Здравей Гост

Събитийни карти

• 94 Отговора
  • 17226 Прегледи
Събитийни карти
« -: Ноември 12, 2010, 01:45:39 am »
Търсих тема, в която разглеждате събитийни карти. Не намерих такава с конкретни примери. Аз нямам опит в тематиката.

Най-новата версия на Агджа за атентата срещу Папа Йоан Павел II ме подтикна към темата. Слагам карта с датата и точния час на извършването на атентата (справка - това е наталната карта на Папата, в биографичния текст е споменат часът на атентата). Въпросът ми е - може ли по картата да се види кой е планирал атентата - дали е тайна служба или приближен на Папата, например?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Събитийни карти
« Отговор #1 -: Ноември 13, 2010, 02:58:21 am »
Такава тема трудно би имала развитие, защото трябва много мислене.  :P  ;D  По принцип в натала се вижда много по-ясно всичко, но и в тази карта пак се вижда. В 7 дом са явните врагове, в 12 - тайните.  ;)

« Отговор #2 -: Ноември 13, 2010, 03:33:42 am »
Благодаря ти, Скарлет! Папата по Юпитер ли да го гледам или по 9-ти дом?

*

Феникс

« Отговор #3 -: Ноември 13, 2010, 03:36:57 am »
Такава тема трудно би имала развитие, защото трябва много мислене.  :P  ;D  По принцип в натала се вижда много по-ясно всичко, но и в тази карта пак се вижда. В 7 дом са явните врагове, в 12 - тайните.  ;)
А тук мисленето е лукс ли :25:
Извинете за спама

*

perla

• *
  • 73
« Отговор #4 -: Ноември 13, 2010, 10:45:10 pm »
Такава тема трудно би имала развитие, защото трябва много мислене.  :P  ;D  По принцип в натала се вижда много по-ясно всичко, но и в тази карта пак се вижда. В 7 дом са явните врагове, в 12 - тайните.  ;)
Извинете за спама

Май да  ;)

*

Divna

« Отговор #5 -: Ноември 13, 2010, 11:07:39 pm »
Извинете за спама

;D Това ми хареса!  ;D

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #6 -: Ноември 14, 2010, 02:58:13 am »
Благодаря ти, Скарлет! Папата по Юпитер ли да го гледам или по 9-ти дом?

Това все пак е събитийна карта. За мен Слънцето тук представя папата, което е в 8 дом в съвпад с Хиран - раняване и в опозиция с Уран. Много интересно е, че Слънцето е връх на йод - Нептун и Плутон са в секстил и двете правят квинконс със Слънцето. 7 дом представя неговите врагове и се управлява от Марс в заточение в Телец, чуйто единствен аспект е сескикаре с Юпитер.....никаква "подкрепа" свише, за да е успешен атентата. Докато Слънцето има тригон с Луната и с Юпитер, съвпад с Меркурий и Венера. В натала му Венера управлява 1 и 8 домове, която е на трон по знак и по дом и прави тригон със Сатурн, съуправител на 4 дом - дом на края. Показания за предателство и тайни заговори има - Венера е в квадрат с Нептун и с Юпитер в лъв в 10 дом, което за мен е показател, че от Ватикана е поръчката....ама не им е минал номера, щото не му е драснато да умре от това.  :blink:

« Отговор #7 -: Ноември 14, 2010, 03:08:49 am »
Много ти благодаря, Скарлет! :wub: :wub: :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #8 -: Ноември 29, 2010, 06:49:44 am »

Това е карта на събитие , което ме  касае лично... :blink:
Мислите ли , че по тази карта би могло да се определи събитието , какво е и защо се случва?
По-късно ще кажа...., ако имате интерес разбира се... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Ноември 29, 2010, 07:04:57 am »
Щом те касае лично, защо не сложиш твоя натал съотнесен към днешна дата.  :-[
А аз обещавам да го разгледам сега и да предположа за какво става дума.

Нали ми имаш данните? :rolleyes: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #10 -: Ноември 29, 2010, 07:08:08 am »
Щом те касае лично, защо не сложиш твоя натал съотнесен към днешна дата.  :-[
А аз обещавам да го разгледам сега и да предположа за какво става дума.

Нали ми имаш данните? :rolleyes: :-\

Имам ги, да. Къде без тебе...  :P
Интересни са нещата,... изобщо до края на 2010.

Eeee, samo do kraq на 2010 ли? ;D :P

*

katrin_ls

« Отговор #11 -: Ноември 29, 2010, 07:17:03 am »
До края на 2010, знам как се движат планетите,.

Така. Значи, тр. Венера квадратира нат. Венера в 2 дом.
Имаме тр. Луна квадрат нат. Слънце.
Както и сходяща опозиция на тр. Луна към нат. Сатурн ( У2) и управляващ Венера У7, която сменя знака.

Според мен, някой те е помолил за финансова помощ.
Възможно е това да е   партньор ( съпруг). Но като че ли, ти не си склонна да помогнеш на този етап, поради затрудено финансово положение и при теб.
Имала си и неприятен разговор, обсъждала си и твоите лични ресурси.
Като цяло случката не е от най-удовлетворяващите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Ноември 29, 2010, 07:20:13 am »

Възможно е това да е   партньор ( съпруг). Но като че ли, ти не си склонна да помогнеш на този етап, поради затрудено финансово положение и при теб.

Да има събитие , но изобщо не става дума за пари.... ;D ;D
Един човек ми се разсърди и така и не разабрах защо? :( :( :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Ноември 29, 2010, 07:30:00 am »

Възможно е това да е   партньор ( съпруг). Но като че ли, ти не си склонна да помогнеш на този етап, поради затрудено финансово положение и при теб.

Да има събитие , но изобщо не става дума за пари.... ;D ;D
Един човек ми се разсърди и така и не разабрах защо? :( :( :blink:

Е случват се такива работи. Няма драма в това. Ще му мине...

Имаме и и сходяща опозиция на тр. Луна към нат. Сатурн ( У2) и управляващ Венера У7, която сменя знака. Не знам защо замесих управителите на 2 дом. Но като че ли, изходих от Венера, която се готви да сменя знака и сега квадратира наталното си положение.

Искам да разбера причината , защото не мога да я схвана... :rolleyes: :rolleyes: :( :( и ми е криво....
Да , Венера е в толкова точен квадрат с моята натална , че по-точен няма....
Интересно е , че на човека Юпитер му е в точен съвпад с ДСЦ-то....
Говоря за точни аспекти от събитийната карта....И дълбая и мисля и не разбирам причината.... :rolleyes: :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Ноември 29, 2010, 07:34:01 am »
Предположих, че е някаква такава бутафория с тая акцентираната ос 2/8 като управителите и са в аспект, а до управителя на осми дом е Хирон(в съвпад с него) - леле голямата болка ;D ;D
Даже си мислех, че може някоя лЮбов да ти се е разсърдила, защото не сте правили секс. ;d ;D
Aма си казах - тва са филми, но явно хората пускат събитийни карти и по повод такива случаи.  ;D

Това е място за споделяне на различни казуси..., нали така? :blink: ;)
Докривя ми и реших да врътна събитийна карта ...., да разбера каква е причината...

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Ноември 29, 2010, 07:39:50 am »
Значи, човекът е или 64 набор или 76. При всички случаи сте големи хора и ще се оправите.

Не това е най-важното в случая ...сега няма да издаваме набори я.... ;D ;)

Интересно ми е от чисто астрологична гледна точка , кое в събитийната карта показва събитието...? :rolleyes: :-\
Причина.... :blink:
Асц-то е Лъв , упр. слънце в 5-ти дом, упр. на 2-ри и той в 5-ти....Венера е на трон и е анаретна ппри това на ИЦ... :-\ :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Ноември 29, 2010, 07:47:09 am »
Значи, човекът е или 64 набор или 76. При всички случаи сте големи хора и ще се оправите.

Не това е най-важното в случая ...сега няма да издаваме набори я.... ;D ;)

Интересно ми е от чисто астрологична гледна точка , кое в събитийната карта показва събитието...? :rolleyes: :-\
Причина.... :blink:
Асц-то е Лъв , упр. слънце в 5-ти дом, упр. на 2-ри и той в 5-ти....Венера е на трон и е анаретна ппри това на ИЦ... :-\ :rolleyes:

В такъв случаи, имате различна ценностна система, според мен.
Може би, човекът има други възгледи по дадени въпроси, не приема твоите или ти неговите. Нещо таквоз.  :unsure: :-[

Не бих казала , точно.... :rolleyes: :-\
По-скоро комуникацията е леко като при английския.... ;D ;D
*ЧУДНА РАБОТА Е ТОВА АНГЛИЙСКИЯ?!- ПИШЕ СЕ МЕЧКА , ЧЕТЕ СЕ ВУК*...Нещо подобно....
Интересното е , че събитието е по Слънце...заради АСЦ-то , а планетите които попадат в точни аспекти с картата са 2...при мен е Венера , при човека е Юпитер.... :rolleyes: :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Ноември 29, 2010, 07:48:23 am »
Явно човекът не се обяснява като мен. Ако бях аз, щях да ти кажа едно към едно за какво става дума. Но не всички с така. И сега какво, чудим се защо той се е разсърдил, така ли?

Ъххх,  :( , защо се цупи! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Ноември 29, 2010, 07:52:34 am »
Kakво се чудиш толкова - Управителя на АСЦ - Слънце е в 5-и с квадратура към Луна, която с малко широк орбис ще заформи опозиция с Хирон и У8.
Има обида според мен, но на един от двама ви не му дреме толкова колкото на другия..
дори да има наистина обида(У8 в седми), то въобще не му пука толкова колкото ти си мислиш явно, или в последствие ще си го премести в другия - Рак на К12
То е ясно....,че всичко става с местене в крачола...и , че не му пука...Сигурно е така...Но вид манипулация , засягане на его или нещо друго? :blink: ;)
Бях изумена от поведението му...., според мен беше импулсивно.... :rolleyes: :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Ноември 29, 2010, 07:56:45 am »
Пусни хорар, дали ще се сдобрите , да видим как ще са нещата там.

Чак хорар няма да пускам :blink:...Интересно ми е просто като събитие...Най-вече ме впечатлиха точните градуси....Направо ме изумиха... ;D ;D