Здравей Гост

Ще успее ли проекта Първанов

• 98 Отговора
  • 10659 Прегледи
*

perla

• *
  • 73
Re:Ще успее ли проекта Първанов
« Отговор #60 -: Ноември 11, 2010, 09:12:11 pm »
Хайде да му сложим на проекта рожденната карта с дата 11.11.2010г. и час на раждане 12:00? Макар че това е официалното му "раждане" пред обществото, а не "зачеването" му, нито пък датата на официалното му регистриране.

Тук пише, че форумът е започнал в 10,30. http://www.focus-news.net/?id=n1459967  Не е ли по-правилно да се вземе този час?  :-\

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Ноември 11, 2010, 09:14:42 pm »
Точния час е 10:37 мин. София :blink:

Просто имам проблем с астрокома , а програмата с която работя е прекалено сложна за качване...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #62 -: Ноември 11, 2010, 09:17:45 pm »
Сестро, аз не съм съгласна за това че Първанов е добър политик.
Първанов е лицемерен, мазен Рак, който е научен за изрича определени фрази и да симулира работа.
Нищо повече.С какво е по-различен от другите? Партията го е създала, а сега се прави на друг.
Агент Гоце, моля ви се...Мекере на комунистите, закърмено,нахранено,оядено.
Той е дал много повече на сивата икономика и мутрите,отколкото Костов например.
Той е чадър на много гадини и трябва да си плати.
Лицемерен е и му личи. Прави се на дипломат и на добър човек,но всъщност е точно обратното.
Той е това, което аз наричам " фалшива самоличност".

Хората се умориха вече.Нито Алексей Петров ще стане президент,нито Първанов ще прокопса.
Да може да вземе някакво малко парче от тортата, но с кои хора? Стари,забравени скелети от гардероба?
Има ли в БГ политик,който да не е корумпиран? Нали ги гледам всеки ден...

Не знам какво показва картата,но аз казвам НЕ и се моля да е НЕ.

Напълно съм съгласна с теб! Два мандата и нула резултатна работа. Вярно че президента няма големи правомощия, но и тези, които има му стигат да помогне на изстрадалия ни народ. И съм сигурна, че е наясно с всички престъпни групировки. Затова казват, че мафията си има държава!

И аз се присъединявам към вашите мнения. Вярно е, че президента няма големи правомощия, но в последните месеци и година не спря да прави гафове и да влиза в конфликти в ефир с правителството. Аз нямам желание да ме управлява човек, който днес е така, а утре-иначе. Могат да си говорят културно на 4 очи, не чрез медиите. И къде беше през последните 4-5 години, докато беше на власт тройната коалиция....дето не се накраде. Но тогава не говореше срещу СерГейчо...щото сигурно заедно си ходят.  :blink:

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #63 -: Ноември 11, 2010, 09:21:58 pm »
Имаме всичко , просто всичко с изключение на едно - а то е да започнем да търсим не помощи и подеяния , а себе си.... :blink:

Имаме всичко, без едно - един почтен човек в политиката. Но от друга страна такъв човек не би могъл да оцелее сред глутницата вълци. С така написаното оставам с убеждение, че едва ли не сме извън себе си...да се търсим цял живот.  ;D Българинът не е свикнал и няма нужда от подаяния.

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #64 -: Ноември 11, 2010, 09:23:24 pm »

Просто имам проблем с астрокома , а програмата с която работя е прекалено сложна за качване...

Програмата чак не е нужно да се качва тук. А този час къде го пише. Може ли линк. Такъв час никъде не срещнах.

*

Марая

• 28287
« Отговор #65 -: Ноември 11, 2010, 09:26:23 pm »

Програмата чак не е нужно да се качва тук. А този час къде го пише. Може ли линк. Такъв час никъде не срещнах.

Едно птиченце ми каза преди малко.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #66 -: Ноември 11, 2010, 09:31:09 pm »

На такива птиченца никой не вярва. В нета пише 10,30. Нещо, което не съм видяла лично не приемам за истина. Ще си играем иначе на развален телефон.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #67 -: Ноември 11, 2010, 09:33:07 pm »

На такива птиченца никой не вярва. В нета пише 10,30. Нещо, което не съм видяла лично не приемам за истина. Ще си играем иначе на развален телефон.  :blink:

Грижа нямаш , качи карта с 10:30 ;D ;D...
Нямам време да се губя в безсмислени спорове... ;D

« Отговор #68 -: Ноември 11, 2010, 09:44:32 pm »
ОК, щом имате точен час - качвам ви за 10:30. ;) Хайде, по-добре за 10:37.

Квадратите на Нептун към Слънцето и Меркурий ме навеждат на мисълта за неясно формулирано и адресирано послание относно идеологията на проекта. У1 и У10 са най-благосклонните планети, в собствени знаци, но ретроградни. Имаме квадрат на У10 с Луната - май няма да е много популярно сред хората новото сдружение.
« Последна редакция: Ноември 12, 2010, 12:04:11 am от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Ноември 11, 2010, 09:50:21 pm »
Благодаря Мирабела , ще очаквам тези , които се вълнуват от астрология да аргументират онова което виждат в картата , а аз ще се включа по-късно с удоволствие... ;) ;D :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #70 -: Ноември 11, 2010, 11:40:02 pm »

Хайде Перла -виждам , че си сладководна ;D ;) , ето карта с час от интернет... ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Ноември 11, 2010, 11:43:37 pm »
http://www.youtube.com/watch?v=R07jy7LrC4Q&feature=related

И за всички , за които това което се случва вчера , днес , утре.....С вяра :blink: :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #72 -: Ноември 12, 2010, 12:00:28 am »
Няма да гледам хорара или каквото е там.
ТЦ!!! Няма да успее!
Който гравитира към този проект може да се смята за политически труп.

Да, да! СЪС СТАРИ КУРВИ НОВ БАРДАК НЕ СТАВА.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Ноември 12, 2010, 12:05:31 am »
Няма да гледам хорара или каквото е там.
ТЦ!!! Няма да успее!
Който гравитира към този проект може да се смята за политически труп.

Да, да! СЪС СТАРИ КУРВИ НОВ БАРДАК НЕ СТАВА.

:72: , докато дойдат новите , нали някой нещо трябва да прави....
Свидетели сме на доста стари чанти , дори и без дръжки в редиците на герб.... ;D ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #74 -: Ноември 12, 2010, 12:20:50 am »
Картата ми се струва малко нагласена с този асц. и Слънце и Венера. МЦ в съвпад със Спика.
Ами ..ОК е, но понякога звИзите не помагат- генезисът, ДНК-то доминират.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #75 -: Ноември 12, 2010, 12:25:27 am »

Както и да го натъманявате този час, все е зле. Ако на Мц е Спика, то на Асц. е Синистра и говори за неморалност и поквареност, скандалност. Освен това, Венера като У10 е ретро и в критичен градус. Луната е в заточение.....Марс е в съвпад с Антарес....след около година, година и половина ще берат ядове. Дори и с час 10,30 часа Асц. е в съвпад с Етамин. Както и да го върти и сучем, нЕма да е успешна тая работа.

*

Марая

• 28287
« Отговор #76 -: Ноември 12, 2010, 12:26:37 am »
Картата ми се струва малко нагласена с този асц. и Слънце и Венера. МЦ в съвпад със Спика.
Ами ..ОК е, но понякога звИзите не помагат- генезисът, ДНК-то доминират.

Добре е направена казваш... ;D
Новолуние в рак...все пак има инициатора ;) :blink:...

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Ноември 12, 2010, 12:43:08 am »

Както и да го натъманявате този час, все е зле. Ако на Мц е Спика, то на Асц. е Синистра и говори за неморалност и поквареност, скандалност. Освен това, Венера като У10 е ретро и в критичен градус. Луната е в заточение.....Марс е в съвпад с Антарес....след около година, година и половина ще берат ядове. Дори и с час 10,30 часа Асц. е в съвпад с Етамин. Както и да го върти и сучем, нЕма да е успешна тая работа.

Скарлет , благодаря за мнението... :blink:
Това обаче не е ден за учредяване , а ден за представяне на проекта АБВ...
Аз тълкувам Ретро Венера като упр. на МЦ и в критичен градус по- различно...А именно събрала опита на знака , Венера се връща обратно , за да си свърши до край работата.... :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #78 -: Ноември 12, 2010, 12:53:47 am »
Ако ще правите елекция има си правила. Но в началото на темата е споменато, че става дума за хорарен въпрос. А защо се натъкмява часа, така и не можах да проумея. При хорара, ако Венера е сигнификатор на въпроса и е ретро, ще покаже забавяне, понеже всички ретро планети се тълкуват по този начин. Ако Венера няма отношение към въпроса и е ретро, това не се отчита изобщо.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #79 -: Ноември 12, 2010, 12:57:29 am »
Защото аз предложих да анализираме рожденната карта на туй ново чудо, но не му знам часа на раждане. И затова реших да сложа картата на публичното му представяне, като пак не знаех точен час и първоначално сложих 12 часа, а после ме помолиха да поправя.