Здравей Гост

Карта на дете

• 57 Отговора
  • 8634 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Карта на дете
« Отговор #20 -: Ноември 16, 2010, 05:37:21 am »
Мисля , че става дума за скрито заболяване...

Не се занимавам с медицинска астрология, но ми се струва, че при детето има заложена тенденция към хронични заболявания. Едно заболяване, ако първоначално е било в латентна форма, после се появяват първите симптоми и не им се обръща достатъчно внимание, може впоследствие да премине в хронично. Тенденция към изостряне има от миналата година. Не знам какво е заболяването, но не изключвам възможността за хормонални смущения, макар че както каза майката, не е свързано с репродуктивната система. Бъбреците също биха могли да бъдат уязвима област.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #21 -: Ноември 16, 2010, 05:38:13 am »
;D ;D , Дай един назаем... ;D ;D По възможност с повече кладенчета :P ;D ;D

Ми ако има 10 кладенчета, едното е за астролога. Нема си играем на шикълки.  :mellow:

Да , де ....Като ги гледам колко са и почвам да ти смятам кладенчетата....
Добра партия си...къде са ти момите? ;D ;D ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Ноември 16, 2010, 05:38:51 am »

Докато мислех като албански реотан, вие сте преминали вече към шеги и закачки.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #23 -: Ноември 16, 2010, 05:40:16 am »
Лили, аз затова го свързах и с диабета. Но и аз съм много далеч от медицинската астрология. Утре може Скарлет да се включи. Мисля, че тя я разглеждаше по-подробно.

*

Divna

« Отговор #24 -: Ноември 16, 2010, 05:41:39 am »

Ми ако има 10 кладенчета, едното е за астролога. Нема си играем на шикълки.  :mellow:

Аз съм скромна и едно ми стига.  :P
Да ти пратя ли банковата си сметка?

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Ноември 16, 2010, 06:24:56 am »
Не би била излишна и консултация с ендокринолог... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #26 -: Ноември 16, 2010, 06:33:38 am »
Разгледах картата по-обстойно.
Отново се потвърждава възможността за хронично (латентно) заболяване, което може да се е изострило вследствие на изкарана вирусна инфекция или някакъв възпалителен процес, след като имунната защита отслабва. През 2009 година е имало такава вероятност.
Най-добре е да се потърси компетентен специалист, тук повечето нямаме достатъчно познания и опит в медицината. :-[

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #27 -: Ноември 16, 2010, 07:29:41 am »
Много интересна карта - без нито една ретро планета,
дори и възлите са директни.....  :-\
Повечето планети са в едната половина на картата, което говори,
че не е много инициативна, разчита на другите и зависи от обстоятелствата.

Прави ми впечатление на много чувствително дете и ранимо
психически. Луната в Рак дава изострена емоционалност и
интуитивност, но в опозиция на Уран/Нептун - лабилна и неустойчива,
с променливи настроения, които трудно могат да бъдат разбрани
от близките и ( ситуирана в 3-ти дом - остава неразбрана)
Ако има някакви симптоми за заболяване, следва да се обърне сериозно
внимание, защото АСЦ е ранен от Сатурн/ квадрат и Плутон/опозиция,
както и упр. на Асц - Венера е в опозиция.
Много трябва да се внимава " другите " да не и навредят, защото има
такава вероятност - проблеми с лекарите
Меркурий е съвпад с Плутон, което потвърждава съмненията ми за
психически проблеми, които са трудни за диагностициране - трябва да
внимавате с лекарствата, които и  предписват ( Луна/Нептун )

Все пак имайки предвид възрастта и, много вероятно трудностите да бъдат
преодоляни с израстването, което ще донесе транзита на Сатурн през целия стелиум
в 7-дом (доста труден  период около 3-4 години )
Не я тормозете с уроци и учене, по-важна е емоционалната стабилност и спокойната среда
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Ноември 16, 2010, 05:35:56 pm »
Детето има логичен , ум и стабилни навици. Крайно емоционално и чувствително е. Държи на роднини и близкото обкръжение. Често променя интересите , търсейки нови такива. Срамежлива и бавна би трябвало да е и доста инатлива.

Дълго гледах картата на майката....и разбира се , че нищо и никога не е случайно.
Мисля , че при майката предстои един сериозен период на изпитания и трудности. Но този период ще я накара да стъпи здраво на земята и да преосмисли много неща в живота си.
Ограниченията , суровите и респектиращи условия за живот в собствения и дом , ще бъдат разрушени...Изключително сложен и не дотам комфортен този период ще извади всичко ненужно и старо .

*

Asol

• 4140
« Отговор #29 -: Ноември 16, 2010, 06:03:44 pm »
Най-добре е да се потърси компетентен специалист, тук повечето нямаме достатъчно познания и опит в медицината. :-[

Освен Скарлет, не знам за друг тук който да може да каже нещо по казус касаещ медицината. :blink:

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #30 -: Ноември 16, 2010, 07:51:44 pm »
Imam nakolko waprosa predi da se utoznim.
1. imala li e dastera ti ot wreme na wreme bolki pri zenskia zikal, i dali e sakasnawal ili po rano e idwal.
2. ima predpostawki sa swarachzustwitelen stomah, i psichosomatizno osnazawa, kakwi rasgowori se wodat w semeistwoto i bliskite mu, vlijaet sa sdrawoslownoto mu sastojanie. pri kakwoto doide do usite i wlisa direktno w stomaha i i nastroenieto i. Po prinzip tuk mogat i dihatelnite organi da sa sasegnati.
3. Dali e imala dosega problemi w lombalnata oblast ili babrezite.
sadwam tesi waprosi poneze ne w wsaka karta se wisda lesno wednaga i sa da mogem da se utoznim. Iswinawam se ze pisa na latiniza, sa w badeste ste pisa na kiriliza.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #31 -: Ноември 16, 2010, 07:58:16 pm »
И аз съм на мнение, че целта на астролога е не да постави точна диагноза (за това си има лекари-специалисти), а да установи на какво се дължи дисбалансът в тялото, в кои органи "удря" и не на последно място къде да се търси огнището. Защото не са никак малко случаите, когато огнището е едно, а ударът се поема от друг орган (бъбреци, черен дроб...). Органите в човешкото тяло функционират като една свързана система, а не всеки изолирано един от друг.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #32 -: Ноември 16, 2010, 08:13:42 pm »
И аз съм на мнение, че целта на астролога е не да постави точна диагноза (за това си има лекари-специалисти), а да установи на какво се дължи дисбалансът в тялото, в кои органи "удря" и не на последно място къде да се търси огнището. Защото не са никак малко случаите, когато огнището е едно, а ударът се поема от друг орган (бъбреци, черен дроб...). Органите в човешкото тяло функционират като една свързана система, а не всеки изолирано един от друг.

As sam na sastoto mnenie ze doktorite trabwa da postawat diagnosa, no i te trabwa da pitat bolnia kade go boli i ot koga sa da mogat da naprawat diagnosa. zisto i prosto iskah da pokasa moja metod kak podhosdam kam klientite koito me pitat sa sdraweto si. Oswen towa koi doktor moge da ti dade garanzia ze kato wsemas tesi lekarstwa ste osdrawees, kakto i sam zul w germania sa nad 30 prozenta na godina sa postaweni falsiwi diagnosi koito sa fatalni. Taka ze dai da ne prawim doktorite na bogowe poneze i te gresat kakto i nie, no tehnite greski mogat da sa fatalni sa sdraweto.

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Ноември 16, 2010, 08:39:37 pm »
Здравей Доби! :blink:
Радвам се да те срещна отново и да те чета , но ми е в повече латиницата.... :blink:. Извини ме за забележката.., едно две изречения и думи не са ми проблем , ама повечко явно са! ;D

*

Divna

« Отговор #34 -: Ноември 16, 2010, 09:00:54 pm »
И аз съм на мнение, че астрологичния форумът не е лекарски кабинет нито медицинска лаборатория.
Според мен е необходимо майката да даде повече светлина върху евентуалното заболяване на дъщеря си, както й симптомите, които дъщеря й има.
Астрологията, както казва Лили може да ни отговори астрологично кои са слабите участъци в организма и ако има дисбаланс, от къде именно идва той. Дали има предпоставки за евентуално заболяване, в какво може да се изрази то и т.н.

За да помогне на пациента си, лекарят е нужно да го прегледа и изслуша за евентуалните му болежки.
За да помогне на клиента си, астрологът трябва да види натална карта и също както лекаря да изслуша натива за евентуалните му оплаквания.
За да има качествена работа е необходим пряк контакт - лекар/пациент, съответно в нашия случай - астролог/клиент.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #35 -: Ноември 16, 2010, 09:05:19 pm »
И аз съм на мнение, че астрологичния форумът не е лекарски кабинет нито медицинска лаборатория.
Според мен е необходимо майката да даде повече светлина върху евентуалното заболяване на дъщеря си, както й симптомите, които дъщеря й има.
Астрологията, както казва Лили може да ни отговори астрологично кои са слабите участъци в организма и ако има дисбаланс, от къде именно идва той. Дали има предпоставки за евентуално заболяване, в какво може да се изрази то и т.н.

За да помогне на пациента си, лекарят е нужно да го прегледа и изслуша за евентуалните му болежки.
За да помогне на клиента си, астрологът трябва да види натална карта и също както лекаря да изслуша натива за евентуалните му оплаквания.
За да има качествена работа е необходим пряк контакт - лекар/пациент, съответно в нашия случай - астролог/клиент.

Napalno sam s twoeto mnenie i as taka praktikuwam s klientite, samo na zetiri ozi, no kakto wisdas tuk ne e wasmozno i sa towa se opitah po tosi nazin, kakwo gresno ima w towa.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Ноември 16, 2010, 09:05:41 pm »
Още с първото си включване в темата съм отговорила кои са най-уязвимите места в тялото.
Разбира се, това съвсем не означава, че именно там трябва да са оплакванията в момента.
Но според мен в близките три години следва да се обърне внимание на ендокринната система, функционирането на яйчниците и обмянта на веществата като цяло.
Друго не мога да кажа, надявам се Скарлет, която освен астролог е и медицинско лице, да се включи, ако има време и желание.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #37 -: Ноември 16, 2010, 09:08:45 pm »
Здравей Доби! :blink:
Радвам се да те срещна отново и да те чета , но ми е в повече латиницата.... :blink:. Извини ме за забележката.., едно две изречения и думи не са ми проблем , ама повечко явно са! ;D

Ste se opitam sledwastia pat da pisa na kiriliza, oste ne sam siguren s wsizki bukwi. 36 godini pises i goworis na nemski, i as si mislih ze nama da imam problem s kirilizata no uwi! ;)

*

abyss

• 10
« Отговор #38 -: Ноември 16, 2010, 09:10:55 pm »
Благодаря ви за отзивчивостта!
Ще се опитам да отговоря на поставените въпроси.
Дъщеря ми има болки в костите. В единични случаи се появиха оттоци в областта на колената, който изчезваха от само себе си за часове, до ден. Лекарите обясняват болките с бързото израстване в пуберитета, но проблемите продължават вече трета година и си мисля, че не е нормално. От около година се появи и често главоболие, като цяло стана по-податлива на настинки, намалени са защитните сили на организма. Има и хроничен синозит.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #39 -: Ноември 16, 2010, 09:22:13 pm »
На мен ми направи впечатление, че при момичето най-силно е подчертана субстанцията, управляваща течностите и флуидите в организма. В случай на дисбаланс най-често срещаните симптоми са сънливост, летаргия, отпадналост, депресия, по-ниска съпротивляемост на организма. Не знам доколко ставните й проблеми, за които споменавате, го позволяват, но според мен благотворно влияние биха оказали разходките на чист въздух и по възможност повече активност, движение. Да се избягва консумацията на студени, мазни, тежки, силно кисели и сладки храни.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.