Заради такива, като вас, дето на всяка втора дума използват кармично...
Много войнствено сте настроен днес, колега. 
"Карма" и "кармично" са двете думи, с които наистина много внимавам и се старая по-малко да ги използвам, с повод и без повод.
Все още се случва думата карма да се възприема предимно с негативна конотация, не всеки е запознат със смисъла и значението й. Нито е нужно да се натъртва постоянно, че този хороскоп (/синастрия) е "много кармичен", а онзи, видите ли, не е.
Не, бе, не е войнствено. Даже съм ток и жица. Обаче, като смъ мъж и като ми се паднат в месеца две жени, на които държа много, а те не са малко, да им обяснявам, че това са глупости и се използват за щяло и нещяло, със смисъл и без смисъл и ми се изправя и коса и адреналин и какво ли не още.
В тоя форум знам, че четат доста хора, които не са регистрирани - включително и мои познати, които просто четат.
Знаеш ли на как усвояват информацията? Сега ще ти кажа:
Това е все едно да напишеш, че една жена е п*тка, в което няма лошо - има и такива - и след това да й обясниш нещо съществено и доказуемо. Накрая, след два дни, повече се помни, как си я нарекъл, а не какво си й порекъл след това.
Те същото е и с думичката карма. Четат тхората, ти им обясняваш после и накрая "Абве, т'ва кармично ли е?"...
п.п: Добре, че брадвата е на село...