Наистина интересна тема дискутирате. Много ме впечетли становището , че Сатурн в съвпад с Луната е аспекта на скръндзата.
Ами аз съм с такъв аспект и мога да ви кажа, че не съм скръндза и в моя живот преобладава даването от моя страна. Никога не обръщам внимание и не броя коло съм дала, това ми доставя удоволствие. Бившия си мъж съм го хранила и обличала и квартири съм плащала. Майка ми навремето , когато купи апартамент ѝ помагах с вноските, защото тя се пенсионира скоро след това. Макар и от разстояние винаги съм ѝ помагала. А тя от своя страна никога не се е сетила да ме пита дали имам нужда от нещо и винаги е давала на брат ми дори се стигна до там, че аз ѝ давам, а тя го дава на брат ми. Същото е и при него. Винаги е ревал че няма и винаги ми е искал помощ за нещо под различни форми и я е получавал, но в замяна нищо не е дал към мен.

Играе го паразит.
пп. Този месец пр. Луна съвпадна с Карма и взех майка да живее при мен - парализирана дясна ръка, паркинсон, една шепа лекарства взима всеки ден, не може сама да се грижи за себе си. И въобще няма да ме очуди, ако остави апартамента си на брат ми въпреки че той отказа да я вземе при него. Бил много зает....
Та какъв беше аспекта на недаването викате ? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: