада..  :(

;D ;D ;D Странен отговор!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #163 -: Ноември 01, 2010, 09:05:49 pm »

... и ми спада..  :(

искрено и лично стана  ;D

*

tadj-all

« Отговор #164 -: Ноември 01, 2010, 09:08:41 pm »
Значи, най-напред искам да подчертая дебело, че не считам нито една за кучка от съфорумките, по простата причина, че не ги познавам. Дори и да има такива, аз не ги знам, те си се знаят.
Та, шегата на страна, да думам и аз. ( снощи се лигавих).  :mellow:

Да си кучка, това е роля, да! Това е усещане, подсъзнание. Кучката е жена без скрупули, без морални устои, без принципи, която е при всички случаи независима (  финансово и емоционално). Жена, която знае как да се справя САМА! Жена, която живее за мига, без да се съобразява за утрешния ден. Жена, която залага повече на външния вид, както и на хитрия подход към всичко към което се насочи. Целите им в повечето случаи са користни. Кучката има също така твърде високо самочувствие за себе си, висока самооценка. Мисли си, че е способна да надхитри всеки. Не се съобразява с мнението на околните, не се вслушва в съвети. Не се интересува какво мислят по-възрастните от нея. Тя прави това което й харесва на нея, дори не си дава сметка, че наранява много хора.

Да, тя в повечето случаи е силна жена - но е силна, защото животът я принудил да бъде такава. Кучката често бива изоставяна от интимни партньори, както и от приятели. Отритната от обществото, тя е длъжна да се справя сама, което респ.  я нарежда до силните жени. Ако не е силна, тя няма как да се оцелее. Ако не й върви работата, изобщо ако няма доходи, то тя става и злобна, безцеремонна, гази наред ( пусти глад) и тогава си навлича куп неприятности. При всички случаи кучката ( ако остане таквава и не се промени) тя не стига далеч на един по-късен етап от живота си.

Съгласен съм с всяко едно от написаното.

И само да допълня - няма нищо по-грозно(за мен) и по-отчайващо да видя жена прехвърлила 40-те и да е все още кучка. Това означава - абсолютен крах на личността и емоциите.
Жените, колкото и да са силни и да се Марсосват си остават жени!

*

tadj-all

« Отговор #165 -: Ноември 01, 2010, 09:10:21 pm »
още от самото начало казах, че за това какви жени харесват мъжете има значение отношението им най-вече с майката.
ако майката е била прекалено грижовна за сина си / в смисъл детето да е изгладено, изпрно, нахранено ...тука всичко ок, но ако майката е жена, която не си показва емоциите - не го гушка, не го цунка, не играе с него, не му е давала необходимите ласки- такъв мъж ще си търси жена тип "домакиня" за вкъщи и любовница тип "кучка", с която да се забавлява .
 това е марая. всичко се крие в детството и отношеняиат с родителите.  :blink:

Не мисля Нереална ! Не съм съгласна с това...
Човек се изгражда сам , първите 7г. формират характера , но той се променя в средата...у-ще , университет , групи , интереси , контакти....
Поведенческия модел се разбива малко по малко....

Едно семе не се развива от стъблото нагоре, а още докато е в почвата се решава, какво и как.
И човек никога не се изгражда сам. Той само допълва вече изграденото...

*

Stella

• 7765
« Отговор #166 -: Ноември 01, 2010, 09:14:47 pm »

DЕБЕЛО ПОДЧЕРТАВАМ , ЧЕ ТОВА БЕШЕ ШЕГА КЪМ НЕБЕСНА!
МОЛЯ ВИ , НЕ ТЪРСЕТЕ НИЩО ЛИЧНО ТУК! ПРОЧЕТЕТЕ КНИГАТА , ЗАЩОТО НИКОГА НЕ Е КЪСНО ЗА НИЩО!..... ;D ;D ;D

Къде бе, кога, бееее! Аз защо не разбрах?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #167 -: Ноември 01, 2010, 09:18:39 pm »
И само да допълня - няма нищо по-грозно(за мен) и по-отчайващо да видя жена прехвърлила 40-те и да е все още кучка. Това означава - абсолютен крах на личността и емоциите.

Това много ми хареса. Има нещо карикатурно в този образ. Все пак силата на жената е в нейната слабост, не е ли така?
Жените , които изпъкват с марсови качества изглеждат някак травеститски.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #168 -: Ноември 01, 2010, 09:21:31 pm »

искрено и лично стана  ;D

E neee , тоя път се разбрахме.... ;D ;D

Силно провокативна е книгата , начина по който е написана е доста интересен ....Съдържа много мъжки точки...
Впечатли ме различната позиция на мъжете за живота , жените , брака , изневярата....
Каквото и да си говориме и както и да си го казваме , тук доста от нас не са монахини..., доста от нас са тръгнали по пътя на астрологията не защото са тръгнали , а защото нещо някъде , някога е провокирало....
В това няма нищо лошо....
Но защо отричаме факта , че мъжете си падат по кучки? Какво ни кара да мислиме обратното? Нима сред пишещите няма такива , които са били жертви на кучки или не са били кучки /защото поведохте разговора в тази посока?
Друго е важно....Защо мъжете си падат и се женят за жени при които намират сигурност , разбиране , уважение....
Искаше ми се да изведем определени модели на поведение тук на масата и да се опитаме да разберем....
С тази тема нищо лично не съм искала не само да споделя , а и да провокирам.....
Аз имам своя отговор ....Търсех Вашето мнение по въпроса.... И пак повтарям - голям залък лапни , голяма дума не казвай! Никога не е късно да разбереш неща , които никога и в най-дръзките си мисли не си си ги помислял....Живота е игра , една красива игра с различни гледни точки ....

*

Марая

• 28287
« Отговор #169 -: Ноември 01, 2010, 09:29:29 pm »
Съгласен съм с всяко едно от написаното.

Добре звучи! ;D ;D
Дай боже повече такива мнения на мъже! ;) ;D

*

nerealna

*

Марая

• 28287
« Отговор #171 -: Ноември 01, 2010, 09:35:22 pm »
А в основата се крие ЗЛОБА!   99% от кучките са злобни жени!!! [/size]

Аия , накара ме да се замисля ....и да ти кажа , не съм съгласна!
Защото не мисля , че жена , която може , умее, знае , реализирана е би могла да бъде злобна....
Кучката е реализирана , а злобарката е нереализирана...Все и липсва нещо....я семейство , я мъж , я деца ....В много случай всичките неща....Тогава е страшно , особенно когато е тръгнала да гради нещо в/у чуждо нещастие , за да докаже на себе си , че може да е кучка.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #172 -: Ноември 01, 2010, 09:38:47 pm »

Това много ми хареса. Има нещо карикатурно в този образ. Все пак силата на жената е в нейната слабост, не е ли така?
Жените , които изпъкват с марсови качества изглеждат някак травеститски.

;D ;D...баланса е важен...балансааа!
Няма гаранция за същата визия в някой и друг Венерин аспект ;D ;D...

*

Марая

• 28287
« Отговор #173 -: Ноември 01, 2010, 09:43:02 pm »
А в основата се крие ЗЛОБА!  99% от кучките са злобни жени!!! [/size]

Аия , накара ме да се замисля ....и да ти кажа , не съм съгласна!
Защото не мисля , че жена , която може , умее, знае , реализирана е би могла да бъде злобна....
Кучката е реализирана , а злобарката е нереализирана...Все и липсва нещо....я семейство , я мъж , я деца ....В много случай всичките неща....Тогава е страшно , особенно когато е тръгнала да гради нещо в/у чуждо нещастие , за да докаже на себе си , че може да е кучка.....

Марая
, разминаваме се, защото аз и ти разбираме под ''кучка'' 2 различни неща.
За мен кучката не е реализирана, а ти мислиш обратно!  Или ако е реализирана, то е било с измама...
Искаш да ми кажеш, че любовниците не са кучки ли или тези, които драпат за нещо и го постигат на всяка цена? Кучката е фатална жена, изкусителна, манипулаторка, независима и т.н., вече съм дала моето определение на предни страници.... Спирам до тук.

ПП. Не желая да споря изобщо!

Искам да ти кажа , че зависи от гледната точка...
Второто , което искам да ти кажа , че никой не е ничия собственост....
Че всеки има своя път и живот , своя свят....и , че у всяка жена дреме кучката...друг е въпроса , кога ще се появи на бял свят! Това искам да ти кажа и нищо лично към никой!
Това е мое мнение..... :blink: ;)

*

tadj-all

« Отговор #174 -: Ноември 01, 2010, 09:44:00 pm »
И тук можем да зададем въпроса - какво кара една жена да стане кучка? Какви са нейните мотиви? Защо стига до там? Да направим един астро потрет на жената - кучка.

И аз си мисля, че всичко се крие там някъде в миналото. Първите 7 години са много важни, съгласна съм. Важно е как е закърмено детето, в каква среда е живяло. Всяко едно дете има нужда от ДВАМА любящи родители. Родители, които се обичат, които живеят в пълна хармония и разбирателството. Защото децата са като попивателни, те поемат всяка емоция на родителите и един ден това рефлектира върху психиката им и начина на поведение.

Например, имаме едно дете и 2 родители. Майката озлобена женица, която по цял ден врещи, а бащата грижовен човек. Обаче майката го нарежда с черпаци, с тигани по главата, ходи и го обижда... какво вижда детето? То е малко да речем. Това е модела - майката...
Можем да обърнем нещата - добра и грижовна майка и побъркан баща. Какво вижда детето - един истерясал баща, който унижава милата му майка. Детето от малко се озлобява, защото вижда как майка му е наричана с неприятни думички, и в най-тежкия случай децата стават свидетели и на побоища. Майката плаче по цял ден, съжалява се, какво дете расте в такава среда??

Та какво ще кажете за тези деца? После защо имало кучки  - ами средата, мили дами, домашната среда е фактор...  :'(

А в основата се крие ЗЛОБА!   99% от кучките са злобни жени!!!

Че, какво им има на децата? И какво, като има кучки?
Всеки по пътя си - и бедния и гладния, и злобния, и добрия, и богатия...

Причините са, наистина такива - всичко става в семейството. В ранната възраст става всичко и се оформя бъдещия характер, който ще гради върху себе си и ще се развива.

Обаче!!!

Всяко дете в такава среда си има хороскопа, който показва, че ще се роди в такава среда. Не може да видиш хороскоп нафрашкан с квадрати и опозиции между Светила и Малефици и да кажеш, че детето е расло в хармонична среда, родителите са му били добри, добре са се отнасяли с него и детето не е било свидетел на скандали, побоища, обиди и прочее и прочее.
И въпреки всичко - няма семейство, в което детето да не е видяло подобно отношение! Поне веднъж!
А и е полезно - агресията в семейната среда е пръв показател и шаблон, как човек след време да се справя с трудностите.

По повод кучката - преди всичко ранена Луна. За да може да има проблем с емоциите си и себеусещането за женственост. Една жена, колкото и да има проблемна Венера(отношения с другите хора), ако има силна Луна си е женствена.
Като имаш "сбъркан" архетип за женственост, от там насетне развиваш обратния полюс - мъжкия и активната агресия навън.

2-рото нужно е, как са Слънце, Марс и Юпитер. Това са трите планети, които, ако имат връзка помежду си(било то в мъжки или женско хороскоп) водят до изблик на енергия насочена навън.

*

Uran

• 6041
« Отговор #175 -: Ноември 01, 2010, 09:45:15 pm »
Сега разбирам, че според вас кучката е някаква особена морална категория с отрицателен знак. Мъжете бидейки изначално лоши. поради това, че социума им налага някакви норми на поведение избиват цялата си тази деструктивност, отдавайки се на първосигналното си влечение към този тип жени. Кучката въплъщава всички онези архетипи, които еволюцията е поогладила в мъжкия характер.

*

nerealna

« Отговор #176 -: Ноември 01, 2010, 09:45:21 pm »

а такива по-малко  ;D

Какъв ви е проблема? ;D

крис, ако някоя кучка ти падне - ще ти стане ли или няма да знаеш какво да правиш с нея  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #177 -: Ноември 01, 2010, 09:46:57 pm »

По повод кучката - преди всичко ранена Луна. За да може да има проблем с емоциите си и себеусещането за женственост. Една жена, колкото и да има проблемна Венера(отношения с другите хора), ако има силна Луна си е женствена.
Като имаш "сбъркан" архетип за женственост, от там насетне развиваш обратния полюс - мъжкия и активната агресия навън.

2-рото нужно е, как са Слънце, Марс и Юпитер. Това са трите планети, които, ако имат връзка помежду си(било то в мъжки или женско хороскоп) водят до изблик на енергия насочена навън.

Sлед тези думи нямам какво да допълня! ;D :clap:

*

Stella

• 7765
« Отговор #178 -: Ноември 01, 2010, 09:47:42 pm »
Сега разбирам, че според вас кучката е някаква особена морална категория с отрицателен знак. Мъжете бидейки изначално лоши. поради това, че социума им налага някакви норми на поведение избиват цялата си тази деструктивност, отдавайки се на първосигналното си влечение към този тип жени. Кучката въплъщава всички онези архетипи, които еволюцията е поогладила в мъжкия характер.

хахахаха! Комплекс на Електра!

*

Марая

• 28287
« Отговор #179 -: Ноември 01, 2010, 09:48:24 pm »
че у всяка жена дреме кучката...
Искаш да кажеш, че си събудила курвата в себе си. ;D

Искам да ти кажа , че кучка и курва са две различни неща! ;D ;D