Здравей Гост

Гледаме на БОБ - Вашите въпроси към Маг Михаела

• 816 Отговора
  • 144076 Прегледи
Re:Гледаме на БОБ - Вашите въпроси към Маг Михаела
« Отговор #580 -: Февруари 03, 2011, 06:25:55 am »

Момичета, извинявам се че след толкова време ви отговарям,но съм ужасно напрегната напоследък и в служебен и в личен план.
Надявам се да ви се сбъднат нещата, днес боба беше благосклонен, макар че ми взе последните сили..

Искам да ви помоля за помощ, бихте ли погледнали в моята карта, имам няколко въпроса:

1. Ще приключи ли успешно проекта който започвам и ще има ли очакваните резултати ( до 31.12.2011 година)?
2. Ще сменя ли сегашното си жилище ( ще успея ли да го продам ) през 2011 година за по-голямо и по-хубаво ( до 31.12.2011)?
3. Ще се разделя ли със сегашния си партньор си през 2012 година?
4. Ще забременея ли през 2012 година ( ако има начин да се види, ако е ДА, дали е от човека с който съм сега или ще е от друг)?
5. През 2012 година ще се преместя ли в чужбина?

Искам да споделя,че за работата не се притеснявам по принцип и доста работя.Това не ме плаши.
За жилището искам да го сменя с по-голямо, но още нямам Акт 16 и това спира продажбата му към момента...
За партньора- много го обичам и се разбираме, мисля че гледаме в една посока, но от време на време имаме мини-кризи, може би нормални за всяка връзка...
За децата - вече много искам да имам деца и се чудя дали съм намерила подходящия партньор, дали да рискувам с него и т.н.
За чужбината - задушавам се в БГ, имам нужда да се махам от тук поне на всеки 2 месеца. Бих живяла там,но ще си бачкам в БГ ( има как да се съвмести )...местенето не ме плаши....

28.11.1985 в 10.20, София, Болница Тина Киркова

Благодаря ви предварително!!!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #581 -: Февруари 03, 2011, 03:35:26 pm »
Kaртите са изчезнали.

« Отговор #582 -: Февруари 03, 2011, 03:47:00 pm »
Съжалявам много, сега всичко е наред и качвам картите, под всяка една съм обозначила каква е:
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

missKapriz

« Отговор #583 -: Февруари 03, 2011, 03:47:52 pm »
Качвам картата като хорар-въпросите са изредени по-назад в поста на Оушън

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #584 -: Февруари 03, 2011, 04:21:49 pm »
1. За този въпрос разглеждах хорара. По всичко личи, че ще приключиш проекта, подхождаш с необходимата отговорност към него. У11 Меркурий е в секстил с У4 Уран, а Луната е на к4, което е още едно потвърждение, че теб те вълнува резултата. На Луната й предстоят хармонични сходящи аспекти.
2. Мисля, че промяна в недвижимо имущество няма да има до края на тази година, дано да греша. Според мен шансове има в средата на следващата при опозицията на Юпитер към Венера, а още по-големи-при съвпада на Сатурн с Венера в Скорпион.
3.,4. В солара за 2012 има предпоставки за бременност, сол. Асц. е в съвпад с Луна в 5-ти натален дом, сол. Слънце е в 6-ти соларен дом. За този период ретро Меркурий е в съвпад със с. Дсц. Мисля, че ще останеш със сегашния си партньор, макар че до 2012 често ще мислиш по въпроса дали е подходящ, ще има различни "за" и "против" причини. Може дори да се разделите за някакво време.
5. Не мога да преценя.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #585 -: Февруари 03, 2011, 04:55:25 pm »
За проекта - да, за чужбина май трайно не го виждам. Новолунието /имай го предвид и по отношение на категоричността на отговорите по хорара/ ти активира темите за партньорство и бъдещо развитие, логично и съвсем в синхрон си задаваш всички тия въпроси, притеснена и объркана накъде да поемеш, ще ти се избистрят нещата обаче, бъди спокойна. Задействан е наталния ти въздушен тригон, аз мисля, че може да очакваш нещо положително в близките дни, свързано с няколко области от живота ти. По-нататък пак питай в конкретика, ако искаш.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Uran

• 6041
« Отговор #586 -: Февруари 03, 2011, 05:10:25 pm »
Виждам финансова зависимост от партньори и то доста подчертана.
Внимавай в боравенето с пари, че по дирекции и прогресии имаш накацали планети в/у натален Нептун. Може и да го проработиш аспекта с дейности по аналогиите му.

« Отговор #587 -: Февруари 03, 2011, 05:14:02 pm »
Благодаря ви девойки!

За проекта и аз така мисля, в работата съм винаги уверена и спокойна и давам максимума.
За партньора - много държа и го обичам, представям си да остареем заедно, но то живота е едно колелооооо... и аз мисля че ще имаме период на преосмисляне на пътищата ни, по-скоро заради мястото където искаме да живеем, как ще работим и най-вече заради децата, който аз толкова искам вече.... но дано не се разделим окончателно. Иначе ние не прекарваме времето си нон-стоп заедно, все пътуваме, я той, я аз...

*

Uran

• 6041
« Отговор #588 -: Февруари 03, 2011, 05:17:45 pm »
По хорара: Относно преместването в чужбина има такава вероятност- Луна е в сходящ тригон със Сатурн ище направи секстил с Венера. Преместването ти пак зависи от партньор.
Относно проекта: Да, ще го приключиш успешно.
Така както си задала въпроса относно партньора ;D отговорът е Да, но не е ли по-добре да зададеш отделен въпрос за него.

« Отговор #589 -: Февруари 03, 2011, 05:19:36 pm »
По хорара: Относно преместването в чужбина има такава вероятност- Луна е в сходящ тригон със Сатурн ище направи секстил с Венера. Преместването ти пак зависи от партньор.
Относно проекта: Да, ще го приключиш успешно.
Така както си задала въпроса относно партньора ;D отговорът е Да, но не е ли по-добре да зададеш отделен въпрос за него.

Да, имаш предвид, че ще се разделим ли? Как да задам отделен въпрос за него? Какво имаш предвид?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #590 -: Февруари 03, 2011, 05:21:25 pm »
По-скоро е не. Тя не иска да се раздели с него.

*

Uran

• 6041
« Отговор #591 -: Февруари 03, 2011, 05:24:51 pm »
Ако въпросът беше обърнат: "Ще остана ли с партньора си?" отговорът щеше да е удовлетворяващо "Да".
Луна ще направи съвпад със Слънце и секстил с Венера.
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 05:33:52 pm от Uran »

« Отговор #592 -: Февруари 03, 2011, 05:36:06 pm »
Ако въпросът беше обърнат: "Ще остана ли с партньора си?" отговорът щеше да е удовлетворяващо "Д"а.
Луна ще направи съвпад със Слънце и секстил с Венера.

Добре де, ако питам: Ще остана ли с партньора си? и отговора е ДА и ако питам Ще се разделя ли с партньора си? и отговора пак е ДА, кое е вярно?

Да задам ли нов въпрос сега? Аз искам да разбера дали това е човека с когото ще имам семейство и деца. Това ми е целта. Защото много говорим за това напоследък,но той иска да живеем в чужбина, аз също искам,но пък в България трябва да ми остане работата, която мога да върша и оттам разбира се. Искам просто да знам дали това ще е бащата на децата ми и мъжа до мен или ще е друг човек. Знам че през 2012-2013 ми е много благоприятно за забременяване и деца. Ако забременея през 2012, кога да се разделя,кога да срещна друг човек пък и чак дете да направим? Смисъл, по логика би трябвало този човек да е човека до мен и бащата на децата ми. Аз това искам да разбера.
По какъв начин да си задам въпроса.

БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ И МНЕНИЯТА ВИ! ОЦЕНЯВАМ ГО, БЛАГОДАРЯ ВИ!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #593 -: Февруари 03, 2011, 05:43:37 pm »
За имота много се колебая, сякаш хем има интерес към него, хем се бавят нещата и дори да станат/да го продадеш, може да не се преместиш в поставения от теб срок. Сори, ако те подвеждам, но колко успявам да се ориентирам по хорарната карта с поставени няколко теми, преплетени една в друга, времето ще покаже.

Да задам ли нов въпрос сега? Аз искам да разбера дали това е човека с когото ще имам семейство и деца. Това ми е целта. Защото много говорим за това напоследък,но той иска да живеем в чужбина, аз също искам,но пък в България трябва да ми остане работата, която мога да върша и оттам разбира се. Искам просто да знам дали това ще е бащата на децата ми и мъжа до мен или ще е друг човек.

Ако мога да ти дам съвет, задай го пак друг ден, концентрирай се точно върху него, вече си го задала, с това няма да стане по-лесно за отговор, ако пак го формулираш сега. В допълнение е и новолуние, не винаги картите са ясни в такива моменти. Иначе ти решаваш.   
« Последна редакция: Февруари 03, 2011, 05:47:47 pm от sunrain »

« Отговор #594 -: Февруари 03, 2011, 05:49:28 pm »
За имота много се колебая, сякаш хем има интерес към него, хем се бавят нещата и дори да станат/да го продадеш, може да не се преместиш в поставения от теб срок. Сори, ако те подвеждам, но колко успявам да се ориентирам по хорарната карта с поставени няколко теми, преплетени една в друга, времето ще покаже.

То е много заплетено,защото нямам Акт 16. Нямаме трафопост и чакаме вече доста време. Така че е нормално да излиза така и на картата. Аз искам да го продам веднага като взема акта, демек поне 2-3 месеца след акта ще трябва да търся клиенти. Пък после може парите да поседят в банката докато се реша какво да правя и какво да купувам. За да купя по-голям ми трябват още пари,които няма да имам преди Ноември-Декември 2011, когато ще ги изплатят, така че е логично до края на 2011 да продам апартамента, но да не съм купила нов.

*

Uran

• 6041
« Отговор #595 -: Февруари 03, 2011, 06:30:31 pm »
Оушън, относно дали това е човекът, послушай сърцето си.
Наистина картата е преплетена и отговорите на въпросите някак си се извеждат през партньпрската тема. Явно първо трябва да разчистиш или да стабилизираш отношенията си и тогава от самосебе си ще се избистрят и другите въпроси.
Сънрейн е права. Задай въпрос след 1 седмица.

*

tanina80

« Отговор #596 -: Февруари 03, 2011, 07:09:11 pm »
Гледам тука хвърляте накакъв боб, ли леща ли ...
Ще ...?

« Отговор #597 -: Февруари 03, 2011, 08:41:46 pm »
Оушън, относно дали това е човекът, послушай сърцето си.
Наистина картата е преплетена и отговорите на въпросите някак си се извеждат през партньпрската тема. Явно първо трябва да разчистиш или да стабилизираш отношенията си и тогава от самосебе си ще се избистрят и другите въпроси.
Сънрейн е права. Задай въпрос след 1 седмица.

Мерси Уранче, мерси Съни,
наистина съм супер объркана! Аз сама си усещам,че не е сега времето да питам това.
Сърцето ми казва ДА,но не защото го обичам, а защото го усещам като същество и човек до себе си.
Като приятел, като съратник, като близка душа. Все едно има някаква карма. Това не е любов, влюбвала съм се
безпаметно и скучно в много мъже. Това е друго, не казвам по-истинско или по-силно, а различно.
Нека оставя нещата така, пък ще видим.

Благодаря за проекта - важен ми е, защото аз обожавам да работя и се чувствам добре от това. Действително имам определена зависимост финансова от мъжа до мен, но само в моменти в които имам нужда от помощта му. Тоест, ако утре него го няма, ще се оправям и сама.
За жилището - и аз така мисля, че ще го продам,но ново ще се взима по-нататък.
За чужбината - също така го усещам, хем тука, хем там ще съм и всъщност това е което искам и аз.
За мъжа и децата - ще го видим по-натам.
Благодаря ви !!!!!!!!

*

tanina80

« Отговор #598 -: Февруари 03, 2011, 08:55:14 pm »
Сърцето ми казва ДА,но не защото го обичам, а защото го усещам като същество и човек до себе си.
Като приятел, като съратник, като близка душа. Все едно има някаква карма. Това не е любов, влюбвала съм се безпаметно и скучно в много мъже. Това е друго, не казвам по-истинско или по-силно, а различно.
Ами според мен това ще да е истинската ти любов. Може ли само да кажеш имало ли е транзит на СЛВ ... или нещо такова в  момента, в който за първи път си усетила, че изпитваш нещо към този човек, че проверявам едни схеми тука ...

« Отговор #599 -: Февруари 03, 2011, 09:15:06 pm »
Като приятел, като съратник, като близка душа. Все едно има някаква карма. Това не е любов, влюбвала съм се безпаметно и скучно в много мъже. Това е друго, не казвам по-истинско или по-силно, а различно.
Ами според мен това ще да е истинската ти любов. Може ли само да кажеш имало ли е транзит на СЛВ ... или нещо такова в  момента, в който за първи път си усетила, че изпитваш нещо към този човек, че проверявам едни схеми тука ...

Не знам дали е имало транзит.
Запознахме се  27-28 Април 2010.