Вижън, привет и за много години
Не е нужно да те убеждавам колко е важна датата и часът на раждането.
Моля те прати ми
данните и на двамата, защото искам да погледна композитната им карта.
Това, което казваш за тях е много хубаво, дай боже все така да се обичат
.
Раждането на дете променя, обаче много неща в отношенията между съпрузите, за това е добре, ако може да се избира час, АЦ да бъде като АЦ-то на един от родителите. И пак да се погледне по отделно АЦ на единия къде попада в картата на другия и по същия начин да се погледне и за другия.
Всичко това с цел новопоявилото се същество, да не внася глобални промени в отношенията им и по този начин присъствието му да не пречи на техния енергообмен, а само да се включи като допълнителен ресурс.
Друг вариант е да е с АЦ на композита или комбина, това дава подобен ефект.
добрее..сега говорих с бъдещата майка по телефона..бъдещият татко се оказа, че е роден в Сидни, Австралия..питах може ли да кача данните, може..данни:
тя: 11.04. 1978 г. 2.45 сутринта, софия
той: 26.05.1971 г. Сидни, Австралия..нямаме час..майка му няма никакви спомени в колко часа го е родила..на мен ми прилича на асц. телец, но не го вземайте предвид ако искате- той е бавен, спокоен, улегнал, не много приказлив, страхотен с децата, обича да готви и да хапва, обича да притежава недвижими собствености и т.н., но пък и венера, меркурий и сатурн са му в телец, та може да е и заради това..на мен лично ми е много приятен, то и няма как- негови венера и меркурий са ми около луната и в тригон с мой асц. и мерк..разбира много добре български, но не обича да говори, затова много сладко си шпрехаме- аз на моя, български английски, той на неговия гръцки английски, но се разбираме перфектно, няма случка да ме издразни или да ме изнерви, пълно телешко спокойствие, но не го виждам като мъж, а като част от семейството, все едно винаги е бил тук, нещо такова..а тя е жива, експресивна, обича да говори, да се смее, да танцува, въобще е другата крайност, но си се разбират перфектно..нейният час на раждане е точен.. :blink:
Аз не мога да електирам, но ми се струва на прима виста, че може и още утре сутринта да роди, около 8 часа. На седми също, но не успявам да погледна картите на спокойствие.
казах и по телефона, че може да роди утре сутринта, тя каза, че няма никакви индикации, за да влиза в болница..лекарите са и казали последно, че най- много могат да проточат до 10-ти, така че срока се удължава..седми е добър вариант..

благодаря ви, Аврора, Дияна, Елфидка.. :kissd: :kissd: :kissd:
много се вълнувам, но няма как да помогна лично аз..