искам и аз тогава да питам нещо друго.... този човек дали има някакви чувства към мен.....и какви са евентуално...? :blink:
Цитат на: vanilla в Ноември 10, 2010, 03:07:48 pmискам и аз тогава да питам нещо друго.... този човек дали има някакви чувства към мен.....и какви са евентуално...? :blink:за сега - не . но има шанс вбъдеще
Нереална, ето...мъжа, за когото мисля, има ли чувства към мен...
Цитат на: Ropotamo в Ноември 10, 2010, 04:47:30 amМоже ли и аз да попитам нещо, Оушън? Аз си го намислих, пък отговори ако искаш и като можеш. Благодаря ти. Отговора ти е да :blink:
Може ли и аз да попитам нещо, Оушън? Аз си го намислих, пък отговори ако искаш и като можеш. Благодаря ти.
Цитат на: ger4o в Ноември 10, 2010, 04:37:03 pmНереална, ето...мъжа, за когото мисля, има ли чувства към мен... очаквай скоро някакъв знак, който ще ти даде отговор на въпроса ти.
Нереална може ли да питам и аз нещо.... притеснявам се, че се разболявам...та разболявам ли се...?и ако може още нещо.... и да не би да съм прехъвърлила някой бацил на племеннциата си...? :blink:
Цитат на: vanilla в Ноември 10, 2010, 02:42:49 pmНереална може ли да питам и аз нещо.... притеснявам се, че се разболявам...та разболявам ли се...?и ако може още нещо.... и да не би да съм прехъвърлила някой бацил на племеннциата си...? :blink:За разболяването 50 на 50 си...Според мен ще имаш оплаквания,но няма да имаш нужда от силни лекарства.Препоръчвам ти големи дози витамин Ц на всеки 2 часа и много вода. Витамина може да пиеш дори по 600 милиграма на всеки два часа. За племенницата - според боба не си.
Мчи ти не беше ли си променила прическата и цвета на косата? Или пак си с тъмна коса?
Цитат на: Lillie в Ноември 10, 2010, 08:23:17 pmМчи ти не беше ли си променила прическата и цвета на косата? Или пак си с тъмна коса? Пак съм тъмна....И в момента се колебая м/у тъмно синьо с лилави кичури или медено русо....Иначе пак ми стана дълга косата...
Цитат на: jinom в Ноември 10, 2010, 05:36:34 amЦитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 05:25:47 amИма някакви отношения показани по редовете,но според мен дори не трябва да се случват, би било по-добре!Извинявам се, че се намесвам, но понякога има едни гъгрици, дето нападат боба и му правят едни дупчици в него. Много е неприятно, особено когато боба се използва за гледане. Вече имаме нарушен център на тежеста и когато боба се хвърли, зърната не се подреждат както си му е реда и се получава изкривяване на предсказанията. Оттам следват объркани съдби, разбити надежди, безброй човешки страдания. Затова боба първо трябва да се проверява и да се прослушва за подобни вредители, които вредят най-вече на предсказанията и можем да ги класифицираме като вредители по предсказателния боб. :mellow:Tи па.. Спокойно, трудно да ми се обърка съдбата или сбърка надеждата само от един боб. Затова ти вдигам вежда.
Цитат на: Oceanborn в Ноември 10, 2010, 05:25:47 amИма някакви отношения показани по редовете,но според мен дори не трябва да се случват, би било по-добре!Извинявам се, че се намесвам, но понякога има едни гъгрици, дето нападат боба и му правят едни дупчици в него. Много е неприятно, особено когато боба се използва за гледане. Вече имаме нарушен център на тежеста и когато боба се хвърли, зърната не се подреждат както си му е реда и се получава изкривяване на предсказанията. Оттам следват объркани съдби, разбити надежди, безброй човешки страдания. Затова боба първо трябва да се проверява и да се прослушва за подобни вредители, които вредят най-вече на предсказанията и можем да ги класифицираме като вредители по предсказателния боб. :mellow:
Има някакви отношения показани по редовете,но според мен дори не трябва да се случват, би било по-добре!
Kakwo ot towa , ще направим нов!
въпрос Но 2 може ли да задам?