Цитат на: Oceanborn в Януари 05, 2011, 02:49:14 amЦитат на: Aurora Borealis в Януари 05, 2011, 02:19:52 amОушънборн, Честита нова година! :blink:Има ли възможност да питам 2 въпроса? :rolleyes:Има Благодаря! :blink: 1. Първи въпрос :blink:2. Втори въпрос :blink:
Цитат на: Aurora Borealis в Януари 05, 2011, 02:19:52 amОушънборн, Честита нова година! :blink:Има ли възможност да питам 2 въпроса? :rolleyes:Има
Оушънборн, Честита нова година! :blink:Има ли възможност да питам 2 въпроса? :rolleyes:
Цитат на: Oceanborn в Януари 05, 2011, 02:48:55 amЦитат на: Divna_RR в Януари 05, 2011, 12:43:25 amЗа много години Оушън!И аз да питам нещо. :blink:Ще с.... с.... н.... м..... с.... к..... д... п..... с..... и.... д... с.... ч.... щ.....? /много кодирано стана, но да не го забравя/ Да,но ще чакаш малко..[/quoteМисля,че не.Мерси, Оушън? :58:Повече от месец ли ще чакам?
Цитат на: Divna_RR в Януари 05, 2011, 12:43:25 amЗа много години Оушън!И аз да питам нещо. :blink:Ще с.... с.... н.... м..... с.... к..... д... п..... с..... и.... д... с.... ч.... щ.....? /много кодирано стана, но да не го забравя/ Да,но ще чакаш малко..[/quoteМисля,че не.Мерси, Оушън? :58:Повече от месец ли ще чакам?
За много години Оушън!И аз да питам нещо. :blink:Ще с.... с.... н.... м..... с.... к..... д... п..... с..... и.... д... с.... ч.... щ.....? /много кодирано стана, но да не го забравя/
Ocean, за много и по-добри козирожки години Бобът се оказа прав за първия ми въпросМоля за втори: Ще пр...... :blink:
Цитат на: Oceanborn в Януари 05, 2011, 02:59:37 amЦитат на: Марая в Януари 05, 2011, 02:56:34 amОушън Честита Нова Година! :blink:Честита и на теб мамче, гледам много емоционално си я започнала, на мене Козирога тотално ми ги убива вече тея моменти,но въпреки това се сетих за едно прочувствие тез дни, та се сетих какви сме садо-мазо-емоционално-на-моменти-изперколясало-нисбалансирани Стрелци Ами , на друг Педал съм .....Я един въпрос от мен................................................................................ готово :blink:И може ли един от брат ми , че ще ми вземе лаптопа....И как да го задам от негво име?Мерси....
Цитат на: Марая в Януари 05, 2011, 02:56:34 amОушън Честита Нова Година! :blink:Честита и на теб мамче, гледам много емоционално си я започнала, на мене Козирога тотално ми ги убива вече тея моменти,но въпреки това се сетих за едно прочувствие тез дни, та се сетих какви сме садо-мазо-емоционално-на-моменти-изперколясало-нисбалансирани Стрелци
Оушън Честита Нова Година! :blink:
1 - НЕ!2 - ДА!
Цитат на: Divna_RR в Януари 05, 2011, 03:05:20 amЦитат на: Oceanborn в Януари 05, 2011, 02:48:55 amЦитат на: Divna_RR в Януари 05, 2011, 12:43:25 amЗа много години Оушън!И аз да питам нещо. :blink:Ще с.... с.... н.... м..... с.... к..... д... п..... с..... и.... д... с.... ч.... щ.....? /много кодирано стана, но да не го забравя/ Да,но ще чакаш малко..[/quoteМисля,че не.Мерси, Оушън? :58:Повече от месец ли ще чакам?Благодаря! :58:
Цитат на: Марая в Януари 05, 2011, 03:07:02 amЦитат на: Oceanborn в Януари 05, 2011, 02:59:37 amЦитат на: Марая в Януари 05, 2011, 02:56:34 amОушън Честита Нова Година! :blink:Честита и на теб мамче, гледам много емоционално си я започнала, на мене Козирога тотално ми ги убива вече тея моменти,но въпреки това се сетих за едно прочувствие тез дни, та се сетих какви сме садо-мазо-емоционално-на-моменти-изперколясало-нисбалансирани Стрелци Ами , на друг Педал съм .....Я един въпрос от мен................................................................................ готово :blink:И може ли един от брат ми , че ще ми вземе лаптопа....И как да го задам от негво име?Мерси....Не за теб.Брат ти като е готов,кажи!
Цитат на: Oceanborn в Януари 05, 2011, 03:27:15 amЦитат на: Марая в Януари 05, 2011, 03:07:02 amЦитат на: Oceanborn в Януари 05, 2011, 02:59:37 amЦитат на: Марая в Януари 05, 2011, 02:56:34 amОушън Честита Нова Година! :blink:Честита и на теб мамче, гледам много емоционално си я започнала, на мене Козирога тотално ми ги убива вече тея моменти,но въпреки това се сетих за едно прочувствие тез дни, та се сетих какви сме садо-мазо-емоционално-на-моменти-изперколясало-нисбалансирани Стрелци Ами , на друг Педал съм .....Я един въпрос от мен................................................................................ готово :blink:И може ли един от брат ми , че ще ми вземе лаптопа....И как да го задам от негво име?Мерси....Не за теб.Брат ти като е готов,кажи!Готов е.................................................................................... :blink:
Честита нова година!!!Много здраве,щастие и успехи! :wub:Може ли и аз един въпрос?Зададох го...
За много години!Задавам въпрос -да сменя ли доктора?благодаря предварително :blink:
честита нова година първо....имам 2 въпроса...ако може... :blink:1-зададен2-зададен :blink:
Цитат на: abroad в Януари 05, 2011, 04:01:50 amЦитат на: Oceanborn в Януари 05, 2011, 03:23:35 amЦитат на: abroad в Януари 05, 2011, 03:06:58 amOcean, за много и по-добри козирожки години Бобът се оказа прав за първия ми въпросМоля за втори: Ще пр...... :blink:Мерси за фийдбека За Козирога наздраве, че само той ме кара да работя усилено и да съм дисциплинирана. Ако не е той, ще ме отвее вятъра и ще си изживея дните в мечти...Отговора ти е ДА!Благодаря :blink: след три месеца ще върна отговор за резултатаOcean, мога ли да те замоля за доуточняващ на горния въпрос :blink:Пр......св - пуснах го в пространството
Цитат на: Oceanborn в Януари 05, 2011, 03:23:35 amЦитат на: abroad в Януари 05, 2011, 03:06:58 amOcean, за много и по-добри козирожки години Бобът се оказа прав за първия ми въпросМоля за втори: Ще пр...... :blink:Мерси за фийдбека За Козирога наздраве, че само той ме кара да работя усилено и да съм дисциплинирана. Ако не е той, ще ме отвее вятъра и ще си изживея дните в мечти...Отговора ти е ДА!Благодаря :blink: след три месеца ще върна отговор за резултата
Цитат на: abroad в Януари 05, 2011, 03:06:58 amOcean, за много и по-добри козирожки години Бобът се оказа прав за първия ми въпросМоля за втори: Ще пр...... :blink:Мерси за фийдбека За Козирога наздраве, че само той ме кара да работя усилено и да съм дисциплинирана. Ако не е той, ще ме отвее вятъра и ще си изживея дните в мечти...Отговора ти е ДА!
Оушън,ще ми позволиш ли и още един въпрос?Зададох го....Благодаря ти! :wub: