Здравей Гост

Карта на дете

• 57 Отговора
  • 8627 Прегледи
*

Divna

Re:Карта на дете
« Отговор #40 -: Ноември 16, 2010, 09:22:43 pm »
Здравей Доби! :blink:
Радвам се да те срещна отново и да те чета , но ми е в повече латиницата.... :blink:. Извини ме за забележката.., едно две изречения и думи не са ми проблем , ама повечко явно са! ;D

Ste se opitam sledwastia pat da pisa na kiriliza, oste ne sam siguren s wsizki bukwi. 36 godini pises i goworis na nemski, i as si mislih ze nama da imam problem s kirilizata no uwi! ;)

Ооооо, аз те разбирам чудесно! Пет години само пиша и говоря на френски и пак имам проблеми с ортографията и изказа си на български. Да не говорим за правописните грешки, а едно от образованията ми е педагогическо. Срам!  :-[ Ако спра да пиша в този форум значи след 30 години ме отпиши напълно.  
Не се притеснявай! Акцентираните Деви може и да се подразнят.  ;D Останалите ще го приемат като нещо напълно естествено и нормално.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Ноември 16, 2010, 09:23:13 pm »
Здравей Доби! :blink:
Радвам се да те срещна отново и да те чета , но ми е в повече латиницата.... :blink:. Извини ме за забележката.., едно две изречения и думи не са ми проблем , ама повечко явно са! ;D

Ste se opitam sledwastia pat da pisa na kiriliza, oste ne sam siguren s wsizki bukwi. 36 godini pises i goworis na nemski, i as si mislih ze nama da imam problem s kirilizata no uwi! ;)

О.К... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #42 -: Ноември 16, 2010, 09:25:57 pm »
Благодаря ви за отзивчивостта!
Ще се опитам да отговоря на поставените въпроси.
Дъщеря ми има болки в костите. В единични случаи се появиха оттоци в областта на колената, който изчезваха от само себе си за часове, до ден. Лекарите обясняват болките с бързото израстване в пуберитета, но проблемите продължават вече трета година и си мисля, че не е нормално. От около година се появи и често главоболие, като цяло стана по-податлива на настинки, намалени са защитните сили на организма. Има и хроничен синозит.

Mоя съвет е да се направят пълни изследвания , да се потърсят специалисти , задължителен преглед на ендокринолог и търпение....Ти си пази здравето! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abyss

• 10
« Отговор #43 -: Ноември 16, 2010, 09:36:18 pm »
Дъщеря ми има болки в костите. В единични случаи се появиха оттоци в областта на колената, който изчезваха от само себе си за часове, до ден. Лекарите обясняват болките с бързото израстване в пуберитета, но проблемите продължават вече трета година и си мисля, че не е нормално. От около година се появи и често главоболие, като цяло стана по-податлива на настинки, намалени са защитните сили на организма. Има и хроничен синозит.

Mоя съвет е да се направят пълни изследвания , да се потърсят специалисти , задължителен преглед на ендокринолог и търпение....Ти си пази здравето! :blink:

Благодаря! Вече имаме уговорка да я види и друг специалист. Ще настоявам за пълни изследвания.
Подчертаването на изречението "Ти си пази здравето!" привлече вниманието ми, каквато е била и идеята предполагам :) Ще ми обясниш ли по-подробно какво те накара да го напишеш?

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #44 -: Ноември 16, 2010, 09:38:32 pm »

Iswinawai propusnal sam nai waznia qadrat Saturn Pluton kadeto se kaswa w Kosmobiologiata - slabo raswit ili sakarnal organ, wtardjawane ili wkostenawane na organa. Poneze Saturn e w 11 dom moge da ima i nakoi pritisnat nerv. Misla ze do 2, 3 godini ste se nameri resenie na problema!
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Ноември 16, 2010, 09:56:01 pm »

Благодаря! Вече имаме уговорка да я види и друг специалист. Ще настоявам за пълни изследвания.
Подчертаването на изречението "Ти си пази здравето!" привлече вниманието ми, каквато е била и идеята предполагам :) Ще ми обясниш ли по-подробно какво те накара да го напишеш?

Много дълго гледах картата ти , за мен като астролог е ясен въпроса защо го правя и ще бъда максимално точна. Дори и да не ти хареса , това което ще чуеш. :blink: Твоя АСЦ е точно в/у слънцето ми и от тук и провокацията да *отключа* наталната ти карта.
Tи си земна и практична жена , която има не само отговорност , а и волята да се справя с житейските неволи и беди...Оптимистичното излъчване , както и множеството ти контакти с хора ти е дало уникалния шанс да компенсираш суровата домашна обстановка , където освен , че се чувстваш отговорна , по един или друг начин и ограничена. Мисля , че emocionalnata природа на характера ти , поемането на повече отговорности както към по-възрастни близки хора , така и към останалите на моменти ти е в повече. Понякога си уморена от живота , но въпреки всичко трудно се отчайваш.
В последните 2 години живота ти не е от най-розовите. Преди 6/7 г. си предприела крачка , която е била доста трудна за теб.
При настоящите транзити нервите ти ще бъдат опънати , сякаш струни на цигулка. Но това не бива да те отчайва...Събитията ще идват неочаквано и изведнъж , като гръм от ясно небе...Ще се наложи да *изхвърлиш*ненужните и остарели модели на поведение , да се разделиш с онова което ограничава и спира растежа на душата ти , ще се наложи да помислиш и за себе си , защото не съм убедена , че през съзнателния ти живот си мислила и за себе си....Опасност от нервни кризи и срив на емоционално ниво могат да съпътстват периода....Високо кръвно налягане също....Разчитам на това , че имаш практична и методична мисъл , която ще ти помогне да вземеш правилните за теб решения!
Като цяло след този период ти предстоят хубави мигове...Вярвай! Детето ще се оправи! В рода ти е имало човек инвалид и това те връща назад в спомените и страха....Нищо лошо няма да се случи на дъщеря ти! Спокойно! :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Ноември 16, 2010, 10:31:25 pm »

*

abyss

• 10
« Отговор #47 -: Ноември 16, 2010, 10:34:32 pm »

Много дълго гледах картата ти , за мен като астролог е ясен въпроса защо го правя и ще бъда максимално точна. Дори и да не ти хареса , това което ще чуеш. :blink: Твоя АСЦ е точно в/у слънцето ми и от тук и провокацията да *отключа* наталната ти карта.
Tи си земна и практична жена , която има не само отговорност , а и волята да се справя с житейските неволи и беди...Оптимистичното излъчване , както и множеството ти контакти с хора ти е дало уникалния шанс да компенсираш суровата домашна обстановка , където освен , че се чувстваш отговорна , по един или друг начин и ограничена. Мисля , че emocionalnata природа на характера ти , поемането на повече отговорности както към по-възрастни близки хора , така и към останалите на моменти ти е в повече. Понякога си уморена от живота , но въпреки всичко трудно се отчайваш.
В последните 2 години живота ти не е от най-розовите. Преди 6/7 г. си предприела крачка , която е била доста трудна за теб.
При настоящите транзити нервите ти ще бъдат опънати , сякаш струни на цигулка. Но това не бива да те отчайва...Събитията ще идват неочаквано и изведнъж , като гръм от ясно небе...Ще се наложи да *изхвърлиш*ненужните и остарели модели на поведение , да се разделиш с онова което ограничава и спира растежа на душата ти , ще се наложи да помислиш и за себе си , защото не съм убедена , че през съзнателния ти живот си мислила и за себе си....Опасност от нервни кризи и срив на емоционално ниво могат да съпътстват периода....Високо кръвно налягане също....Разчитам на това , че имаш практична и методична мисъл , която ще ти помогне да вземеш правилните за теб решения!
Като цяло след този период ти предстоят хубави мигове...Вярвай! Детето ще се оправи! В рода ти е имало човек инвалид и това те връща назад в спомените и страха....Нищо лошо няма да се случи на дъщеря ти! Спокойно! :blink:

Ценя директността и предпочитам нещата да ми се казват в прав текст. Та - не се притеснявай дали ще ми хареса :)
За себе си съм убедена, колкото и самонадеяно да прозвучи, че мога да се справя с всичко. Но като всяка майка, ми се иска да спестя на децата си каквото и колкото мога от неприятните неща, да ги предпазя, да помогна. Нормален е и страха ми.
Благодаря за думите!
Надеждата е безценно нещо, особено в момент, когато са ни завладели притеснения и страхове.

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Ноември 16, 2010, 11:03:13 pm »
Надеждата е последното нещо което умира Абус....
Докато дишаме се надяваме! А вярата е нейна сестра..., както и любовта....
Това са трите символа , които ще спасят човечеството..., защото ние сме създадени за това! :blink:
Ако 15 дни от месеца са тъмни , задължително останалите 15 са светли!
Бъди силна и вярвай! Имаш основания  за притеснения! Но всичко ще бъде наред! ;) :blink:
А всичко е добро щом завършва добре! :blink:

http://www.youtube.com/watch?v=HXrhNwfhLkY

http://www.youtube.com/watch?v=pB981es7jjo&NR=1 :58:
« Последна редакция: Ноември 16, 2010, 11:10:58 pm от Марая »

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Здравейте!
« Отговор #49 -: Ноември 16, 2010, 11:24:46 pm »

Здравейте!  :blink: Съжалявам, но вторнииците и срядите са ми ангажирани....както вече споменах. За 10-на минути трудно може човек да разгледа хороскоп и да се изкаже пълноценно и отговорно. А и тук не му е мястото. Но ще споделя и своето мнение, макар че вие сте отговорили достатъчно ясно и компетентно. Недейте да скромничите.  ;D

Та, това дете първо трябва да си направи пълно изследване на кръвта с ревматични проби, преглед при гинеколог, ендокринолог с ехография...това засега. Да не шашкаме майката.
 С асцендент Телец, К6 във Везни и Венера в Скорпион това дете ако не чести, то поне веднъж годишно прави разни ангини, ларингити, фарингити и т.н....синузити. На имунната система трябва да се обърне много сериозно внимание. Има си храни, витамини и минерали според всеки хороскоп, но това иска време и не става за 10-на минути. Та, тях сега не мога да напиша набързо. Има склонност най-общо казано към ендокринни заболявания, нервни разстройства и проблеми със стомашно-чревния тракт. Това дете има нужда от спокойта среда и много обич. Марс - У12 е в съвпад веднъж със Слънцето и втори път с Антарес. Това дава склонност и към хронични заболявания на черен дроб и склонност към отравяния...трябва да се храни рационално, с подсилващи организма витамини и хранителни добавки. За костите си има също много минерали и витамини...но това трябва да си изпишат лекари. Аз, освен за болки в костите и синузит, за друго не прочетох. Но този хороскоп иска сериозно внимание и консултация. Както и другите колеги са го споменали, консултациите с лекар, поставил диагноза, трябва да са от поне две мнения на специалсти с този пълен 7 дом. Освен това трябва да се пази от травми на краката, може на по-късен етап да има и смяна на стави с този Марс на К8 в Стрелец. И много да се предпазва от инфекциозни заболявания /особено хепатит/, които биха отключили по-сериозни неща, които не искам да пиша. Ако няма направена ваксина срещу хепатит, да потърси личния лекар и да направят. Правене на разни татуировки, пиърсинги и т.н. за нея са абсолютно противопоказни. Трябва да се пази от всякакви инфекции. И е добре да се храни с повече морски продукти и риба, плодове и зеленчуци. Храната да не е прекалено солена и по-рядко да е пържена. Засега това мога да кажа. Съжалявам, но вече нямам много време за форума, но ви обичам.  :88: Имате поздрави от Вещичка....жива е, добре е и работи.  ;D

*

abyss

• 10
« Отговор #50 -: Ноември 16, 2010, 11:30:32 pm »
Аз не разбирам от астрология, не ви познавам и не зная с какво бих могла да ви зарадвам, а ми се иска по някакъв начин да ви се отблагодаря :)
Не зная дали харесвате поезия, но ще рискувам и ще ви поздравя по моят си начин - с нещо лично.

Венците с тръните ще дойдат после...
Първо трябва да сме ги посяли.
Първо трябва дълго да сме постили
и ризите си до една да сме раздали.
Да сме нахранили приятели и враг
с две риби и с хляба на душата си.
Да сме пречистили с обичта си свят -
на чисто, за да могат...да ни дялат кръстове.
А после, да ни обличат като мисъл,
несмогваща да стопли, но горяща
конопената риза на тъгите,
до кръв протрила надеждата за щастие.

*

Stella

• 7765
« Отговор #51 -: Ноември 16, 2010, 11:37:42 pm »
Съжалявам, но вече нямам много време за форума, но ви обичам.  :88: Имате поздрави от Вещичка....жива е, добре е и работи.  ;D

Много липсваш на форума.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #52 -: Ноември 16, 2010, 11:41:12 pm »
Аз не разбирам от астрология, не ви познавам и не зная с какво бих могла да ви зарадвам, а ми се иска по някакъв начин да ви се отблагодаря :)
Не зная дали харесвате поезия, но ще рискувам и ще ви поздравя по моят си начин - с нещо лично.

Много е красиво. И навежда на мисълта, че щастието винаги е изстрадано и заслужено. Нищо не пада от небето, ей така.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
« Отговор #53 -: Ноември 16, 2010, 11:41:23 pm »

Обичам поезията и пиша понякога , когато нещо ме докосне....
Думите са много силни и след тях освен благодаря , нямам какво да кажа!

П.П. Моля те , дръж ни в течение , ще те мисля и теб и детето ...., аз също съм майка! :blink:

*

abyss

• 10
« Отговор #54 -: Ноември 16, 2010, 11:45:06 pm »
Благодаря на всички!
Когато мога ще пиша как се развиват нещата.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #55 -: Ноември 16, 2010, 11:49:09 pm »
Съжалявам, но вече нямам много време за форума, но ви обичам.  :88: Имате поздрави от Вещичка....жива е, добре е и работи.  ;D

Много липсваш на форума.

Благодаря ти! Със сигурност не мога да липсвам на всички, но такъв е живота - едни идват, други си отиват....много ми се иска Венерката ми да даде каквото може и трябва....имам план за действие, но засега не искам да го коментирам. Тайна, майна!  ;) Юпитер и Уран в Овен трябва да се отработят и да се направят много нови неща. И въпреки, че шефа е мутра  :P, ще направя всичко, каквото мога за едно ново начало и за тези след нас.

abyss , благодаря за хубавите стихове. Сигурна съм, че всички са ги харесали. Ние тук сме все романтици.....когато не се караме.  ;D Моля те, прочети добре всички мнения и съвети, и се постарай да направиш изследвания на детето. Сега е момента да се въведе нов подход по отношение на изграждането на здравни навици - хранене, учене, почивка и занимания. Особено храненето и нужното спокойствие. Да се подсили организма - мед, орехи, домашни яйца и т.н.  :58:

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Ноември 16, 2010, 11:52:00 pm »
Благодаря на всички!
Когато мога ще пиша как се развиват нещата.

Отиди и запали една свещ на Св. Мина...., помоли за бърза помощ Небесата!
И още нещо....Уговори 3 църкви и три поредни сутрини ги отключи...
Постави във всяка стая сол с лъжица захар....след 24 часа ги изхвърли!
Почисти мислите си и смело напред! :kissd: Бог е с теб майчице свята!

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Декември 08, 2010, 11:39:59 pm »
Абус, как сте? :blink: