Здравей Гост

Секса и зодиите

• 154 Отговора
  • 31612 Прегледи
*

Yaya

• 2265
Re: Секса и зодиите
« Отговор #100 -: Октомври 02, 2013, 01:26:05 pm »
Уж за Скорпионите пишат все, че били най-добри, че прониквали най-дълбоко, а като чета, май не е така.  ;D

:haha: :haha: :haha: прониквали най-дълбоко, ши ма умориш!!!

Моят опит 2ма от 2ма показва, че тезата е 100% лъжа  ;D
Хм, погледнах Марсовете - всички, които хваля, са огнени с хармоничен аспект към Сатурн. При мен У7 е Марс, също в Лъв. Венерата У8 ми е земна, но не си падам по земен Марс....

А какво ще кажете за Марс в Рак съвпад Луна? Има един, който ме е подгонил сериозно тези дни... на мен ми е в квадрат с Луната и тригон със Слънцето. И полусекстил с моя Марс.
« Последна редакция: Октомври 02, 2013, 01:31:45 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Veselin

• 2737
« Отговор #101 -: Октомври 02, 2013, 01:34:13 pm »
Ами така прочетох по-назад в темата, някой от форумците го беше писал, но май мнението беше от 2010.

Вече си в Бисерите, и да се оправдаваш няма връщане назад  ;D ;D
Видях и благодаря!  :P

« Отговор #102 -: Октомври 02, 2013, 01:38:03 pm »
Уж за Скорпионите пишат все, че били най-добри, че прониквали най-дълбоко, а като чета, май не е така.  ;D

:haha: :haha: :haha: прониквали най-дълбоко, ши ма умориш!!!

Моят опит 2ма от 2ма показва, че тезата е 100% лъжа  ;D
Хм, погледнах Марсовете - всички, които хваля, са огнени с хармоничен аспект към Сатурн. При мен У7 е Марс, също в Лъв. Венерата У8 ми е земна, но не си падам по земен Марс....

А какво ще кажете за Марс в Рак съвпад Луна? Има един, който ме е подгонил сериозно тези дни... на мен ми е в квадрат с Луната и тригон със Слънцето. И полусекстил с моя Марс.

Кое е в квадрат с Луната? Марс съвпад с Луна дава страст в синастрия.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #103 -: Октомври 02, 2013, 02:19:03 pm »
той си има Марс съвпад с Луната, но неговият Марс е в квадрат с моята Луна и тригон с мое слънце
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #104 -: Октомври 02, 2013, 02:20:05 pm »
Да вземем да направим класация и на най-непохватните любовници?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #105 -: Октомври 02, 2013, 02:32:46 pm »
а пък аз гледам венерата за това какъв любовник е мъжа  :-\

« Отговор #106 -: Октомври 02, 2013, 02:47:18 pm »
1водомна в Лъв, какво ще кажеш интере ми е..:)
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #107 -: Октомври 02, 2013, 03:04:48 pm »
с такава нямам опит  ;D

« Отговор #108 -: Октомври 02, 2013, 03:06:17 pm »
с такава нямам опит  ;D
хахахахаха, поне си казваш, а не импровизираш, астрологично...:)
Твоя марс где е?
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #109 -: Октомври 02, 2013, 03:12:39 pm »
в лъв.
все пак защо марс се гледа в мъжка карта?  аз съм запомнила, че е венера или луна. а за жената марс или слънце. и съответно по аспектите между тях в 2 карти се съди за сексуалното взаимодействие

« Отговор #110 -: Октомври 02, 2013, 03:36:14 pm »
в лъв.
все пак защо марс се гледа в мъжка карта?  аз съм запомнила, че е венера или луна. а за жената марс или слънце. и съответно по аспектите между тях в 2 карти се съди за сексуалното взаимодействие
Ми идеална си,..какво искаш..:)

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #111 -: Октомври 02, 2013, 03:37:29 pm »
за мене си знам. за мъжете питам, да не се хабя напразно  ;D

« Отговор #112 -: Октомври 02, 2013, 03:38:18 pm »
за мене си знам. за мъжете питам, да не се хабя напразно  ;D
Тест драф, според мен това е начина..:))))

« Отговор #113 -: Октомври 02, 2013, 03:42:04 pm »
  Нерил,първо ще се пошегувам,затова да не вземеш нещо да се обидиш :blink:
  Първодомната Венера в Лъв си я представям така. Едно такова хубаво лъвче като на аватара ти застанало пред огледалото и се гледа и си мисли:  "Леле, какъв съм хубав....и каква е хубава и лъскава гривата ми и какъв съм снажен и гордо изправен......а пък и гласа ми е прекрасен....като  изрева всички се обръщат към мен......толкова се харесвам....ако можех сам щях да си го......."
    Сега сериозно.Мисля,че ако Венерата в Лъв е хармонична и ако е влюбена,може да бъде прекрасна,галантна ,щедра и да обърне достатъчно внимание на жената(естествено ще иска и да го похвалят после).Марса в Близнаци да омае дамата със сладки приказки и да я накара да се чувства на седмото небе.Секса естествено няма да протича в мълчание,но недай си боже да му се направи някаква забележка,че нещо не е свършил като хората  или не го оценят ,ще се обиди дълбоко.

Към Клер. Луната и Венерата се гледа при мъжа за да се види какъв тип партньорка би му допаднала и привлякла,но когато става въпрос за неговата сексуалност се гледа и Марса. Общо взето Марс трябва да се има в предвид и в женска и в мъжка карта.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #114 -: Октомври 02, 2013, 03:48:07 pm »
благодаря

« Отговор #115 -: Октомври 02, 2013, 03:52:01 pm »
  Нерил,първо ще се пошегувам,затова да не вземеш нещо да се обидиш :blink:
  Първодомната Венера в Лъв си я представям така. Едно такова хубаво лъвче като на аватара ти застанало пред огледалото и се гледа и си мисли:  "Леле, какъв съм хубав....и каква е хубава и лъскава гривата ми и какъв съм снажен и гордо изправен......а пък и гласа ми е прекрасен....като  изрева всички се обръщат към мен......толкова се харесвам....ако можех сам щях да си го......."
    Сега сериозно.Мисля,че ако Венерата в Лъв е хармонична и ако е влюбена,може да бъде прекрасна,галантна ,щедра и да обърне достатъчно внимание на жената(естествено ще иска и да го похвалят после).Марса в Близнаци да омае дамата със сладки приказки и да я накара да се чувства на седмото небе.Секса естествено няма да протича в мълчание,но недай си боже да му се направи някаква забележка,че нещо не е свършил като хората  или не го оценят ,ще се обиди дълбоко.

Към Клер. Луната и Венерата се гледа при мъжа за да се види какъв тип партньорка би му допаднала и привлякла,но когато става въпрос за неговата сексуалност се гледа и Марса. Общо взето Марс трябва да се има в предвид и в женска и в мъжка карта.
Точно така мисля за себе си, ама не съм обидчив принципно...Само се обиждам и губя интерес, когато някоя за да се прави на интересна не иска да се бориме. Според мен поне на 3тата среща максимум трябва да има нещо, иначе губя интерес и се чувствам засегнат...Ми така де, мисля съм лицеприятен и пърфект джентълмен(песен на хелоуин), за да не го направиме, нама да и вадя око все пак?
Пък и да ми се взема на сериозно някоя, ае нема нужда..

« Отговор #116 -: Октомври 02, 2013, 04:12:30 pm »
Ех, вие огнените сте много нетърпеливи ,бре. Айде лъвчетата пак както казваш може да издържат до третата среща ама тези овнените са направо непоносими.Наскоро имах опит с двама такива.Единя беше с овенска Венера а другия слънчев овен. Директно започват да си правят устата за ала-бала и тръгват да ме пипат по гърдите. Айде моля,моля. Моите рачешки Венера и Марс са по-чувствителни и едно такова поведение рязко ме отблъсква. :angry:

« Отговор #117 -: Октомври 02, 2013, 04:15:14 pm »
Ех, вие огнените сте много нетърпеливи ,бре. Айде лъвчетата пак както казваш може да издържат до третата среща ама тези овнените са направо непоносими.Наскоро имах опит с двама такива.Единя беше с овенска Венера а другия слънчев овен. Директно започват да си правят устата за ала-бала и тръгват да ме пипат по гърдите. Айде моля,моля. Моите рачешки Венера и Марс са по-чувствителни и едно такова поведение рязко ме отблъсква. :angry:
Ами случвало ми се е на чва среща да правя секс, ама са ми давали повод. Иначе някоя да усетя дори и да ме иска, освен кисесс повече не правя, за да видя на къде вървят нещата и така...
Ама на 1ва среща, да щипя за циците, това е дива селяндурщина

« Отговор #118 -: Октомври 02, 2013, 04:52:08 pm »
   И държа да подчертая ,че с тези двамата не съм излизала на среща поне както се казва да си мислят ,че имат шанс щом съм се съгласила.Виждала съм ги един-два пъти по други поводи,предимно служебни .
  Иначе и на мен ми се случи доста отдавна да правя секс след един час след запознанството ,но там всичко се случи много естествено и странно.И двамата имахме чувството ,че сме се виждали. Човека имаше Луна,Венера и Марс в Рак,възлите бяха активирани,тежкарите също.  :-[

« Отговор #119 -: Октомври 02, 2013, 04:54:42 pm »
Нямам идея как проникват Скорпионите, ама Скорпионките се раздават докрай при подходящи условия. Вероятно все пак зависи от това, как са поставени Марс и Венера, де. Или пък просто имаме еднакво разбиране за секса и затова си пасваме.