Здравей Гост

СТРЕЛЕЦ

• 200 Отговора
  • 33535 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:СТРЕЛЕЦ
« Отговор #140 -: Ноември 09, 2010, 01:08:43 am »
Ето ме и мен ама май съм изпуснала най-важното. Чух, че час трябва да си запиша за бобеца. На мен никога не са ми гледали на боб и ми е страшно интересно. Мога само да го готвя и папкам после  ;)
А и какво съвпадение, днес докато сте писали тука аз такъв боб с ребърца врътнах, че  .....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

« Отговор #141 -: Ноември 09, 2010, 01:09:49 am »
Ето ме и мен ама май съм изпуснала най-важното. Чух, че час трябва да си запиша за бобеца. На мен никога не са ми гледали на боб и ми е страшно интересно. Мога само да го готвя и папкам после  ;)
А и какво съвпадение, днес докато сте писали тука аз такъв боб с ребърца врътнах, че  .....

Намисляш си точен въпрос с отговор Да или НЕ. За един ден може да се гледа 2 пъти. Когато си готова ми казваш!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #142 -: Ноември 09, 2010, 01:10:30 am »

Намисляш си точен въпрос с отговор Да или НЕ. За един ден може да се гледа 2 пъти. Когато си готова ми казваш!

Ох, чекай да го измисля
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #143 -: Ноември 09, 2010, 01:13:05 am »
Ох, готова съм.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #144 -: Ноември 09, 2010, 01:18:04 am »
Ще се сбъдне, не се коркай! Нареди се от раз. В началото като чели нямаше да се нареди,но после надолу стана перфектно!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #145 -: Ноември 09, 2010, 01:20:32 am »
Ще се сбъдне, не се коркай! Нареди се от раз. В началото като чели нямаше да се нареди,но после надолу стана перфектно!
:rolf: :rolf: :rolf:
А , бе жена , ти ме уби !!!
Въпроса беше за мъжо и не беше желателно да е положителен. Брей, ама щом казваш, ако е писано ?

Отивам да се гърмя !
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

holanda

« Отговор #146 -: Ноември 09, 2010, 01:21:46 am »
може ли и аз един от 3 те ?  ;)..другите ще ги задавам други дни

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #147 -: Ноември 09, 2010, 01:22:32 am »
Ето това е тема за Стрелец! ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #148 -: Ноември 09, 2010, 01:24:40 am »
E, жИнЪтЪ нали каза, че подхожда психологически. Пък те основните теми и свързаните с тях въпроси не са много, а отговора има три варианта: да, не и не се знае  ;D .... и този е изтеглила от кесийката с бобчета.  :rolf:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #149 -: Ноември 09, 2010, 01:24:46 am »
Ето това е тема за Стрелец! ;D ;D ;D

За Стрелец ли викаш ? Е че мен ма гръмнаха вече  :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #150 -: Ноември 09, 2010, 01:28:37 am »
Елфидке,
на първия ред бобчетата са малко, това е " главата ", там е проблема. Иначе показа че се нарежда и то от първия път, демек няма да има много усилия.

« Отговор #151 -: Ноември 09, 2010, 01:29:09 am »

Когато си готова, само ми кажи, въпроса да е конкретен!

*

holanda

« Отговор #152 -: Ноември 09, 2010, 01:30:36 am »

готово  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #153 -: Ноември 09, 2010, 01:31:58 am »

Задавам ти въпрос и искам да не ме бавиш! ;D ;D ;D
зададох го...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #154 -: Ноември 09, 2010, 01:33:35 am »
Аз намислих. Готова съм. Конкретен въпрос е.  :mellow:

За момента отговора е не!

« Отговор #155 -: Ноември 09, 2010, 01:35:16 am »

готово  :blink:

Да, нареди се от раз. Отговора е да!

*

holanda

« Отговор #156 -: Ноември 09, 2010, 01:35:22 am »
оушЪн,а ти как знаеш на чий въпрос отговаряш? щото аз моя си го зададох,ама после Марая ми грабна поста и си зададе и тя,а ти отговаряш на Ая  :unsure:  ;D

« Отговор #157 -: Ноември 09, 2010, 01:38:43 am »

Задавам ти въпрос и искам да не ме бавиш! ;D ;D ;D
зададох го...

Стрелеца не требе да се бави,че иначе изгаря нали...

Отговора ти е да, но няма да е сега а след време или ще се проточи нещо. Има жена.

*

Asol

• 4140
« Отговор #158 -: Ноември 09, 2010, 01:39:01 am »
оушЪн,а ти как знаеш на чий въпрос отговаряш? щото аз моя си го зададох,ама после Марая ми грабна поста и си зададе и тя,а ти отговаряш на Ая  :unsure:  ;D

...по цвета на бобчетата - за Ая белички, за Марая - червени, пък  за теб ... жълтолилави  ;D

« Отговор #159 -: Ноември 09, 2010, 01:40:49 am »

В момента в който ти чета поста, аз го отварям с цитата ти и оставям компа. Хвърлям боба и казвам името/псевдонима. После взимам пак компа и пиша резултата. При мене грешки няма, аз съм добре организирана. Не е нещо сложно!  :blink: