Цитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 05:38:58 amХахаххахаха, ти какво четешшшшшшшшшшш...горе съм написала ' ИМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е БОБА'Добре казано, но при мен всичко е 6 :blink: Нема се плашиш. Освен това - боба е просто боб, не е ГАРАНТ.А размера има ли значение? На боба, де..
Хахаххахаха, ти какво четешшшшшшшшшшш...горе съм написала ' ИМА ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ Е БОБА'Добре казано, но при мен всичко е 6 :blink: Нема се плашиш. Освен това - боба е просто боб, не е ГАРАНТ.
Цитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:39:43 amЦитат на: Марая в Ноември 10, 2010, 05:38:15 amЦитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:34:15 amрибите поне издържат на пиене ..а везните - контета ... не ги харесвам аз Аааа , а Риба с АСЦ-ЛъФ....,не конте , ами по 3,14...Същите са , абе мъже.... :wink2:Но има още нещо...една Везна би ми кацнала в 11-ти , а рибока в 4-ти....Разликата е от небето до земята...Край! Минавам на въздух.... ще видиш як секс тогава през крив макарон К"ъФто си го направя :wub:....
Цитат на: Марая в Ноември 10, 2010, 05:38:15 amЦитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:34:15 amрибите поне издържат на пиене ..а везните - контета ... не ги харесвам аз Аааа , а Риба с АСЦ-ЛъФ....,не конте , ами по 3,14...Същите са , абе мъже.... :wink2:Но има още нещо...една Везна би ми кацнала в 11-ти , а рибока в 4-ти....Разликата е от небето до земята...Край! Минавам на въздух.... ще видиш як секс тогава през крив макарон
Цитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:34:15 amрибите поне издържат на пиене ..а везните - контета ... не ги харесвам аз Аааа , а Риба с АСЦ-ЛъФ....,не конте , ами по 3,14...Същите са , абе мъже.... :wink2:Но има още нещо...една Везна би ми кацнала в 11-ти , а рибока в 4-ти....Разликата е от небето до земята...Край! Минавам на въздух....
рибите поне издържат на пиене ..а везните - контета ... не ги харесвам аз
Не съм те създал от едно парче кал, за да ме поучаваш, чадо мое. Ако ми избягат жениците ще си направя други - по мой образ и подобие. :mellow:
Цитат на: Марая в Ноември 10, 2010, 05:56:35 amЦитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:39:43 amЦитат на: Марая в Ноември 10, 2010, 05:38:15 amЦитат на: nerealna в Ноември 10, 2010, 05:34:15 amрибите поне издържат на пиене ..а везните - контета ... не ги харесвам аз Аааа , а Риба с АСЦ-ЛъФ....,не конте , ами по 3,14...Същите са , абе мъже.... :wink2:Но има още нещо...една Везна би ми кацнала в 11-ти , а рибока в 4-ти....Разликата е от небето до земята...Край! Минавам на въздух.... ще видиш як секс тогава през крив макарон К"ъФто си го направя :wub:....Каквото си надървиш, върху това ще седнеш
Цитат на: jinom в Ноември 10, 2010, 05:53:57 amНе съм те създал от едно парче кал, за да ме поучаваш, чадо мое. Ако ми избягат жениците ще си направя други - по мой образ и подобие. :mellow:ари уе... излезем ли от далеч от твоето опекунство,излизаме и от калта и ставаме себе си..ставаме Лилитки..ей тея,които ти пълнят нощите със спомени за за нагризани ябълки и нахрупан уйскас :mellow:
maraq, нали ти казах - имаш нужда от мистър magic stick не с шоколадови пръстчета, а с един здрав, як, прът
Аз предпочитам ей тва:http://www.youtube.com/watch?v=-oaHHrNQVrg
Цитат на: жълтолилава в Ноември 10, 2010, 08:28:51 amxaxxa,previ6ih si limita и аз моя.. това беше и причината специално в момента да се забавя с около 10 минути
xaxxa,previ6ih si limita
оговора ми е НЕ
Цитат на: Divna в Ноември 10, 2010, 05:08:24 amЦитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 04:58:12 amЦитат на: Divna в Ноември 10, 2010, 04:56:06 amОушън, я кажи каква е Фатката с боба, че ми стана много интересно?Колко бобчета използваш /като бройка/?Виж по този въпрос в нета, има статии,но обяснението им е малко странно.Аз не искам да говоря за това, защото ми е предадено от баба ми и съм суеверна.Трябва да си остане в семейството.Искам да те " отворя", но по-добре прочети и разбери сама, без да се сърдиш.Не се сърдя, разбира се. Баба ми /лека й пръс/ и тя го можеше. Гледала съм я, но съм била много малка и съм го правила от интерес към играта /делиш бобчетата на купчинки/. Минали са повече от 30 години и вече ми е мъгливо, но си спомням, че основно бяха три купчинки, след което пак се делеше и се брояха зрънцата. Редовете бяха 3 хоризонтални и три вертикални ако не ме лъжи паметта. Както и да е. Просто спомени! :rolleyes:Когато се видим, ще те науча, обещавам! :blink:
Цитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 04:58:12 amЦитат на: Divna в Ноември 10, 2010, 04:56:06 amОушън, я кажи каква е Фатката с боба, че ми стана много интересно?Колко бобчета използваш /като бройка/?Виж по този въпрос в нета, има статии,но обяснението им е малко странно.Аз не искам да говоря за това, защото ми е предадено от баба ми и съм суеверна.Трябва да си остане в семейството.Искам да те " отворя", но по-добре прочети и разбери сама, без да се сърдиш.Не се сърдя, разбира се. Баба ми /лека й пръс/ и тя го можеше. Гледала съм я, но съм била много малка и съм го правила от интерес към играта /делиш бобчетата на купчинки/. Минали са повече от 30 години и вече ми е мъгливо, но си спомням, че основно бяха три купчинки, след което пак се делеше и се брояха зрънцата. Редовете бяха 3 хоризонтални и три вертикални ако не ме лъжи паметта. Както и да е. Просто спомени! :rolleyes:
Цитат на: Divna в Ноември 10, 2010, 04:56:06 amОушън, я кажи каква е Фатката с боба, че ми стана много интересно?Колко бобчета използваш /като бройка/?Виж по този въпрос в нета, има статии,но обяснението им е малко странно.Аз не искам да говоря за това, защото ми е предадено от баба ми и съм суеверна.Трябва да си остане в семейството.Искам да те " отворя", но по-добре прочети и разбери сама, без да се сърдиш.
Оушън, я кажи каква е Фатката с боба, че ми стана много интересно?Колко бобчета използваш /като бройка/?
абе ..не знам дали е подходящ този въпрос за идзин ... по добре боба да каже
Нереална, може ли да питам днес?