а пък аз гледам венерата за това какъв любовник е мъжа 
1водомна в Лъв, какво ще кажеш интере ми е..
Нерил,първо ще се пошегувам,затова да не вземеш нещо да се обидиш :blink:
Първодомната Венера в Лъв си я представям така. Едно такова хубаво лъвче като на аватара ти застанало пред огледалото и се гледа и си мисли: "Леле, какъв съм хубав....и каква е хубава и лъскава гривата ми и какъв съм снажен и гордо изправен......а пък и гласа ми е прекрасен....като изрева всички се обръщат към мен......толкова се харесвам....ако можех сам щях да си го......."
Сега сериозно.Мисля,че ако Венерата в Лъв е хармонична и ако е влюбена,може да бъде прекрасна,галантна ,щедра и да обърне достатъчно внимание на жената(естествено ще иска и да го похвалят после).Марса в Близнаци да омае дамата със сладки приказки и да я накара да се чувства на седмото небе.Секса естествено няма да протича в мълчание,но недай си боже да му се направи някаква забележка,че нещо не е свършил като хората или не го оценят ,ще се обиди дълбоко.
Към Клер. Луната и Венерата се гледа при мъжа за да се види какъв тип партньорка би му допаднала и привлякла,но когато става въпрос за неговата сексуалност се гледа и Марса. Общо взето Марс трябва да се има в предвид и в женска и в мъжка карта.