Здравей Гост

Секса и зодиите

• 154 Отговора
  • 31681 Прегледи
Re: Секса и зодиите
« Отговор #120 -: Октомври 02, 2013, 04:58:23 pm »
   И държа да подчертая ,че с тези двамата не съм излизала на среща поне както се казва да си мислят ,че имат шанс щом съм се съгласила.Виждала съм ги един-два пъти по други поводи,предимно служебни .
  Иначе и на мен ми се случи доста отдавна да правя секс след един час след запознанството ,но там всичко се случи много естествено и странно.И двамата имахме чувството ,че сме се виждали. Човека имаше Луна,Венера и Марс в Рак,възлите бяха активирани,тежкарите също.  :-[
Всеки нормален човек е минавал през това, секс за една вечер или от 1ва среща...
Но съм против селяниите, независимо от чия страна са...
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #121 -: Октомври 02, 2013, 05:45:10 pm »
какво общо има сексът на 1ва среща с елементарното възпитание и зачитане на личното пространство на хората, питам аз?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #122 -: Октомври 02, 2013, 07:00:55 pm »
Аз дето съм жена с тази овенска венера и аз нямам търпение да чакам някой да се начуди пикае ли му се или друго нещо ;D
Принципно нямам проблем да ме баламосват известно време ама рядко се среща някой който да знае как да баламосва качествено :P

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #123 -: Октомври 02, 2013, 10:48:58 pm »
За мен най-тъжно беше положението с един Телец, първо бяха едни самореклами колко бил добър в секса колко бил велик, след това пълна скръб. Не знам къде му е Марса защото веднага след това изпълнение изиграх "да изчезнеш за 60 секунди". Сега като чуя за Телец и отговорът ми е "не благодаря". Нямам добри впечатления и от Девите.
За Козирог мога да кажа че са добри, но консервативни. С Близнак средна работа, но имат фантазия и ако млъкнат и спрът да философстват нещата може и да се получат.
И сега моите фаворити: Риба пълно пасване и сексуално и психологическо тотална нирвана, Лъв няма такова удоволствие оставяш го той да води и всичко е супер и най-добре съм се чувсвала с Овен, страс, нежност и 100% отдаване.

От Козирога нататък всички са с Марс в Рак.

« Отговор #124 -: Октомври 02, 2013, 11:26:36 pm »
…За Козирог мога да кажа че са добри, но консервативни

Такъв ти се е паднал, не бих казал, че е правило. Козите са… леле-мале, олѐ-олѐ! :)

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #125 -: Октомври 03, 2013, 08:29:38 am »
За мен най-тъжно беше положението с един Телец, първо бяха едни самореклами колко бил добър в секса колко бил велик, след това пълна скръб. Не знам къде му е Марса защото веднага след това изпълнение изиграх "да изчезнеш за 60 секунди". Сега като чуя за Телец и отговорът ми е "не благодаря". Нямам добри впечатления и от Девите.
За Козирог мога да кажа че са добри, но консервативни. С Близнак средна работа, но имат фантазия и ако млъкнат и спрът да философстват нещата може и да се получат.
И сега моите фаворити: Риба пълно пасване и сексуално и психологическо тотална нирвана, Лъв няма такова удоволствие оставяш го той да води и всичко е супер и най-добре съм се чувсвала с Овен, страс, нежност и 100% отдаване.

От Козирога нататък всички са с Марс в Рак.

Леле, като чуя за Марс в Рак и изпитвам ужас.Въпросният господин, с когото преди години не ни се получи, беше: :ar: :sun:  :aq: :moo:  :mer: :ven: :pi:  :mar: :sat: :ca: и нямаше грам, ама грам земя в хороскопа, а най-големия проблем беше ,че неговия Сатурн в съвпад с моята Луна. :-X

« Отговор #126 -: Октомври 03, 2013, 02:33:46 pm »
 :blink:Според мен всичко отпира до синастрия,и до степента на привличане между партньорите.Ако някой силно ме привлича- с него ще съм склонна да опитам всичко/нормално ;D/,но ако човека не ме предразположи-или ако нещо в него ме отблъсне...тогава наистина...няма да мога да се отпусна и няма да дам всичко от себе си...дет се вика...мога да съм 2-те крайности...огън и лед...Предполагам,че с повечето хора е така...но може и да греша.
За протокола...до момента в моята класация...номер 1 отреждам на Лъв и Риби.

« Отговор #127 -: Октомври 03, 2013, 02:36:18 pm »
:blink:Според мен всичко отпира до синастрия,и до степента на привличане между партньорите.Ако някой силно ме привлича- с него ще съм склонна да опитам всичко/нормално ;D/,но ако човека не ме предразположи-или ако нещо в него ме отблъсне...тогава наистина...няма да мога да се отпусна и няма да дам всичко от себе си...дет се вика...мога да съм 2-те крайности...огън и лед...Предполагам,че с повечето хора е така...но може и да греша.
За протокола...до момента в моята класация...номер 1 отреждам на Лъв и Риби.
Много ясно, че Лъвчетата сме номер едно...:))))
Тайната на успеха в живота е да си готов за добрата възможност, когато тя настъпи.

« Отговор #128 -: Октомври 03, 2013, 02:39:19 pm »
 ;Dтеб не те броим...самовлюбко ;D

« Отговор #129 -: Октомври 03, 2013, 02:41:33 pm »
;Dтеб не те броим...самовлюбко ;D
Хахахахахахахахахахаха...Аз обобщавам за зодията, не визирам себе си, само този път..Странно, но факт поне този път..:)

« Отговор #130 -: Октомври 03, 2013, 05:51:02 pm »
Колкото и да се фукаш, със скорпионите не можете да се мерите , според мен :blink:
Всичко е възможно. Невъзможното просто отнема по-дълго време.

*

Asya

• *
  • 98
« Отговор #131 -: Октомври 03, 2013, 06:20:41 pm »
Няма такъв любовник, когото всички жени ще харесат. Хората си падат по различни неща. Аз съм  жена скорпион и най-добрите ми любовници са били Козирог, Дева и Близнаци. Всъщност само двама от козирозите бяха добри, третият не беше нищо особено!:) Овенът - става! Скорпион - мнооого силно надценеен, не си падам! Телец - нищо особено, мудна работа, иначе грижовен!:) Водолей - много авангарден, не си падам по груповите изпълнения! Рак - бива! Май нямам опит с всички зодии, но нищо не се знае!:)

« Отговор #132 -: Октомври 03, 2013, 06:32:03 pm »
Да се обадя и аз. Не знам защо, но и от мои наблюдения, и от мненията във форума излиза, че девите не са много зле в леглото, въпреки лошия етикет, който ни сложи Линда Гудман, и по който целия свят се повлия и даже като се пишат "авторски" статии за зодията,  все се водят по нейната почти художествена литература. Не я отричам, но е крайна за девите. По отношение на моите впечатленя- била съм със скорпиони и за мен лично не покриват представата за царе на страстта, добрата техника и резултатен флирт. Положението е по-скоро 50-50. Да, сексът се случва вътре в тях, чувствителни са, но не умеят да предават това на партньора лесно, а желанието да нараниш, ако не получиш отклик, просто ме отблъсква и ми се виждат повече неуравновесени, отколкото жестоки или силни. Така че за мен скорпионския секс е до голяма степен отново хубав спомен на Линда Гудман от нейния личен живот, отколкото астролгоично правило. Не ги отричам въобще, но определено не са ми най-добрите в класацията. В моята класация най-слаби, дотам да не мога да си легна с такъв представител, са Телците. Не твърдя, че не стават, просто не ме палят, а често се изцепват несериозно, с което само ме отблъскват. Двама познати имам Телци, и двамата едновременно са с марс във Везни и асцендент Везни. И двамата са ми казвали, че имат проблем с ерекцията, въпреки че са съвсем млади, а единият ми вика че сексът му е скучен. От личен опит- все не ме привличат и все са ми асексуални мъже с повечко лични планети или асц. във везни. По слънчев знак най ме кефят водолеи, риби, осъзнати лъвове / иначе твърде голямо и обсебващо его/, скорпиони.

Овен       70%  не са много по детайлите и дългата игра, но има вътрешно разбиране и химия
Телец      ?
Близнаци  70%  яко химия, малко са смешни, защото все си говорят на себе си, но със силно усещане за партньора и досега никой не е издържал нормално, все са за 1-2 мин. :D Иначе ми допада, че помпат мускули пред жената и са готови на всякаква сцена на "превземане" в спалнята и все почват преди да легнат. Като свалячи не са особено добри иначе.
Рак        ? не знам, иначе са много стратегически свалячи, жената може да се почувства като истинска принцеса. За всичко са се грижат предварително. Малко ми липсва химия, но мисля че е от синастрия или аз просто не ги усещам.
Лъв    - 90%, направо и 100, ако вади венера в дева. Страхотни са не само в леглото, но и като ухажори. Вероятно най-добрите ухажори.
Дева     80% от такива ме е срам, понеже и аз съм дева и припознавам слабите си страни в тях. Иначе са готови на всичко и го правят. Мисля, че имат силно усещане партньора и какво се случва в главата му, поради което знаят как да се целят. Ако съдя по себе си - влюбваме се и сме чувствителни, а не както Линда Гудман ни етикетира като най-големите дървета.
Везни    80% слънце във везни ме кефи, за различка от лични планети във везни, но само 1 реално впечатление имам, другото е просто комуникация с познати.
Скорпион - противоречиви за мен. Може да са пълно 100%, може да са и 10%, много относително
Стрелец - 50% - много трудно да се озова в легло с такъв, макар че имам огнени планети и асц. там. Обикновени и не особено наясно със секса ми се виждат.
Козирог - 90% - химия и техника, но процентът е само за леглото, иначе бих намалила.
Водолей - 100% - стига да е мой тип като мъж, после нямам просто забележка.
Риби - 90% - готови са да бъдат всичко в леглото, абе супер са
« Последна редакция: Октомври 03, 2013, 06:39:56 pm от godina2800 »

« Отговор #133 -: Октомври 03, 2013, 07:11:36 pm »
Чувствам се неудобно от скромния си опит  :-[, но ...За статистиката: Телец, добре нахранен преди и след секс може да е издръжлив,  но мнооого монотонен и еднообразен, гледа своя кеф. Скорпион, имаше потенциал, ама трябваше да бъде обучаван, не съм впечатлена, може да е задобрял с времето, аз го прилапах на 21, може да е развил технически потенциал, макар че се съмнявам,отдаден на алкохола в момента. Мой фаворит е Овен с Марс в Телец, тригониран от Плутон, страст, отдаденост, издръжливост, химия, огън и жупел, но много ревност пък там. Угодия няма. Като ви чета, трябва да се пробва с Лъв и/или Козирог  :blink:

« Отговор #134 -: Октомври 03, 2013, 08:58:19 pm »
И според мен опира до синастрия и натал. С Марс в Стрелец, 80% от партньорите ми са огнен знак като болшинството са Стрелци. Със земни знаци и Рак не съм имала отношения и нямам мнение. Но за статистиката, без намесени чувства, на първо място слагам Стрелец с Марс в Скорпион/Венера в Стрелец/Луна в Козирог, просто перфектен във всяко едно отношение, не само технически :blink: На последно място  - иначе най-сексуалната зодия Скорпион с Марс в Лъв/Венера във Везни/Луна в Дева.

*

Rose

• *
  • 92
« Отговор #135 -: Октомври 03, 2013, 10:03:14 pm »
:blink:Според мен всичко отпира до синастрия,и до степента на привличане между партньорите.Ако някой силно ме привлича- с него ще съм склонна да опитам всичко/нормално ;D/,но ако човека не ме предразположи-или ако нещо в него ме отблъсне...тогава наистина...няма да мога да се отпусна и няма да дам всичко от себе си...
Определено е до синастрия, тя е водеща да се получат нещата между двама души, но в поведението и отношението се проявяват характеристиките на зодията. Сега се замислих как ли се проявява ацендента в секса и не трябва ли той да е по-определящ от слънчевия знак.

« Отговор #136 -: Октомври 04, 2013, 03:24:30 am »
Иска ли питане ? Овен много ясно :P . И задължително Венерата да е в Риби. Ако тези му планети не попадат в моите 7ми и 8ми домове, хич да не ми го хвалите ;D !

« Отговор #137 -: Октомври 04, 2013, 07:48:02 am »
Странно ми е ако не знаете разположението на планетите, как ще изберете мъж(жена)?
И кво, ще му правите натал на ум по време на срещата ли?
Стига бе хора, в крайна сметка натала си е натал, секса е друго..:)
Не бива така...

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #138 -: Октомври 04, 2013, 08:07:12 am »
На последно място  - иначе най-сексуалната зодия Скорпион с Марс в Лъв/Венера във Везни/Луна в Дева.

Ъ? ;D

Нерил, както си лъв а аз съм риби и почти всички са единодушни, че тези зодии са най-добри, представяш ли си ако се съберем какво ще стане :P

« Отговор #139 -: Октомври 04, 2013, 08:33:46 am »
На последно място  - иначе най-сексуалната зодия Скорпион с Марс в Лъв/Венера във Везни/Луна в Дева.

Ъ? ;D

Нерил, както си лъв а аз съм риби и почти всички са единодушни, че тези зодии са най-добри, представяш ли си ако се съберем какво ще стане :P
  С твоята овенска Венера и неговите лъвски планетки ще падат дрехите в движение :blink: :blink: :blink:

Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак