"Сега малко инфо за ЮЛВ в Скорпион: Миналите животи са били изпълнени със смърт, когато плутоновите сили са действали чрез процеса на трансформация. Сега индивидът е толкова изплашен от спомена, че постоянно е бил предаван, че развива защитно отношение към всички, които му предлагат окуражаващ съвет. В минали въплъщения той буквално минава през огъня на Ада за да изгори своите фалшиви ценности. В този живот чрез Телеца на СЛВ трябва да гради нови истински ценности с които да живее. Почти всички с това разположение на възлите са се докосвали по някое време до огромната сила на магьосничеството и затова в сегашния живот ще имат едно грубо пробуждане за някои остатъци на низшият си Аз. В миналият живот този индивид е бил грубо обвързан със сексуални преживявания, което го вадело от равновесие. Като резултат от това той очаква удоволствие от всички видове връзки, които в края на краищата стават разрушителни за неговото собствено Аз. Тогава объркан и огорчен той се радва да подпомогне процеса на разрушаване на тези връзки. Повечето от условията на този живот се контролират на подсъзнателно ниво. Планетите, които са в съпвад с един от двата възела ще дърпат индивида към този възел и буквално насила ще го карат да живее чрез него в настоящият живот. "
сега като прочетох интерпретацията за ЮЛВ Скорпи - ми просветна какво прави Венера в съвпад с чужд ЮЛВ Скорпи - именно това което е подчертано, Венера като У на Телец
помага на човека със ЮЛВ В Скорпи да върви към СЛВ Телец, доколко успешно след като и тя е в заточение, човека със ЮЛВ може ли да й повлия негативно дърпайки я назад