Здравей Гост

Събитийни карти

• 94 Отговора
  • 17243 Прегледи
Re:Събитийни карти
« Отговор #40 -: Януари 02, 2011, 04:56:29 am »
Вижън, аз много рядко съм правила елекции, но за да улесниш участващите можеш да пуснеш карти за 5ти-6ти януари /като натални/, за да гледат отделната карта за деня.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #41 -: Януари 02, 2011, 05:06:14 am »
Вижън, аз много рядко съм правила елекции, но за да улесниш участващите можеш да пуснеш карти за 5ти-6ти януари /като натални/, за да гледат отделната карта за деня.

все едно натални карти на децата ли??ок, само че забравих в кой град са, а домашните си легнаха, но Кипър не е голям..аз сега се сетих и че съм направила предишните карти като за софия, защото са върху наталната, а майката е родена в софия..качвам ги с час 12 на обяд..децата са момче и момиче.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #42 -: Януари 02, 2011, 05:26:26 am »
Миии, така като гледам викам да сложим Луната във Водолея - така ще има всички елементи и ще ковнем един тригон със Сатурн  ;) - е малко широк, но пък на санитарно разстояние от Нептун. Ако може да стиска до 6ти, де...

Например предполагаем час 11,30 за 06.01. За АС-то ако сложим Риби - Юпитер и Уран отиват в 12ти, Мерка в 9ти, СЛВ в 10ти.....но пък Луната в 11ти, Сатурн в 7ми - в екзалтация по дом и знак, но прави квадрати към Слънцето..... :rolleyes: . Въпроса е къде да го пратим Сатурна май.  :mellow:

Аз гледам с координати СФ, но ти можеш да го разиграеш за Кипър.  

И да не забравят, че е Йордановден. Ако ще си идват с името....да вземат да кръстят поне едното на него или като второ лично име  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #43 -: Януари 02, 2011, 05:26:49 am »
ето и неговата карта, часът е приблизителен, и синастрията им, много са нежни един с друг, големи са пиленца, това че е богат е само екстра, тя пък е много красива.. ;) не че има значение, но понеже стана скоро въпрос, децата са чакани, заченати и износени с много любов, не знам дали си личи по картите..тяхното е нещо като историята за пепеляшка, която реши да си търси чуждоземен принц и принц, който си търсел най- красивата принцеса, срещнали се, оженили се и заживели щастливо..сега, ако всичко е наред и с децата, приказката ще продължи просто..дай Боже на всеки, който го желае.. :blink:

лека нощ от мен.. :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #44 -: Януари 02, 2011, 05:30:51 am »
Миии, така като гледам викам да сложим Луната във Водолея - така ще има всички елементи и ще ковнем един тригон със Сатурн  ;) - е малко широк, но пък на санитарно разстояние от Нептун. Ако може да стиска до 6ти, де...

Например предполагаем час 11,30 за 06.01. За АС-то ако сложим Риби - Юпитер и Уран отиват в 12ти, Мерка в 9ти, СЛВ в 10ти.....но пък Луната в 11ти, Сатурн в 7ми - в екзалтация по дом и знак, но прави квадрати към Слънцето..... :rolleyes: . Въпроса е къде да го пратим Сатурна май.  :mellow:

И да не забравят, че е Йордановден. Ако ще си идват с името....да вземат да кръстят поне едното на него или като второ лично име  ;)

злато си!! :kissd:

момичето ще се казва Йоана, вече е решено..независимо дали на Йорданов, или на Иванов ден ще се роди.. :blink:
момчето още не се знае, но подозирам, че случайно ще е с моята първа буква, защото бащата на майката се казва като бащата на моята майка, на когото съм кръстена.. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #45 -: Януари 03, 2011, 01:11:38 pm »

вчера се върнах много късно, но мислих, докато пътувах..не ми се ще асц. им да е в риби..хубави хора са тези с асц. риби, но само за другите, за приятелите, но за себе си не са..а и не познавам мъж с асц. риби, който да се е женил, да има семейство и деца..не ми се ще да тръгнат с такъв старт..

лошото е, че времето наближава, а аз се страхувам да поема отговорност с някакво мнение по въпроса, защото нямам увереност, че знам каквото и да било в тази област..надявам се на мнението на няколко човека, ако по някаква причина не пишат, ще се извиня на снахата и ще и кажа, че това е прекалено голяма отговорност за мен..

*

Diyana

• 2705
« Отговор #46 -: Януари 03, 2011, 06:48:19 pm »
Аз не мога да електирам, но ми се струва на прима виста, че може и още утре сутринта да роди, около 8 часа. На седми също, но не успявам да погледна картите на спокойствие.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
« Отговор #47 -: Януари 03, 2011, 07:20:58 pm »
Вижън, привет и за много години  ;)
Не е нужно да те убеждавам колко е важна датата и часът на раждането.
Моля те прати ми  ;)  данните и на двамата, защото искам да погледна композитната им карта.
Това, което казваш за тях е много хубаво, дай боже все така да се обичат :).
Раждането на дете променя, обаче много неща в отношенията между съпрузите, за това е добре, ако може да се избира час, АЦ да бъде като АЦ-то на един от родителите. И пак да се погледне по отделно АЦ на единия къде попада в картата на другия и по същия начин да се погледне и за другия.
Всичко това с цел новопоявилото се същество, да не внася глобални промени в отношенията им и по този начин присъствието му да не пречи на техния енергообмен, а само да се включи като допълнителен ресурс.
Друг вариант е да е с АЦ на композита или комбина, това дава подобен ефект.

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #48 -: Януари 04, 2011, 01:39:56 am »
Моля те прати ми  ;)  данните и на двамата, защото искам да погледна композитната им карта.
Раждането на дете променя, обаче много неща в отношенията между съпрузите, за това е добре, ако може да се избира час, АЦ да бъде като АЦ-то на един от родителите. И пак да се погледне по отделно АЦ на единия къде попада в картата на другия и по същия начин да се погледне и за другия.
Всичко това с цел новопоявилото се същество, да не внася глобални промени в отношенията им и по този начин присъствието му да не пречи на техния енергообмен, а само да се включи като допълнителен ресурс.

добрее..сега говорих с бъдещата майка по телефона..бъдещият татко се оказа, че е роден в Сидни, Австралия..питах може ли да кача данните, може..данни:

тя: 11.04. 1978 г. 2.45 сутринта, софия

той: 26.05.1971 г. Сидни, Австралия..нямаме час..майка му няма никакви спомени в колко часа го е родила..на мен ми прилича на асц. телец, но не го вземайте предвид ако искате- той е бавен, спокоен, улегнал, не много приказлив, страхотен с децата, обича да готви и да хапва, обича да притежава недвижими собствености и т.н., но пък и венера, меркурий и сатурн са му в телец, та може да е и заради това..на мен лично ми е много приятен, то и няма как- негови венера и меркурий са ми около луната и в тригон с мой асц. и мерк..разбира много добре български, но не обича да говори, затова много сладко си шпрехаме- аз на моя, български английски, той на неговия гръцки английски, но се разбираме перфектно, няма случка да ме издразни или да ме изнерви, пълно телешко спокойствие, но не го виждам като мъж, а като част от семейството, все едно винаги е бил тук, нещо такова..а тя е жива, експресивна, обича да говори, да се смее, да танцува, въобще е другата крайност, но си се разбират перфектно..нейният час на раждане е точен.. :blink:

Аз не мога да електирам, но ми се струва на прима виста, че може и още утре сутринта да роди, около 8 часа. На седми също, но не успявам да погледна картите на спокойствие.

казах и по телефона, че може да роди утре сутринта, тя каза, че няма никакви индикации, за да влиза в болница..лекарите са и казали последно, че най- много могат да проточат до 10-ти, така че срока се удължава..седми е добър вариант.. ;)

благодаря ви, Аврора, Дияна, Елфидка.. :kissd: :kissd: :kissd:

много се вълнувам, но няма как да помогна лично аз..

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #49 -: Януари 04, 2011, 02:05:10 am »

добрее..сега говорих с бъдещата майка по телефона..бъдещият татко се оказа, че е роден в Сидни, Австралия..питах може ли да кача данните, може..данни:

тя: 11.04. 1978 г. 2.45 сутринта, софия

той: 26.05.1971 г. Сидни, Австралия..нямаме час..майка му няма никакви спомени в колко часа го е родила..на мен ми прилича на асц. телец, но не го вземайте предвид ако искате- той е бавен, спокоен, улегнал, не много приказлив, страхотен с децата, обича да готви и да хапва, обича да притежава недвижими собствености и т.н., но пък и венера, меркурий и сатурн са му в телец, та може да е и заради това..на мен лично ми е много приятен, то и няма как- негови венера и меркурий са ми около луната и в тригон с мой асц. и мерк..разбира много добре български, но не обича да говори, затова много сладко си шпрехаме- аз на моя, български английски, той на неговия гръцки английски, но се разбираме перфектно, няма случка да ме издразни или да ме изнерви, пълно телешко спокойствие, но не го виждам като мъж, а като част от семейството, все едно винаги е бил тук, нещо такова..а тя е жива, експресивна, обича да говори, да се смее, да танцува, въобще е другата крайност, но си се разбират перфектно..нейният час на раждане е точен.. :blink:

казах и по телефона, че може да роди утре сутринта, тя каза, че няма никакви индикации, за да влиза в болница..лекарите са и казали последно, че най- много могат да проточат до 10-ти, така че срока се удължава..седми е добър вариант.. ;)

благодаря ви, Аврора, Дияна, Елфидка.. :kissd: :kissd: :kissd:

много се вълнувам, но няма как да помогна лично аз..

Ако мога да дам сведения, мисля че ще е между сряда и четвъртък раждането. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Vision

• 3523
« Отговор #50 -: Януари 04, 2011, 02:28:06 am »

Ако мога да дам сведения, мисля че ще е между сряда и четвъртък раждането. :wink2:

раждането най- вероятно ще бъде когато тя реши, освен ако бебетата не дадат зор за излизат преди да е взела решение..нейният въпрос е- за кога да насрочи час?? примерно ако искаме да се родят на седми в 12.30 на обяд, трябва поне два дни предварително да се говори в клиниката, да се резервира зала и екип..в болницата ще решат кога да започнат операцията, за да извадят бебетата в 12.30 на обяд..при всички положения ще роди със секцио заради инвитрото, лекарят, който ще води операцията настоява изрично за това..сега говорих пак с майката, говорила е със свекито си, може би бъдещият татко е роден около 21 часа, но пак не е сигурна..той е първо дете, и има един брат и една сестра след него, като веднага след него е имало сестричка, която е починала веднага след раждането, ако тази информация е от полза..

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #51 -: Януари 04, 2011, 02:39:42 am »

раждането най- вероятно ще бъде когато тя реши, освен ако бебетата не дадат зор за излизат преди да е взела решение..нейният въпрос е- за кога да насрочи час?? примерно ако искаме да се родят на седми в 12.30 на обяд, трябва поне два дни предварително да се говори в клиниката, да се резервира зала и екип..в болницата ще решат кога да започнат операцията, за да извадят бебетата в 12.30 на обяд..при всички положения ще роди със секцио заради инвитрото, лекарят, който ще води операцията настоява изрично за това..сега говорих пак с майката, говорила е със свекито си, може би бъдещият татко е роден около 21 часа, но пак не е сигурна..той е първо дете, и има един брат и една сестра след него, като веднага след него е имало сестричка, която е починала веднага след раждането, ако тази информация е от полза..

За съжаление не съм привърженик на избирана на час или ден на раждане, мисля че това трябва да реши детето само.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

missKapriz

« Отговор #52 -: Януари 04, 2011, 03:55:20 am »
Тези бебчета веднъж са "излъгали" природата като са заченали инвитро,не е ли по-добре сега природата да бъде оставена да си свърши работата :blink:
Ако някой смъртен избере дата и час дали после няма да се обвинява в неправилен избор при всеки проблем в живота на децата?!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #53 -: Януари 04, 2011, 04:07:19 am »
Планираното секцио, ако датата и часът се избират от астролога, има и етична страна и рядко се стига до единодушно мнение по въпроса "за или против".
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #54 -: Януари 04, 2011, 04:24:16 am »
Планираното секцио, ако датата и часът се избират от астролога, има и етична страна и рядко се стига до единодушно мнение по въпроса "за или против".

да, знам..точно защото осъзнавам тази огромна отговорност не мога да избера сама ден и час..но бих избрала може би, ако имаше повече предложения, измежду тях..след като секциото е единствената възможност, защо да не се използва опцията за избор на ден и час?? по- добре ли ще е да я сложат от болницата в час, който им е свободен, хапнали са добре и вече са изтрезнели от предния ден?? или да я оставят да чака до последно, на 5-ти е на последен преглед и може и да я приемат да лежи там..заради контракцията която е имала наскоро има някаква опасност за бебетата сигурно, затова може да ги извадят е така, да са спокойни..спомням си, някой каза, че секцио се насрочва винаги така, че да е преди обяд, след визитациите и преди обяда..това дали е вярно, или така съм си внушила, защото знам такава практика относно операциите в друг вид хирургично отделение..защото ако е така навсякъде, вкл. и в частна клиника на о-в Кипър, то диапазона за избор на час силно се стеснява..няма нищо фатално дори и да не и кажа нищо, ще стане каквото трябва да стане..по- скоро това е за нейно успокоение..като говорих сега с нея и и предадох думите на Дияна, че може да се случи утре около 8 часа сутринта, или на седми, знаеш ли колко щастливо се засмя??..представи си колко и е тежко сега, трудно се движи, задържа вода, схваната е, боли я гърба..мъка голяма са последните дни с добре оформени бебета- близнаци сигурно..има нужда някой да я успокои, че всичко ще бъде наред, че някак нещата са под контрол..сигурно я е страх, за да се обади чак тук с такъв въпрос..нали??..при положение, че досега не е проявявала интерес..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #55 -: Януари 04, 2011, 04:39:03 am »
Разбирам те, Вижън.  :blink:
Извинявай, не съм чела постингите ти, просто се включих след мнението на МисКаприз.
За мен изборът на дата и час за планирано секцио е огромна отговорност, но има астролози, които го правят, особено когато няма друг вариант и секциото е препоръчително (или наложително).

Но аз лично избягвам да се включвам в такива експерименти, защото си познавам хороскопа. И знам какво мога да си навлека по 5 дом, ако се поддам на изкушението. Дори тайминга знам кога може да се случи.

Надявам се някой от съфорумците да ти помогне да решиш този казус.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #56 -: Януари 05, 2011, 04:29:33 am »
решението е взето, денят и часът са избрани..няма да казвам нищо засега, за да няма енергиино влияние, но при първи новини ще се похваля.. :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #57 -: Януари 11, 2011, 11:17:22 pm »
решението е взето, денят и часът са избрани..няма да казвам нищо засега, за да няма енергиино влияние, но при първи новини ще се похваля.. :blink:

Вижън, имаш ли новини ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #58 -: Януари 12, 2011, 01:43:01 pm »

Вижън, имаш ли новини ?

ще кажа след няколко дни.. :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #59 -: Януари 12, 2011, 04:44:50 pm »
изтървала съм казуса за съжаление, но ще разглеждаме карти на родени бебешоци пупу ;D
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.