Здравей Гост

СТРЕЛЕЦ

• 200 Отговора
  • 33486 Прегледи
Re:СТРЕЛЕЦ
« Отговор #120 -: Ноември 08, 2010, 05:37:03 am »
:wub:
Много ти благодаря за отделеното време и внимание!!! Ще се радвам и аз да ти помогна някой път, когато имаш нужда.
П.С. Вторият въпрос беше, дали в рамките на 6 месеца ще успея да си намеря сериозен приятел, тази жена може да играе ролята на "посредник", имам си една дружка, която умира да ме сватосва :))))))))))))))))))))))))

След Нова година, може би Март-Април, тоя период...  :blink: ( поправих се, за мен идването на пролетта ти е по-вероятен период )

« Отговор #121 -: Ноември 08, 2010, 05:38:16 am »
Чул те Господ!!!  :88:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #122 -: Ноември 08, 2010, 05:41:05 am »
Значи, според теб, Оушън, няма нещо неразрешимо между нас? Едва ли не всичко е наред, а аз си предавам важности и капризнича, така ли? Има ли пречки между нас?
Защото в това съм обвинена от всички...  :(

Може ли да ми кажеш само коя зодия е ( слънцето )? И още нещо: коя цифра е? Направи сбор на числата му,без часа на раждане, само датите. Направи и за теб и ми кажи и твоето число.

« Отговор #123 -: Ноември 08, 2010, 05:59:01 am »
Такам...по това което виждам в числата - не нужа упоритост от твоя страна. Той е по-свободен, надарен за артист, оратор, добро сърце, иска да помага на всички. Може много да работи, но това се отразява на здравето му. Човека е " свободен " чисто душевно. За разлика от теб, има неща с които той може да се съобразява, а теб да дразнят ужасно. Не задълбава особено, до момента в който не прекрачиш границата на търпението му, която е много тънка.
Не виждам защо е това от твоя страна? Женкар ли изглежда или ти просто си несигурна? Има някаква условност, която в твоята глава трябва да се разреши, а не в неговата. За мен той си е ок, но не си играй с търпението му, просто ще загуби интерес. Той е човек учител, много е артистичен, духовит. Ти ревнуваш ли го?  ;D
Отпусни се малко повече, ще изгубиш магията на момента  :blink:

« Отговор #124 -: Ноември 08, 2010, 06:00:39 am »
Ти пък от кога започна да разбираш от астрология, че и от нумерология..?!  ;D  Голям филм,..  ;D 

От астрология грам не разбирам, имам някакви бегли познания. От любопитство е. Човека Юнски Близнак ли е?
Нумерология малко повечко..

Кажи ми колко букви в имената ви съвпадат и при кой има по-голям съвпад?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #125 -: Ноември 08, 2010, 06:04:47 am »
Намисляш си нещо конкретно, на което можеш да отговориш с ДА или НЕ. Имаш право на два въпроса. И двата пъти се задава различен въпрос.  :blink: Когато си готова, казваш и аз хвърлям.

Бях го намислила, ама ти не отговори и му изтече давността.  ;D

Да го оставим за друг път, и без това си лягам вече.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #126 -: Ноември 08, 2010, 06:04:56 am »
Такам...по това което виждам в числата - не нужа упоритост от твоя страна. Той е по-свободен, надарен за артист, оратор, добро сърце, иска да помага на всички. Може много да работи, но това се отразява на здравето му. Човека е " свободен " чисто душевно. За разлика от теб, има неща с които той може да се съобразява, а теб да дразнят ужасно. Не задълбава особено, до момента в който не прекрачиш границата на търпението му, която е много тънка.
Не виждам защо е това от твоя страна? Женкар ли изглежда или ти просто си несигурна? Има някаква условност, която в твоята глава трябва да се разреши, а не в неговата. За мен той си е ок, но не си играй с търпението му, просто ще загуби интерес. Той е човек учител, много е артистичен, духовит. Ти ревнуваш ли го?  ;D
Отпусни се малко повече, ще изгубиш магията на момента  :blink:

Той е такъв тимирут, че думи нямам. Никакъв артист не е, в главата му само пари. С 2 дейности се занимава.  Хич не е душевно чист, ама карай. Работи много и му се отразява на здравето, че и на моето...  ;D  Няма как да загуби интерес.  Нито е учител, нито е артистичен още по-малко духовит. Не, не го ревнувам, а той мен ме ревнува от вятъра направо. И като отиде някой да му каже, че ме е видял с някой си Х и той яхва метлата.

Учител не значи че преподава, а че хората в живота има какво да научат от него. Голяма си буквалистка!
Значи е от онея навъсени Близнаци дето само мъмрят. Имах един такъв на 29.05...отврат!  :-X

Иначе за мене са артистични, да не кажа че стигат до моменти на хитрости, манипулация и прочее...

« Отговор #127 -: Ноември 08, 2010, 06:05:43 am »
Намисляш си нещо конкретно, на което можеш да отговориш с ДА или НЕ. Имаш право на два въпроса. И двата пъти се задава различен въпрос.  :blink: Когато си готова, казваш и аз хвърлям.

Бях го намислила, ама ти не отговори и му изтече давността.  ;D

Да го оставим за друг път, и без това си лягам вече.  :blink:

Айде утре ме подсети :blink: Извинявай ама нали виждаш че сме се разгорещили  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #128 -: Ноември 08, 2010, 06:08:03 am »
Не, не го ревнувам, а той мен ме ревнува от вятъра направо. И като отиде някой да му каже, че ме е видял с някой си Х и той яхва метлата.

Мчи ти да не си някаква вещ или негова собственост? Много ме учуват такива мъже, думи нямам.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #129 -: Ноември 08, 2010, 06:10:41 am »
Аз исках да изходиш от боба, ама ти намеси и една камара други техники. След малко да не ми искаш снимка на линиите на ръката , хич няма да се учудя...  ;D

Е аз за боба ти казах, нали требе се развихря малко бре, алоу!

Боба кво показа - ше станат нещата, само малко време трябва и повечко спокойствие и без нерви!  :blink:

« Отговор #130 -: Ноември 08, 2010, 06:11:31 am »
Аз исках да изходиш от боба, ама ти намеси и една камара други техники. След малко да не ми искаш снимка на линиите на ръката , хич няма да се учудя...  ;D

Хахаххаха, сега като каза, едно време един ми искаше снимка на стъпалата да ми гледа по тях, без майтап  ;D ;D ;D

« Отговор #131 -: Ноември 08, 2010, 06:17:11 am »
Не, не го ревнувам, а той мен ме ревнува от вятъра направо. И като отиде някой да му каже, че ме е видял с някой си Х и той яхва метлата.

Мчи ти да не си някаква вещ или негова собственост? Много ме учуват такива мъже, думи нямам.  ;D

Еми, ревността може да бъде вродена или придобита. Това чувство  в повечето случаи се поражда у нас поради неувреност и несигурност.

А какво ще кажете за 2 вида ревност - чиста ревност от яд и страх че човека ще отиде при " по-добър " и ревност, която ни кара да се страхуваме да не бъдем предадени. Аз лично имам втория вид ревност и то не заради сексуална изневяра и подобно, а защото съм се доверила на човека като приятел и партньор.

« Отговор #132 -: Ноември 08, 2010, 06:21:35 am »

Еми, ревността може да бъде вродена или придобита. Това чувство  в повечето случаи се поражда у нас поради неувреност и несигурност.

Добре бе, Оушън. Има ли някой или нещо между нас в момента или няма?  Може би аз имам друг ухажьор, или той има някой фенка, дето мътят водите. Та какво излезе на бобеца? Има ли нещо, което ни дели?!

Не, няма такова нещо, не показа нито при тебе нито при него. Може да има сателити, но не са сериозни за да развалят нещата. Ако се развалят нещата, ще си го направите вие, без 3 лице. Има тревога и у двамата. Хич не сте си безразлични!  ;D

« Отговор #133 -: Ноември 08, 2010, 06:27:44 am »
Хич не сме си безразлични. Сериала е на екрана, 5ти сезон сме вече и аз почнах да баталясвам. Ама щом казваш, даваш надеждичка, значи е ОК.  :P 

Е ако искаш да ти кажа - нема да се разделите скоро. Драми ке има дълго време, са спокойна ли си  ;D ;D
А ти зач кво баталясваш, праскай едно чавенце и си 6  ;D

« Отговор #134 -: Ноември 08, 2010, 06:32:58 am »
Хич не сме си безразлични. Сериала е на екрана, 5ти сезон сме вече и аз почнах да баталясвам. Ама щом казваш, даваш надеждичка, значи е ОК.  :P 

Е ако искаш да ти кажа - нема да се разделите скоро. Драми ке има дълго време, са спокойна ли си  ;D ;D
А ти зач кво баталясваш, праскай едно чавенце и си 6  ;D

Щом казваш, ще ти повярвам...  ;D  Драмите са ясни! Ако започне 3-та дейност, и просто не знам.

У тая шестица на рожденната дата, ако всичко му върви така, до 35-тата си година трябва да е на 6 или ако е над 35 би трябвало да е постигнал вече един добър статут.

« Отговор #135 -: Ноември 08, 2010, 06:38:44 am »
Над 35 е. Да, постигнал е статут. Много ги чуваш тия цифри, ти...  ;D

Ти затова си си сигурна с него, има парички у касичката ;D ;D ;D
Ах, ти мръсницо!  ;D ;D

« Отговор #136 -: Ноември 08, 2010, 06:44:37 am »

Ах, ти мръсницо!  ;D ;D

Да бе, верно. Ям му паричките непрекъснато.  ;D Ужасна мръсница съм....  ;D

Яж,яж, то е полезно ;D

« Отговор #137 -: Ноември 08, 2010, 06:49:26 am »

Ах, ти мръсницо!  ;D ;D

Да бе, верно. Ям му паричките непрекъснато.  ;D Ужасна мръсница съм....  ;D

Яж,яж, то е полезно ;D

:57: Ама той е мнооооооооооооооооооооооого стиснат. Не ми дава хич бе...  :'(  Аз плача ли плача, ама той не се смилява над мен.  :'(

ПП Предлагам да си изтрием спама след малко, защото темата е на Марая и ще ядем хурката  с тебе.  ;D

Малиии, Марайчето нема се разсърди бре, оно е добро дете. А па ти гледай да не му ядеш на него хурката  ;D ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #138 -: Ноември 08, 2010, 02:48:17 pm »
Има и такава ревност свързана така да се каже със собствения ти имидж- "да не ти се петни името" и да олекваш в хорските очи.

« Отговор #139 -: Ноември 08, 2010, 09:12:09 pm »
Има и такава ревност свързана така да се каже със собствения ти имидж- "да не ти се петни името" и да олекваш в хорските очи.

Така е, има хора която изпитват подобна ревност, за мен винаги е била неразбираема, като един вид комплекс. Какво значение има какво ще кажат другите, след като това е твоя собствен живот и е важното ти и обичаните ти хора да са щастливи? По-скро даже бих го нарекла комплекс...