Цитат на: Марая в Ноември 02, 2010, 10:20:46 pmНещо друго като алтернатива няма ли? ти си с Рака на К8,ти си дащна..ти ще кажеш..може би им правиш кифтенца и турски баници,а после право в шатрата of,много съм се разлигавила,трябва някой да ме вкара в строи
Нещо друго като алтернатива няма ли?
наскоро търсех едни обувки в интернет и ми изпадна статия за фетишистите.Най-разпространения фетиш бил малки зърна,после глезени,после латекс/кожени дрехи. Фетишиста би могъл да свър6и,докато ти зяпа краката. Но това за зърната ми се стори малко странно...че попада сред фетишите :unsure:
Цитат на: Stella в Ноември 03, 2010, 01:46:13 amНай-силното оръжие на жената е красотата.Поздравявам всички жени с най-страстната, (според мен ария) от оперетата "Парижката св. Богородица" http://vbox7.com/play:0f390321Да, само с една усмивка може да накарате цяла армия маймуни да ви сваля звезди от небето.Oсобено има една възраст 22-23 години, в която просто чудеса може да направите.
Най-силното оръжие на жената е красотата.Поздравявам всички жени с най-страстната, (според мен ария) от оперетата "Парижката св. Богородица" http://vbox7.com/play:0f390321
Цитат на: kris в Ноември 03, 2010, 02:02:57 amЦитат на: Stella в Ноември 03, 2010, 01:46:13 amНай-силното оръжие на жената е красотата.Поздравявам всички жени с най-страстната, (според мен ария) от оперетата "Парижката св. Богородица" http://vbox7.com/play:0f390321Да, само с една усмивка може да накарате цяла армия маймуни да ви сваля звезди от небето.Oсобено има една възраст 22-23 години, в която просто чудеса може да направите. Красотата няма възраст или по-точно всяка възраст си има своята специфична красота.А хареса ли ти рок-операта? Ако разбираш руски, де? - щото иначе не можеш да прецениш. Всеки път настръхвам когато слушам тази песен. Много е силна.
В споменаването на възрастта не фиксирах конкретно красотата.Рок-операта ми хареса, но с руския малко сме на дорогой тавариш здрваствуй.(все пак по-голямата част го разбрах )Белокурой е една от любимите ми руски думи.
В споменаването на възрастта не фиксирах конкретно красотата.Рок-операта ми хареса, но с руския малко сме на дорогой тавариш здрваствуй.(все пак по-голямата част го разбрах )
Цитат на: kris в Ноември 03, 2010, 02:52:08 amВ споменаването на възрастта не фиксирах конкретно красотата.Рок-операта ми хареса, но с руския малко сме на дорогой тавариш здрваствуй.(все пак по-голямата част го разбрах )Белокурой е една от любимите ми руски думи. Не е ли дългорукий.... :rolf: :rolf: :rolf:
Цитат на: Марая в Ноември 03, 2010, 02:53:18 amЦитат на: kris в Ноември 03, 2010, 02:52:08 amВ споменаването на възрастта не фиксирах конкретно красотата.Рок-операта ми хареса, но с руския малко сме на дорогой тавариш здрваствуй.(все пак по-голямата част го разбрах )Белокурой е една от любимите ми руски думи. Не е ли дългорукий.... :rolf: :rolf: :rolf:Лили , правила съм ти супа от леща по индийски..., обаче ...ако знаеш колко вкусно приготвям супа от куропаткаНа мен "куропатка" ми е любима дума (бълг. яребица).
Лили , ако знаеш колко вкусна супа приготвям от куропатка ще си оближеш пръстите...
Цитат на: Марая в Ноември 03, 2010, 04:48:40 amЛили , ако знаеш колко вкусна супа приготвям от куропатка ще си оближеш пръстите...Ох, нИдей, че си представих как се потапя във вряла вода. :57: