Цитат на: Марая в Ноември 09, 2010, 01:31:58 amЦитат на: Oceanborn в Ноември 09, 2010, 01:29:09 amЦитат на: жълтолилава в Ноември 09, 2010, 01:21:46 amможе ли и аз един от 3 те ? ..другите ще ги задавам други дни Когато си готова, само ми кажи, въпроса да е конкретен!Задавам ти въпрос и искам да не ме бавиш! зададох го...Стрелеца не требе да се бави,че иначе изгаря нали...Отговора ти е да, но няма да е сега а след време или ще се проточи нещо. Има жена.
Цитат на: Oceanborn в Ноември 09, 2010, 01:29:09 amЦитат на: жълтолилава в Ноември 09, 2010, 01:21:46 amможе ли и аз един от 3 те ? ..другите ще ги задавам други дни Когато си готова, само ми кажи, въпроса да е конкретен!Задавам ти въпрос и искам да не ме бавиш! зададох го...
Цитат на: жълтолилава в Ноември 09, 2010, 01:21:46 amможе ли и аз един от 3 те ? ..другите ще ги задавам други дни Когато си готова, само ми кажи, въпроса да е конкретен!
може ли и аз един от 3 те ? ..другите ще ги задавам други дни
Елфидке,на първия ред бобчетата са малко, това е " главата ", там е проблема. Иначе показа че се нарежда и то от първия път, демек няма да има много усилия.
Цитат на: жълтолилава в Ноември 09, 2010, 01:35:22 amоушЪн,а ти как знаеш на чий въпрос отговаряш? щото аз моя си го зададох,ама после Марая ми грабна поста и си зададе и тя,а ти отговаряш на Ая :unsure: ...по цвета на бобчетата - за Ая белички, за Марая - червени, пък за теб ... жълтолилави
оушЪн,а ти как знаеш на чий въпрос отговаряш? щото аз моя си го зададох,ама после Марая ми грабна поста и си зададе и тя,а ти отговаряш на Ая :unsure:
В момента в който ти чета поста, аз го отварям с цитата ти и оставям компа. Хвърлям боба и казвам името/псевдонима. После взимам пак компа и пиша резултата. При мене грешки няма, аз съм добре организирана. Не е нещо сложно! :blink:
Цитат на: Oceanborn в Ноември 09, 2010, 01:38:43 amЦитат на: Марая в Ноември 09, 2010, 01:31:58 amЦитат на: Oceanborn в Ноември 09, 2010, 01:29:09 amЦитат на: жълтолилава в Ноември 09, 2010, 01:21:46 amможе ли и аз един от 3 те ? ..другите ще ги задавам други дни Когато си готова, само ми кажи, въпроса да е конкретен!Задавам ти въпрос и искам да не ме бавиш! зададох го...Стрелеца не требе да се бави,че иначе изгаря нали...Отговора ти е да, но няма да е сега а след време или ще се проточи нещо. Има жена. Задава втори , готова ли си?
Цитат на: Oceanborn в Ноември 09, 2010, 01:40:49 amВ момента в който ти чета поста, аз го отварям с цитата ти и оставям компа. Хвърлям боба и казвам името/псевдонима. После взимам пак компа и пиша резултата. При мене грешки няма, аз съм добре организирана. Не е нещо сложно! :blink:значи няма да пускам хорари,а като имам въпрос,викам те и чакам да хванеш jълтолилавото бобче thanks :58:
Ми що не, тамън си набрала инерция ... измислих си :rolleyes:
А не, пускай си! Аз също имам въпрос, може ли да ми погледнеш у бъдещето?
И аз си намислих още един въпрос! Ще стане ли?
Готово!
Оушън, може ли още един ?
Цитат на: elfidka в Ноември 09, 2010, 01:52:28 amОушън, може ли още един ? Може, може, казвай!
Цитат на: Oceanborn в Ноември 09, 2010, 01:53:46 amЦитат на: elfidka в Ноември 09, 2010, 01:52:28 amОушън, може ли още един ? Може, може, казвай!Готово !
истината ви думам чеда мой,ако искате да видите зад хоризонта,у бъдещето,трябва да стъпите върху безумната вяра на Стрелеца а в мен си живеят в мир и хармония Дева и Стрелец, използвам ги на макс за добротворност
Цитат на: elfidka в Ноември 09, 2010, 01:54:20 amЦитат на: Oceanborn в Ноември 09, 2010, 01:53:46 amЦитат на: elfidka в Ноември 09, 2010, 01:52:28 amОушън, може ли още един ? Може, може, казвай!Готово !Нарежда се перфектно, от раз!
Абе не ми се връзва отговора с Червения боб....Питам други работи , дето нЕмат нищо общо с хора....Я се концентрирай!