Благодаря ви за отзивчивостта!
Ще се опитам да отговоря на поставените въпроси.
Дъщеря ми има болки в костите. В единични случаи се появиха оттоци в областта на колената, който изчезваха от само себе си за часове, до ден. Лекарите обясняват болките с бързото израстване в пуберитета, но проблемите продължават вече трета година и си мисля, че не е нормално. От около година се появи и често главоболие, като цяло стана по-податлива на настинки, намалени са защитните сили на организма. Има и хроничен синозит.
Mоя съвет е да се направят пълни изследвания , да се потърсят специалисти , задължителен преглед на ендокринолог и търпение....Ти си пази здравето! :blink:
Благодаря! Вече имаме уговорка да я види и друг специалист. Ще настоявам за пълни изследвания.
Подчертаването на изречението "Ти си пази здравето!" привлече вниманието ми, каквато е била и идеята предполагам
Ще ми обясниш ли по-подробно какво те накара да го напишеш?
Много дълго гледах картата ти , за мен като астролог е ясен въпроса защо го правя и ще бъда максимално точна. Дори и да не ти хареса , това което ще чуеш. :blink: Твоя АСЦ е точно в/у слънцето ми и от тук и провокацията да *отключа* наталната ти карта.
Tи си земна и практична жена , която има не само отговорност , а и волята да се справя с житейските неволи и беди...Оптимистичното излъчване , както и множеството ти контакти с хора ти е дало уникалния шанс да компенсираш суровата домашна обстановка , където освен , че се чувстваш отговорна , по един или друг начин и ограничена. Мисля , че emocionalnata природа на характера ти , поемането на повече отговорности както към по-възрастни близки хора , така и към останалите на моменти ти е в повече. Понякога си уморена от живота , но въпреки всичко трудно се отчайваш.
В последните 2 години живота ти не е от най-розовите. Преди 6/7 г. си предприела крачка , която е била доста трудна за теб.
При настоящите транзити нервите ти ще бъдат опънати , сякаш струни на цигулка. Но това не бива да те отчайва...Събитията ще идват неочаквано и изведнъж , като гръм от ясно небе...Ще се наложи да *изхвърлиш*ненужните и остарели модели на поведение , да се разделиш с онова което ограничава и спира растежа на душата ти , ще се наложи да помислиш и за себе си , защото не съм убедена , че през съзнателния ти живот си мислила и за себе си....Опасност от нервни кризи и срив на емоционално ниво могат да съпътстват периода....Високо кръвно налягане също....Разчитам на това , че имаш практична и методична мисъл , която ще ти помогне да вземеш правилните за теб решения!
Като цяло след този период ти предстоят хубави мигове...Вярвай! Детето ще се оправи! В рода ти е имало човек инвалид и това те връща назад в спомените и страха....Нищо лошо няма да се случи на дъщеря ти! Спокойно! :blink: