Здравей Гост

Събитийни карти

• 94 Отговора
  • 17242 Прегледи
*

Vision

• 3523
Re:Събитийни карти
« Отговор #60 -: Януари 13, 2011, 01:47:24 am »
изтървала съм казуса за съжаление, но ще разглеждаме карти на родени бебешоци пупу ;D

според теб колко дни след раждането е безопасно да се споделя информация за бебетата пред хора, които не познавам..защото тези, които познавам е ясно, че е безопасно, преценила съм ги..но като общо..как мислиш.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

elfidka

• 3129
« Отговор #61 -: Януари 13, 2011, 02:55:25 am »
Поне да минат 40 дена, след раждането, както казват старите хора  :blink:

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Vision

• 3523
« Отговор #62 -: Януари 13, 2011, 03:12:49 am »
Поне да минат 40 дена, след раждането, както казват старите хора  :blink:

добре, ще разказвам тогава..всичко е наред иначе, имат си по 10 пръстчета и на ръчичките, и на крачетата.. ;D
и са съвършени.. :blink:

« Отговор #63 -: Януари 13, 2011, 03:28:55 am »
Честити ви бебета! Да са живи и здрави!  :88:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #64 -: Януари 13, 2011, 03:35:58 am »
Честити ви бебета! Да са живи и здрави!  :88:

мерсаж..и ти да ми дадеш скоро същият повод да ти честитя, ама да е лично към теб искам.. ;D :blink: :blink:

« Отговор #65 -: Януари 13, 2011, 03:38:07 am »
 ;D ;D ;D Палавница, такава!

*

Vision

• 3523
« Отговор #66 -: Януари 13, 2011, 03:42:18 am »
;D ;D ;D Палавница, такава!

защоо!!...няма да участвам аз в правенето, че да палувам, палавницата ще си ти.. ;D ;D ;D

*

elfidka

• 3129
« Отговор #67 -: Май 11, 2011, 02:40:14 pm »
Ей, намерих я тази тема бе....
Бях сигурна че има такава. ще изтрия другата.
Днес рано,рано разбрах датата на която ще се състои делото по развода ми и точния му час.
Интересно ми е да чуя какво мислите вие.   
Тоест, коя от страните съм аз и коя опонента ?
Слънце -мъж и Луна -жена ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #68 -: Май 11, 2011, 04:00:37 pm »
Днес рано,рано разбрах датата на която ще се състои делото по развода ми и точния му час.

Елфи, нека след развода на излизане от съда да викнеш с пълно гърло ето това: http://www.youtube.com/watch?v=sQklPwGkDcQ   :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

elfidka

• 3129
« Отговор #69 -: Май 11, 2011, 04:19:48 pm »

Елфи, нека след развода на излизане от съда да викнеш с пълно гърло ето това: http://www.youtube.com/watch?v=sQklPwGkDcQ   :88:

Страхотна песен  ;D ;D ;D
Точно за случая  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #70 -: Май 11, 2011, 04:28:23 pm »

Страхотна песен  ;D ;D ;D
Точно за случая  ;)

радвам се, че ти харесва класиката  ;D  а тая можеш да я изпееш на ушето на бившият мъж: http://www.youtube.com/watch?v=UYwZWmCIfSU&feature=related   :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Diyana

• 2705
« Отговор #71 -: Май 11, 2011, 04:34:39 pm »

Ти си подала заявлението за развод, нали? Ти си иницииращата страна, следователно си У1. Съпругът е У7. Твоят адвокат е У2, неговият - У8. Съдията е У10. Ден на Меркурий, час на Венера - дотук добре за теб и адвоката ти, макар венерините часове да са по-подходящи за сватби и сдобряване, а не за разводи. Все пак в този период есенциално силни планети са Венера и Сатурн, така че е хубаво да ги докараш някак да сигнифицират теб, но най-вече адвоката ти, който трябва да свърши работата. Съдията и ти сте с общ управител. Много добре - разбира те чудесно и е на твоя страна. Луната е в твоя знак на управление - нещата ще се подреждат в твоя полза. Но, и Меркурий, и Луната са перегрин, Алгол съвпада с Меркурий, Луната е в лъчите на Слънцето - последен лунен ден. Сякаш сте вързани и зависими от обстоятелствата.  Променливите знаци на кръста - може да има отмятане от предварителни договорености и промяна в условията, бъди готова на повече гъвкавост. Съпругът ти може да се заинати по въпроса за попечителството на децата. Модерните малефици са нацвъкани по ъглите, барабар със Сатурн в първия ти дом, тъй че - на война като на война. Няма да мине толкова леко, за колкото си се настроила, но добрата новина е, че ти/съдията и Луната сте в знака на Венера - твоя адвокат, но и управител на дома на правото и на съда като процедури и правила. Практически адвокатът ти ще дирижира и управлява нещата или нищо кой знае какво няма да се случи, а ще е формално съвещание на съда, стриктно по изискванията на процедурата. Адвокатът ти е силно заинтересуван от реномето и успеха си, много не го е еня за теб, но ще гледа да си свърши работата качествено. След това първо дело съпругът ти ще стане по-сговорчив и ще се кротне, ама засега е доста нахъсен.
« Последна редакция: Май 11, 2011, 04:43:32 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #72 -: Май 11, 2011, 04:59:50 pm »
Твоят адвокат е У2, неговият - У8.

Е нали каза, че адвоката е или У6ти или У3ти  :lol: :lol: :lol:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #73 -: Май 11, 2011, 06:32:59 pm »

Е нали каза, че адвоката е или У6ти или У3ти  :lol: :lol: :lol:

Не, не съм :blink::

И едно-две предложения из "класиците" - въобще адвокатите са по 9-ти дом [където са въобще всички учени, знаещи хора, но схващани като "каста" - юристи, лекари, преподаватели и т.н.], но твоят адвокат е някой, когото ти си наела да ти предостави някаква услуга, той е личният ти слуга за конкретната работа. Тогава е редно да е по шести дом.
Ако обаче отношенията ви са доверени и го схващаш като твоя най-близък съветник, консултант, секундант и т.н. - е редно да е по твоя втори дом.

В горния случай въпросът беше дали да смениш този, когото вече си наела, с друг, който ти се струваше по-добър. А иначе, като правило:

Ако гледаме процес - аз съм първи дом, моя адвокат - втори, противникът - седми, а неговият адвокат - осми. Съдът/съдията - десети дом - върховната инстанция. Присъдата - четвърти дом - краят на нещата. Ако си е просто кой-кого в това дело - аз и адвокатът ми сме първи дом, те и адвокатът им - седми дом, моите свидетели/доказателства - втори дом, техните - осми, а нататък - както по-горе.
« Последна редакция: Май 11, 2011, 06:39:34 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

elfidka

• 3129
« Отговор #74 -: Май 11, 2011, 07:07:52 pm »

Страхотна песен  ;D ;D ;D
Точно за случая  ;)

радвам се, че ти харесва класиката  ;D  а тая можеш да я изпееш на ушето на бившият мъж: http://www.youtube.com/watch?v=UYwZWmCIfSU&feature=related   :rolf: :rolf: :rolf:

Ей това е !!! :rolf: :rolf: :rolf:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

elfidka

• 3129
« Отговор #75 -: Май 11, 2011, 07:09:42 pm »

Ти си подала заявлението за развод, нали? Ти си иницииращата страна, следователно си У1. Съпругът е У7. Твоят адвокат е У2, неговият - У8. Съдията е У10. Ден на Меркурий, час на Венера - дотук добре за теб и адвоката ти, макар венерините часове да са по-подходящи за сватби и сдобряване, а не за разводи. Все пак в този период есенциално силни планети са Венера и Сатурн, така че е хубаво да ги докараш някак да сигнифицират теб, но най-вече адвоката ти, който трябва да свърши работата. Съдията и ти сте с общ управител. Много добре - разбира те чудесно и е на твоя страна. Луната е в твоя знак на управление - нещата ще се подреждат в твоя полза. Но, и Меркурий, и Луната са перегрин, Алгол съвпада с Меркурий, Луната е в лъчите на Слънцето - последен лунен ден. Сякаш сте вързани и зависими от обстоятелствата.  Променливите знаци на кръста - може да има отмятане от предварителни договорености и промяна в условията, бъди готова на повече гъвкавост. Съпругът ти може да се заинати по въпроса за попечителството на децата. Модерните малефици са нацвъкани по ъглите, барабар със Сатурн в първия ти дом, тъй че - на война като на война. Няма да мине толкова леко, за колкото си се настроила, но добрата новина е, че ти/съдията и Луната сте в знака на Венера - твоя адвокат, но и управител на дома на правото и на съда като процедури и правила. Практически адвокатът ти ще дирижира и управлява нещата или нищо кой знае какво няма да се случи, а ще е формално съвещание на съда, стриктно по изискванията на процедурата. Адвокатът ти е силно заинтересуван от реномето и успеха си, много не го е еня за теб, но ще гледа да си свърши работата качествено. След това първо дело съпругът ти ще стане по-сговорчив и ще се кротне, ама засега е доста нахъсен.

Много интересно , благодаря ти много  :wub:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

« Отговор #76 -: Май 11, 2011, 08:30:03 pm »
Как виждате финала на Евровизия тази година? Вижда се, че събитието ще мине под знака на красотата и хармонията (У1 и Луна в знаци на Венера). Но управителят на АС Марс е заточен. Добре, че Луната няма да го аспектира с нехармоничен аспект, та да не е съвсем провал събитието. Луната ще направи доста опозиции в рамките на знака - мисля, че ако има някакъв предварителен фаворит, той няма да спечели.

http://forum.astro.com/cgi/forum.cgi?num=1304860500

« Отговор #77 -: Май 11, 2011, 10:47:10 pm »

Е нали каза, че адвоката е или У6ти или У3ти  :lol: :lol: :lol:

Не, не съм :blink::

Каза, каза  ;) Беше по повод едим мой хорар - по 6ти, защото ти е салуга, а по 3ти, защото ти е консултатнт.  :P

ПП

Хм, но сега виждам, че и в другата тема си казала за адвокатите мой-твой по 2ри-8ми дом  :unsure: :unsure: :unsure: освен другото, което съм написала по-горе.  :lol: :lol: :lol:

ПППП  ;D

Аре пак да се поправя. Всъщност си казала, че е по втори, а аз съм си мислила за трети  ;D Извинявай, Дияна  :-[

И едно-две предложения из "класиците" - въобще адвокатите са по 9-ти дом [където са въобще всички учени, знаещи хора, но схващани като "каста" - юристи, лекари, преподаватели и т.н.], но твоят адвокат е някой, когото ти си наела да ти предостави някаква услуга, той е личният ти слуга за конкретната работа. Тогава е редно да е по шести дом.
Ако обаче отношенията ви са доверени и го схващаш като твоя най-близък съветник, консултант, секундант и т.н. - е редно да е по твоя втори дом.
« Последна редакция: Май 11, 2011, 11:09:06 pm от Aurora Borealis »

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Re: Събитийни карти
« Отговор #78 -: Юли 30, 2013, 01:30:22 pm »
Качвам картата на нещо, което се случи току що, мноого отдавна не се беше случвало. Става дума за нещо между мен и един мъж разбира се, та ако някой ги разбира тези карти и му се занимава може да светне за какво става дума. Смешно ми е защото както се казваше в една серия на приятели "it's barely an expirience" ;D ама с този мъж, така.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re: Събитийни карти
« Отговор #79 -: Юли 30, 2013, 02:14:56 pm »
Качвам картата на нещо, което се случи току що, мноого отдавна не се беше случвало. Става дума за нещо между мен и един мъж разбира се, та ако някой ги разбира тези карти и му се занимава може да светне за какво става дума. Смешно ми е защото както се казваше в една серия на приятели "it's barely an expirience" ;D ама с този мъж, така.

Колега ли е мъжа? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците