Здравей Гост

Черен и бял списък на заведенията и услугите в различните градове!!

• 71 Отговора
  • 19646 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
То това е за всички Меригадже! Ай холан , ама темата е за заведения , а не за настроения! :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Diyana

• 2705
Аз се засрамих нещо, щото се оказах  ;) същински Пантагрюел. И ако се развихря, темата ще стане като каталог на Мишлен. Едно време, като ми беше прогресивната Луна в Стрелец, почти не се хранех вкъщи.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

sunrain

• 6710
Много приятна тема, Вижън :)
Ресторантчето към Фермата за миди край Каварна
Снощи тъкмо написах поста и ми изключи лаптопа а щях да напиша че Варненци пропуснаха да споменат това култово заведение!

Първо Марая го спомена и второ е доста далече от Варна, това, че е морето не значи че ни е под носа. :P Иначе това заведение от създаването си ми е любимо, а сега е просто пренаселено и малко си загуби чара, макар че е уникално природно място. 

Охх, какво се сетих сега по тоз повод, но не мога да го напиша просто, свързано е със софиянци и техните представи за местоположението на това море, че като го кажат мед им капе на устата, но мълча-мълча, че ще ме бият.  ;D ;D
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Много приятна тема, Вижън :)
Ресторантчето към Фермата за миди край Каварна
Снощи тъкмо написах поста и ми изключи лаптопа а щях да напиша че Варненци пропуснаха да споменат това култово заведение!

Първо Марая го спомена и второ е доста далече от Варна, това, че е морето не значи че ни е под носа. :P Иначе това заведение от създаването си ми е любимо, а сега е просто пренаселено и малко си загуби чара, макар че е уникално природно място. 

Охх, какво се сетих сега по тоз повод, но не мога да го напиша просто, свързано е със софиянци и техните представи за местоположението на това море, че като го кажат мед им капе на устата, но мълча-мълча, че ще ме бият.  ;D ;D

Питай Лили , нЕма ти казвам колко е гот , ааа...и Небесна...., ама знаеш ли що....?!
Щот Веско е луд по мене , а аз по Каварна.....
Но....там можем да го изпразним...щракам с пръст и сме готови...
НАЛИ ИСКАХТЕ СРЕЩА?
Съни....,Съни.... лафкам те! :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
Аз се засрамих нещо, щото се оказах  ;) същински Пантагрюел. И ако се развихря, темата ще стане като каталог на Мишлен. Едно време, като ми беше прогресивната Луна в Стрелец, почти не се хранех вкъщи.

плашиш луна в телец с описания на хубави хранителни заведения и храна??!! :rolleyes:..възможно ли е да екзалтира повече??.. ;D ;D а къде на Симеон е въпросното ресторантче..че това дълга улица..намерих нещо с търсачката, но май се отнася до Варна, р-т Бордо- виж ТУК най- долу..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Diyana

• 2705
а къде на Симеон е въпросното ресторантче

Между Мария Луиза и Сердика, точно на ъгъла със Сердика май има една немска бирария, а по-надолу - ресторант за здравословна кухня Кринг. Но ресторантчето си е на Симеон. Ако не се лъжа, се казваше Л'Етранже. Не съм ходила отколе.

*

Kaya

• 2893
мхм, чужденецът се казва, но ако отидеш през деня е затворено те предимно вечер отварят и обиновено става с резервация, че е малко мястото пък храната е вкусна
 (на външен вид е последното нещо атрактивно с дървена дограма) от Мария Луиза по Симеон (ул. Цар Симеон 78) на дясно и около 10-15 м  от лявата страна на улицата
чак и фейсбук си имало чудото :http://www.facebook.com/pages/Sofia-Bulgaria/LEtranger/238524968633
 ;D

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Diyana

• 2705
А, дошло им е времето за божоле партито :blink:. Благодаря, Кая. Те точно това е.

*

vanilla

• **
  • 1578
мхм, чужденецът се казва, но ако отидеш през деня е затворено те предимно вечер отварят и обиновено става с резервация, че е малко мястото пък храната е вкусна
 (на външен вид е последното нещо атрактивно с дървена дограма) от Мария Луиза по Симеон (ул. Цар Симеон 78) на дясно и около 10-15 м  от лявата страна на улицата
чак и фейсбук си имало чудото :http://www.facebook.com/pages/Sofia-Bulgaria/LEtranger/238524968633
 ;D

това във Варна ли е?

*

Kaya

• 2893

*

Vision

• 3523
Дияна, Кая, благодаря.. :blink:

*

abroad

допълнение на списъка

бутиков стил, над среден ценови клас

Вишните

за месните любители ;D, добро съотношение качество/цена

Ловната къща - разнообразие от дивечово месо

Бирария Ale House - живата бира, течаща от кранче на стената си струва, с не богатата си иначе, но добре приготвена храна

Турски ресторант Истанбул – магистрала Тракия - Точно преди тунел Траянова врата, посока от Пловдив. На 63км преди София

това засега

*

Vision

• 3523
 Бирария Ale House звучи много добре.. :blink:
а бирата като се движи по тръби дали е студена /едва ли е много газирана/ знаеш ли, предполагам, че си я опитвала.. :blink: като гледам коментарите отдолу в сайта им, повечето са негативни относно обслужване и храна..но всички казват за бирата, че е добра..

За тази бирария говорех и аз в поста си но пусто не помня имена( да не си пълня харда излишно) и само дето вместо Христо Белчев съм написала Ангел Кънчев но карай важно е че бирата наистина е много добра-жива бира а и сам си я сипваш!
Докато дишаш...надявай се!

*

Vision

• 3523
За тази бирария говорех и аз в поста си но пусто не помня имена( да не си пълня харда излишно) и само дето вместо Христо Белчев съм написала Ангел Кънчев но карай важно е че бирата наистина е много добра-жива бира а и сам си я сипваш!

вече обмислям как да предложа на биропиещите колеги.. ;D и за мен ще е интересно.. ;)
лошото е, че трябва да се запазва маса на място, а никой няма да иска да се разкарва.. :-\

вече обмислям как да предложа на биропиещите колеги.. ;D и за мен ще е интересно.. ;)
лошото е, че трябва да се запазва маса на място, а никой няма да иска да се разкарва.. :-\

Ако отидеш към 18-19 часа се намират места без резервации но към 21 започва да се пълни и може да ви помолят учтиво да си тръгнете....но пък вече ще сте опитали от живата напитка  :mellow:
Докато дишаш...надявай се!

*

abroad

а бирата като се движи по тръби дали е студена /едва ли е много газирана/ знаеш ли, предполагам, че си я опитвала.. :blink: като гледам коментарите отдолу в сайта им, повечето са негативни относно обслужване и храна..но всички казват за бирата, че е добра..

и аз обичам да ми е много студена и газирана ;D
след първоначалното изтичане /една чаша/ си е екстра, ще намериш в компанията някой дето харесва не дотам студена ;D
обслужването е добро, но все пак това е непретенциозно място за по-няколко бири с приятели ;D

*

Kaya

• 2893
 "ШЕФС" пасарел май беше ми хареса, но да има кой да кара ;D

*

abroad

"ШЕФС" пасарел май беше ми хареса, но да има кой да кара ;D

мда, това го бях забравила, отдавна не е шофирал някой натам ;D

Chef's restaurant
« Последна редакция: Ноември 13, 2010, 03:20:30 pm от abroad »

*

holanda

а бирата като се движи по тръби дали е студена /едва ли е много газирана/ знаеш ли, предполагам, че си я опитвала..

и аз обичам да ми е много студена и газирана ;D

и aз,и аз,и аз обичам много студена и газирана  :93:
тук да не ти се налага да взимаш наливна бира от някои ''kroeg''
незнам какво правят..ферментации , смесване стара с нова бира-но просто ме хваща главоболие от нея  :angry:

тази бирария и Шефс много ми харесаха,ще ги посетя някой ден ако има как  :rolleyes:   :97: