Мързела го търсете по телешко-стрелчешки акценти и прилежащите им управители
Венера в опозиция или квадрат с Юпитер - ейййййй класика! Като две кисели и едно прясно!
Ааааа, ти да е........Къна!

Не съм съгласна. Като туриш и Асц. Везни, сигурно трябва да съм най-големия мързел за всички времена по написаното......да, ама не. Работя като добиче и ако случайно остана с малко работа, намирам си нова и нова....докато се изморя. Това лежане и почивка не знам кво е.

Откакто прогресивната ми Луна влезе във Водолей ме тегли пък към групови дейности. Минават ми много мисли в главата и от контакти напоследък с разни колеги, ми се иска да направим едно обединяване на астролози, непрофесионалисти и почитатели на астрологията с повторното навлизане на Уран в Овен и да правим повече семинари, конференции и курсове. Не, че досега не са се организирали, но чувствам някакво разединение се вихреше във въздуха досега и ще бъде хубаво да се загърбят стари разногласия...къде е имало. Имам и други идеи и цели, но засега няма да ги коментирам. Не знам какво мислите по въпроса. Мечтая за постигане на по-сериозен положителен имидж на астрологията в БГ. Или пак се изказах неподготвена? Мечтателка? :unsure: