Здравей Гост

Ретро Меркурий в Козирог/Стрелец 2010

• 81 Отговора
  • 9803 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ретро Меркурий в Козирог/Стрелец 2010
« -: Ноември 15, 2010, 02:57:37 am »
Не го понасям като тръгне да се гъбарка и заеме задна прашка! :angry:
Писва ми , не го искам в мутабелните знаци и за миг напред назад.....
Какво и как ще аспектира при Вас? Възможно ли е да имате важни и неотложни въпроси за решаване свързани с Меркурий в периода на неговата ретроградност?
Какво очаквате?

На 10.12.2010 от 5* на козирог ще се върне до 19* в стрелец....
На Нова година ще тръгне директен.... :blink:
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 03:09:49 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re:Ретро Меркурий в Козирог/Стрелец 2010
« Отговор #1 -: Ноември 15, 2010, 03:16:14 am »
На мен ми писна от ретроградия вече.
Първо беше Меркурий, тъкмо свърши и започна на Венера ретроградието. А сега пак предстои да се обърне тая хвърчаща гад.  :-\
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #2 -: Ноември 15, 2010, 03:22:34 am »
Първо беше Меркурий, тъкмо свърши и започна на Венера ретроградието. А сега пак предстои да се обърне тая хвърчаща гад.  :-\
:-X :-X :-X :-X
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Ноември 15, 2010, 03:29:09 am »

Толкова е важна в живота ми , толкова е възлова... :rolleyes:
Управлява и ДСЦ и МЦ , на всичкото отгоре се е настанила в 1-ви дом в съвпад с ЮЛВ....
Така добре ще опозира Юпитер , после ще квадратира Плутон и Уран , че ми се иска да и пратя ракета носител...
Оформя ми се адски активен период....Офффф....И с пъшкане няма да стане...
А ПР. е в точен тригон към наталните , СД е на мидпойнта марс/венера.... :-\ :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4 -: Ноември 15, 2010, 03:30:41 am »
Първо беше Меркурий, тъкмо свърши и започна на Венера ретроградието. А сега пак предстои да се обърне тая хвърчаща гад.  :-\

Хахах една колежка ме пита оня ден не се ли свърши с този ретрограден Меркурий че ми писна от него :85:
Докато дишаш...надявай се!

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Ноември 15, 2010, 03:47:13 am »
Меркурии в Козирог свързвам с проницателен и концентриран ум. Тук винаги има ограничения в определена област с оглед достигане до същината и цялостната и завършеност. Аналитичната , логична и практическа мисъл , дава възможност за сериозни занимания. Тук обаче ще има затруднения в реализирането на пътувания , много къси пътища ще бъдат отложени....Мерка тук е хаплив и заядлив , много ревнив /повече от рачешкия бих казала/.
В знака на Стрелеца  се изразява с точен и логичен ум. Бързо усвоява и се приспособява към всичко ново, бързо взима решения , няма време да чака и да се чуди. Интереса му е насочен към мащабните неща , проекти , философия/ха-ха , казваше ми татко дървен философ/., тук той е контактен и дружелюбен , открит в отношенията си с другите. И това , че казва в прав текст онова което мисли в повечето случай му създава неприятности и неприятели.
Заобикалянето на закона се свързва с Мерка в мутабелните знаци , а сред тях и стрелеца....
Мисля , че има някаква цикличност в небесните постановки през ретро фазите... :rolleyes: :-\
Няма да имам много време за изследван през близките няколко месеца , но споделеното от ВАС ще оценя високо! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Ноември 15, 2010, 03:56:26 am »
Който има нещо важно да го сколасва и да зацикля, щото Нова година ще се обърка. ;D

А щом не харесваме някоя планета, значи не харесваме част от себе си. ;D

Ми ако можеше още 5 дома да управлява....сигурно щях да го харесвам.... ;D ;D
Кардиналните оси на натала ми управлява говедцето..... ;D ;D :angry:

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #7 -: Ноември 15, 2010, 03:57:01 am »
При мен ще се обърне на "задна.." във 2-ри, точно върху  ю възел,
ще направи тригон към юпи и ще се върне до първи  :o

Май ще обърка и вкара в размисли ценостната ми система или
нема кво да се лъжем
ще се плаща ;D
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #8 -: Ноември 15, 2010, 04:00:16 am »
Интересно, Меркурий става ретрограден в точна опозиция с моята осмодомна Луна.
Кога ли ще свършат тия омодомни теми при мене, нямам нерви вече.  :41:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #9 -: Ноември 15, 2010, 04:01:11 am »
Ретроградието ще е във втория ми дом. Ще квадратира нат. Венера, Слънце, Плутон и Меркурий / стелиума ми в 11/   :-X :-X :-X
Единствените хубави аспекти ще са секстил с АЦ и тригон с ДЦ.

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #10 -: Ноември 15, 2010, 04:03:43 am »
Който има нещо важно да го сколасва и да зацикля, щото Нова година ще се обърка. ;D

На задна и разкрачена,
Ц ццц
никоя не стой добре в тази поза ;D
като си вижда пътя е по добре.

Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Divna

« Отговор #11 -: Ноември 15, 2010, 04:06:31 am »

Ми ако можеше още 5 дома да управлява....сигурно щях да го харесвам.... ;D ;D
Кардиналните оси на натала ми управлява говедцето..... ;D ;D :angry:

На мен ми управлява 8 и 11 дом. И никак не я обичм тая планета. С Луната ако има къде да ги метна. Пък и от Сатурн ми писна вече.  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Ноември 15, 2010, 04:16:12 am »
Гледам Дивна , че застава в точни пози и сега пивейки ми светва...., имам точен тригон на ПР.Мерк към Плутон и Уран , предстой на ПР. Луна да го отключи след няколко месеца...., но квадратурата на транзитния към наталните в съвпад с МЦ , ще дадат старт за нещо.... :rolleyes: :unsure:
Какво ли е ? :-\ :unsure:

*

Divna

« Отговор #13 -: Ноември 15, 2010, 04:35:41 am »
Гледам Дивна , че застава в точни пози и сега пивейки ми светва...., имам точен тригон на ПР.Мерк към Плутон и Уран , предстой на ПР. Луна да го отключи след няколко месеца...., но квадратурата на транзитния към наталните в съвпад с МЦ , ще дадат старт за нещо.... :rolleyes: :unsure:

Марая, според мен 25/26 януари 2011 ще имаш някакво голямо събитие. Тогава пр. Луна е в съвпад с дир. Асцендент и Меркурий се качва отгоре им. Мисля, че тогава ще се задейства силно аспектирания ти Марс в радикса.
Гледам, че и прогр. Слънце и то е с единия крак във Водолей, дир. Венера на ИЦ. Много ти е динамична картата.

*

Divna

« Отговор #14 -: Ноември 15, 2010, 04:41:27 am »
А такаааааа, Марая, сега загрях, че Марс ти управлява 5ти дом.  ;D
Тр. Юпитер и той влиза тогава в Овен. Прогресивното Слънце и то ще е в разходящ съвпад с нат. Венерка.
Събитието се очертава да е мноооооооооооого любовно.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Ноември 15, 2010, 04:43:01 am »

Марая, според мен 25/26 януари 2011 ще имаш някакво голямо събитие. Тогава пр. Луна е в съвпад с дир. Асцендент и Меркурий се качва отгоре им. Мисля, че тогава ще се задейства силно аспектирания ти Марс в радикса.
Гледам, че и прогр. Слънце и то е с единия крак във Водолей, дир. Венера на ИЦ. Много ти е динамична картата.

Да , бих казала повече от нужното! :-\ :unsure:
Работят и прогресии и дирекции....Транзити бол по същото време....
ЛИбоФ и политика  ме зовееее..... ;D ;D.... :unsure: ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #16 -: Ноември 15, 2010, 04:48:40 am »
Абе туй животинче-Меркурия, не го бях сметнала. На някакъв астро капан ми прилича.Тъкмо пр. Луна ще смени знака,в Близнаци и щял да ми тръгва ретро...Ще ми прави секстил с Луната и с Уран, ама на заден ход... ;)

PS: Пропуснах да кажа, че от 6-ти ще се върне в 5-ти.
« Последна редакция: Ноември 15, 2010, 04:58:35 am от Mia21 »

*

Марая

• 28287
« Отговор #17 -: Ноември 15, 2010, 05:05:31 am »
Абе туй животинче-Меркурия, не го бях сметнала. На някакъв астро капан ми прилича.Тъкмо пр. Луна ще смени знака,в Близнаци и щял да ми тръгва ретро...Ще ми прави секстил с Луната и с Уран, ама на заден ход... ;)

Ако рибата не дойде си късам тапиите! ;D :P :wub:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #18 -: Ноември 15, 2010, 05:12:17 am »

Ако рибата не дойде си късам тапиите! ;D :P :wub:

Тиху да не чуе Рибето, че хиииич го нема. Очаквай неочакваното е.Малиииии..., настръхнах направо като те прочетох.Не ще тя... :mellow: ;D ;D ;D

*

abroad

« Отговор #19 -: Ноември 17, 2010, 01:18:27 am »
Възможно ли е да имате важни и неотложни въпроси за решаване свързани с Меркурий в периода на неговата ретроградност?
-----------------------------------------------------------------
На 10.12.2010 от 5* на козирог ще се върне до 19* в стрелец....
На Нова година ще тръгне директен.... :blink:

Точно в тоя период е много вероятно да имам такива, с ретро Венера в унисон с такава натална се запуши отвсякъде, а при не такъв Меркурий....поне ще съм в услуга на статистиката ;D

Утре любимец 13 -марс , ще ми налази слънцето....
Интересно е , че ставам безочливо директна към всички и всичко....

Меркурии в Козирог свързвам с ....Мерка тук е хаплив и заядлив ............. но споделеното от ВАС ще оценя високо! :blink:

екстра ще си паснем с теб ;D, като ми се логне в свои си води в Козирог, а и Марс през 1ви, хем заядлива, хем до болка откровена ;D