Да се обадя и аз. Не знам защо, но и от мои наблюдения, и от мненията във форума излиза, че девите не са много зле в леглото, въпреки лошия етикет, който ни сложи Линда Гудман, и по който целия свят се повлия и даже като се пишат "авторски" статии за зодията, все се водят по нейната почти художествена литература. Не я отричам, но е крайна за девите. По отношение на моите впечатленя- била съм със скорпиони и за мен лично не покриват представата за царе на страстта, добрата техника и резултатен флирт. Положението е по-скоро 50-50. Да, сексът се случва вътре в тях, чувствителни са, но не умеят да предават това на партньора лесно, а желанието да нараниш, ако не получиш отклик, просто ме отблъсква и ми се виждат повече неуравновесени, отколкото жестоки или силни. Така че за мен скорпионския секс е до голяма степен отново хубав спомен на Линда Гудман от нейния личен живот, отколкото астролгоично правило. Не ги отричам въобще, но определено не са ми най-добрите в класацията. В моята класация най-слаби, дотам да не мога да си легна с такъв представител, са Телците. Не твърдя, че не стават, просто не ме палят, а често се изцепват несериозно, с което само ме отблъскват. Двама познати имам Телци, и двамата едновременно са с марс във Везни и асцендент Везни. И двамата са ми казвали, че имат проблем с ерекцията, въпреки че са съвсем млади, а единият ми вика че сексът му е скучен. От личен опит- все не ме привличат и все са ми асексуални мъже с повечко лични планети или асц. във везни. По слънчев знак най ме кефят водолеи, риби, осъзнати лъвове / иначе твърде голямо и обсебващо его/, скорпиони.
Овен 70% не са много по детайлите и дългата игра, но има вътрешно разбиране и химия
Телец ?
Близнаци 70% яко химия, малко са смешни, защото все си говорят на себе си, но със силно усещане за партньора и досега никой не е издържал нормално, все са за 1-2 мин.

Иначе ми допада, че помпат мускули пред жената и са готови на всякаква сцена на "превземане" в спалнята и все почват преди да легнат. Като свалячи не са особено добри иначе.
Рак ? не знам, иначе са много стратегически свалячи, жената може да се почувства като истинска принцеса. За всичко са се грижат предварително. Малко ми липсва химия, но мисля че е от синастрия или аз просто не ги усещам.
Лъв - 90%, направо и 100, ако вади венера в дева. Страхотни са не само в леглото, но и като ухажори. Вероятно най-добрите ухажори.
Дева 80% от такива ме е срам, понеже и аз съм дева и припознавам слабите си страни в тях. Иначе са готови на всичко и го правят. Мисля, че имат силно усещане партньора и какво се случва в главата му, поради което знаят как да се целят. Ако съдя по себе си - влюбваме се и сме чувствителни, а не както Линда Гудман ни етикетира като най-големите дървета.
Везни 80% слънце във везни ме кефи, за различка от лични планети във везни, но само 1 реално впечатление имам, другото е просто комуникация с познати.
Скорпион - противоречиви за мен. Може да са пълно 100%, може да са и 10%, много относително
Стрелец - 50% - много трудно да се озова в легло с такъв, макар че имам огнени планети и асц. там. Обикновени и не особено наясно със секса ми се виждат.
Козирог - 90% - химия и техника, но процентът е само за леглото, иначе бих намалила.
Водолей - 100% - стига да е мой тип като мъж, после нямам просто забележка.
Риби - 90% - готови са да бъдат всичко в леглото, абе супер са