Имам 2 много важни за мен въпроса, ако имаш време, моля те да ми отгожовриш... 1. Има ли .......................................?2. Ще с............с....м....?Блгагодаря ти предварително :kissd:
Може ли два въпроса?Ще има ли .... ?Ще започна ли.... ....на ...а до края на май месец?Благодаря ти :wub:
Оушън, имам 2 въпроса към боба. :blink:1. М... иска ли ...?2. Ще имам ли ...?Благодаря! :58:
Ocean искам да питам боба нещо... :blink:Ще стигне ли ......?Последиците за мен ........?Дошло ли е времето....? :blink:
Имам и аз въпрос, задавам го. Благодаря ти, предварително.
Цитат на: Divna в Април 12, 2011, 01:34:40 amОушън, имам 2 въпроса към боба. :blink:1. М... иска ли ...?2. Ще имам ли ...?Благодаря! :58:1. Да.2. Да.
Цитат на: Kaktos4e в Февруари 10, 2011, 10:51:55 pmЗдравейте, аз съм нова тук и още много далеч от разбирането на астрологията но искам да попитам и аз нещо боба.То въпросчето ми е: Подходящ ли е моментът да ...........?НЕ е сега момента !!
Здравейте, аз съм нова тук и още много далеч от разбирането на астрологията но искам да попитам и аз нещо боба.То въпросчето ми е: Подходящ ли е моментът да ...........?
Може ли да задам и аз въпрос към Оушън - респективно боба ?