Ето ме и мен ама май съм изпуснала най-важното. Чух, че час трябва да си запиша за бобеца. На мен никога не са ми гледали на боб и ми е страшно интересно. Мога само да го готвя и папкам после А и какво съвпадение, днес докато сте писали тука аз такъв боб с ребърца врътнах, че .....
Цитат на: elfidka в Ноември 09, 2010, 01:08:43 amЕто ме и мен ама май съм изпуснала най-важното. Чух, че час трябва да си запиша за бобеца. На мен никога не са ми гледали на боб и ми е страшно интересно. Мога само да го готвя и папкам после А и какво съвпадение, днес докато сте писали тука аз такъв боб с ребърца врътнах, че .....Намисляш си точен въпрос с отговор Да или НЕ. За един ден може да се гледа 2 пъти. Когато си готова ми казваш!
Ще се сбъдне, не се коркай! Нареди се от раз. В началото като чели нямаше да се нареди,но после надолу стана перфектно!
Ето това е тема за Стрелец!
може ли и аз един от 3 те ? ..другите ще ги задавам други дни
Цитат на: жълтолилава в Ноември 09, 2010, 01:21:46 amможе ли и аз един от 3 те ? ..другите ще ги задавам други дни Когато си готова, само ми кажи, въпроса да е конкретен!
Аз намислих. Готова съм. Конкретен въпрос е. :mellow:
Цитат на: Oceanborn в Ноември 09, 2010, 01:29:09 amЦитат на: жълтолилава в Ноември 09, 2010, 01:21:46 amможе ли и аз един от 3 те ? ..другите ще ги задавам други дни Когато си готова, само ми кажи, въпроса да е конкретен!готово :blink:
Цитат на: Oceanborn в Ноември 09, 2010, 01:29:09 amЦитат на: жълтолилава в Ноември 09, 2010, 01:21:46 amможе ли и аз един от 3 те ? ..другите ще ги задавам други дни Когато си готова, само ми кажи, въпроса да е конкретен!Задавам ти въпрос и искам да не ме бавиш! зададох го...
оушЪн,а ти как знаеш на чий въпрос отговаряш? щото аз моя си го зададох,ама после Марая ми грабна поста и си зададе и тя,а ти отговаряш на Ая :unsure: