Mоля те - ще ...................?благодаря ти :blink:
Оушън, къде си бре момееее ?Имам въпросчета за бобеца 1. Б...................?2. О...................?
Оушън наоколо ли си? :rolleyes: Може ли да питам нещо?Ако н....П.....з..а....и...у.? Благодаря, предварително :wub:
Оушън, еднин въпрос и за моя боб:ще н..... ли и.... л...... с..... и ще б... ли щ.......? 10х
Благодаря ти за отделеното внимание!Може ли още един.. Ще и... л.... н... п.... с.... л.... о... т... в... м...., и... и... сп...?
Цитат на: xtz в Март 11, 2011, 04:54:25 amБлагодаря ти за отделеното внимание!Може ли още един.. Ще и... л.... н... п.... с.... л.... о... т... в... м...., и... и... сп...?Не...
Цитат на: Yaya в Март 21, 2011, 02:20:06 amОушън, еднин въпрос и за моя боб:ще н..... ли и.... л...... с..... и ще б... ли щ.......? 10х Да, мъж има намесен и нещо недоказано, недоправено...
Цитат на: Oceanborn в Март 21, 2011, 07:32:42 amЦитат на: Yaya в Март 21, 2011, 02:20:06 amОушън, еднин въпрос и за моя боб:ще н..... ли и.... л...... с..... и ще б... ли щ.......? 10х Да, мъж има намесен и нещо недоказано, недоправено...яяяяяяя, ти си желязна, бе
мнооо` съм семпла, а? :57:
Цитат на: Last_Kiss в Март 12, 2011, 05:59:27 amOceanborn,може ли 2 въпроса?1. Пр... ли ми н..а ...в и в....а?2. А тази ....а с ....д...о ли е?Благодаря! :wub:Благодаря ти! :kissd:1. Да, с леки затруднения.2. Не.
Oceanborn,може ли 2 въпроса?1. Пр... ли ми н..а ...в и в....а?2. А тази ....а с ....д...о ли е?Благодаря! :wub:
Ако може и аз да питам нещоЩе се получи ли връзка между мен и ....Благодаря предварително
Имам въпрос....Ето го:ще.......................................?