поръчах сандвич и кола за 9 лв мисля беше (това го пиша за Ая
)
не само за Ая и други девешки акценти..мисля, че на всеки ще му стане неприятно, ако му донесат една шепа студени картофи за 3 лв. или топла бира за 5 лв..цените трябва да са съобразени с количеството, качеството и вкуса на храната, а не само с местоположението на въпросното заведение, иначе човек остава разочарован и с чувството, че е прецакан..
жалко, че няма как да ви кажа къде е любимата ми квартална кръчма, защото е до нас и ще разберете къде живея..

иначе тук цените са славни- наливно Шуменско 0.500 л.- 1.60 лв. огромна порция картофи 2 лв. дробчета в масло- 1.90 лв. ребърца на скара- 3 лв. и т.н...рядко има нещо над 2 лв., а обслужването е просто супер- все едно всеки е царска особа..един баща с двамата си синове го държат+ едно младо сервитьорче, за което разказах наскоро, скорпион

, ново е, чисто е, свежо е, само да погледнеш към бара и някой от синовете тича към масата с усмивка, познават ни по име, знаят даже какво обикновено поръчваме и от вратата питат направо- от същото ли??и запотените халби са на масата още преди да съм си съблякла якето..

обичам да ходя там и го правя често, ето така трябва да е навсякъде, а не отегчени и замаяни сервитьорки, и да ни цакат с топла бира, както се казваше в оня филм..