Цитат на: Lillie в Ноември 10, 2010, 12:31:29 amЕто, вече има къде да се закача. Не ми се пишеше в темата за зодиите и секса, защото няма много връзка с темата, но пък ми се искаше са го споделя някъде.Не знам, но дотук имам впечатления, че "прословутият" интелект на жените Близнаци и Водолей е доста прехвален понякога. Повечето, които познавам, или са на средно ниво, или под средното. В най-добрия случай - малко над средното.Дотук жените, от чийто интелект и способности съм била наистина впечатлена, са все със Слънце в Лъв, познавам поне три такива.Сред мъжките представители на слънчевите знаци на първо място се нареждат Водолеите, тях съм ги признала.За Водолейките съм съгласна, че са прехвалени, за Близначките не знам. За жените Лъв - леле, познавам много тъпи ( Анн-Джи и Елеонора Манчева са Лъв ) и винаги съм имала чувството, че са нечистоплътни, не знам защо. Иначе умни жени - Овни познавам. За мъжете - Лъв, Козирог.
Ето, вече има къде да се закача. Не ми се пишеше в темата за зодиите и секса, защото няма много връзка с темата, но пък ми се искаше са го споделя някъде.Не знам, но дотук имам впечатления, че "прословутият" интелект на жените Близнаци и Водолей е доста прехвален понякога. Повечето, които познавам, или са на средно ниво, или под средното. В най-добрия случай - малко над средното.Дотук жените, от чийто интелект и способности съм била наистина впечатлена, са все със Слънце в Лъв, познавам поне три такива.Сред мъжките представители на слънчевите знаци на първо място се нареждат Водолеите, тях съм ги признала.
ей това "тъпи" колко готино си вървиииииии :08:
Лили Иванова е типичен Телец и за нея мога да кажа само - упоритост, пари и поддръжка.
Цитат на: Oceanborn в Ноември 09, 2010, 10:58:31 pmЛили Иванова е типичен Телец и за нея мога да кажа само - упоритост, пари и поддръжка. Незнам дали Дияна има дежа вю, но току-що преживях същото. :unsure: Това изречение се заклевам, че съм го чела тук, ти май си стар познайник на форума, може би и преди си се задържала за известно време, много ми е познат изказа ти.
Мацките, какво стана с боба ? Само не можах да разбера небесна на какво гледа???И тя ли на боб или на нещо друго ?
Фърля грахови зърна.
Цитат на: Lillie в Ноември 10, 2010, 01:12:37 amФърля грахови зърна. Аз мога да отговоря с брашно.
Цитат на: Aurora Borealis в Ноември 10, 2010, 01:18:03 amЦитат на: Lillie в Ноември 10, 2010, 01:12:37 amФърля грахови зърна. Аз мога да отговоря с брашно. Аз пък специализирам в гледането на айрян. ПП Купих си много добри домакински съдове ( made in italy) днес и съм много щастлива. :rolleyes:
Благодаря! Остава да се науча да готвя. :rolleyes: Запрятам ръкавите и почвам!
Ех, че е хубава атмосферата тук! :blink:Страхотна темичка!
Цитат на: Divna в Ноември 10, 2010, 01:26:42 amЕх, че е хубава атмосферата тук! :blink:Страхотна темичка!Ти къде се губиш , нали знаеш , че те обичам! :kissd:
Цитат на: Aurora Borealis в Ноември 10, 2010, 01:18:03 amЦитат на: Lillie в Ноември 10, 2010, 01:12:37 amФърля грахови зърна. Аз мога да отговоря с брашно. Аре че точно ше правя кекс Негърче. Някой желае ли?
Цитат на: Марая в Ноември 10, 2010, 01:30:55 amЦитат на: Divna в Ноември 10, 2010, 01:26:42 amЕх, че е хубава атмосферата тук! :blink:Страхотна темичка!Ти къде се губиш , нали знаеш , че те обичам! :kissd:Ама и аз не съм спряла да те обичам! ПП: Тичам по задачи както винаги.
Цитат на: elfidka в Ноември 10, 2010, 01:01:14 amМацките, какво стана с боба ? Само не можах да разбера небесна на какво гледа???И тя ли на боб или на нещо друго ?Тя гледа на И Дзин. Мога да ти гледам и аз. Избери си боб или И Дзин.
Цитат на: Divna в Ноември 10, 2010, 01:34:25 amЦитат на: Марая в Ноември 10, 2010, 01:30:55 amЦитат на: Divna в Ноември 10, 2010, 01:26:42 amЕх, че е хубава атмосферата тук! :blink:Страхотна темичка!Ти къде се губиш , нали знаеш , че те обичам! :kissd:Ама и аз не съм спряла да те обичам! ПП: Тичам по задачи както винаги. http://www.youtube.com/watch?v=R-x0fZbtjJI&feature=relatedВ темата Подарък съм писала .... Всичко ще бъде наред!